saddam.miknik 04.11.07, 15:10 Cieszycie się? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wolnailiberalna Re: Od jutra Wolna Polska 04.11.07, 15:15 wolna od nienawisci, ponizania obywateli, porownywania ich do ZOMO. Wolna od Jareczka Klamczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Od jutra Druga Irlandia? 04.11.07, 15:18 Atmosfera już jest All Hallow E'en!Nareszcie,ceny towarów będą irlandzkie!A płace też irlandzkie będą dopiero w III Irlandii. Odpowiedz Link Zgłoś
dociekliwa3 Zaraz , zaraz 04.11.07, 15:23 Zaraz, zaraz - juz sie pogubiłam... Miała byc druga Japonia, to teraz Irlandia i od razu trzecia... Ja czekam na drugą Japonię. Wielki Elektryk wraca do polityki, juz przemawia, że jak Kaczyńskich wsadzi się do wiezienia to będzie druga Japonia. Ja chcę drugiej Japonii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Zaraz , zaraz 04.11.07, 15:32 Chociaż jest tylko 10 liczb,to w wyniku kombinacji liczbowych można sobie pofantazjować.To nic nie kosztuje,chociaż poważne to też nie jest.Donald chyba potrafi zliczyć do trzech,to dlaczego od razu nie III Irlandia.Mam już z górki(zibcig jary)to mi się spieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Bądźmy uczciwi i weźmy pod uwagę roczny poślizg. 04.11.07, 15:24 Rzopęd gospodarczy i stabilny budżet pierwszego roku rządów PiS był zasługą poprzednich rządów, analogicznie beznadzieja i marnowanie koniunktury jaka będzie miała miejsce w tym i większości przyszłego roku obciąży jeszcze konto PiS. Odpowiedz Link Zgłoś