podsluch08 02.11.07, 00:15 Wybierz 08 w swoim telefonie! Jesli zglosi sie oficer dyzurny tzn ze jestes na podsluchu!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LOL Jesteś śledzony! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 12:19 Spójrz za siebie!!! - jeśli ktoś za tobą idzie jesteś śledzony - jeśli nikt nie idzie znaczy, że się ukrył i ... jesteś sledzony Wybierz ze swojego telefonu 112, jeśli zgłosi się dyżurny poproś o karetkę z kaftanem! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halmis Re: Jesteś śledzony! IP: *.piko.krakow.pl 02.11.07, 16:35 Gratuluję. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: Jestesmy podsluchiwani?!?! Wybierz 08 w komor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 16:59 O tym słyszałem i nawet jakaś pseudo dziennikarka napisała dźwięczny artykuł o tym, ale jak ktoś kanarkiem się urodził to orłem nie umrze - tyle mogę powiedzieć o dziennikarzach którzy poruszyli tą sprawę bo nie mają pojęcia o czym piszą. Niech piszą tacy ludzie artykuły pt. "Pan Heniek słyszy w swoim telewizorze rozmawiających przez telefon komórkowy sąsiadów" Swego czasu pracowałem dla Siemensa, numer "08" wiele telefonów posiada zaprogramowanych tak samo jak 112 bo 08 w kilku krajach służy jako numer awaryjny a każdy dany model telefonu posiada te same oprogramowanie czy to sprzedawany w rosji, UK czy też w chinach, różni się jedynie pakietem językowym, więc prosta odpowiedź numer 08 = 112 dla wymogów krajów gdzie 08 służy także jako numer alarmowy. Odpowiedz Link Zgłoś