Dodaj do ulubionych

MÓJ PROJEKT NAPRAWY POLSKICH DRÓG

IP: *.echostar.pl 29.07.03, 12:13

WSZYSKICH LUDZI Z SLD ZAKUĆ W ŁAŃCUCHY, UBRAĆ W PASIAKI, ŁOPATA I KILOF DO
ŁAPY,

I DO ROBOTY!

NAPRAWIAĆ, BUDOWAĆ, KOPAĆ ROWY!
Obserwuj wątek
    • Gość: moloko Re: MÓJ PROJEKT NAPRAWY POLSKICH DRÓG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.03, 12:15
      popieram, później można rozdać ordery, oni to lubią
      • Gość: Top Re: MÓJ PROJEKT NAPRAWY POLSKICH DRÓG IP: *.ipt.aol.com 29.07.03, 13:03
        Mam lepszy pomysl-zlikwidowac samochody-niech zyja furmanki,a przedmowcy w sam
        raz nadaja sie na operatorow konskiego zaprzegu
    • Gość: Xionc Re: MÓJ PROJEKT NAPRAWY POLSKICH DRÓG IP: 213.77.7.* 29.07.03, 13:08
      Ja się nie zgadzam!
      Bałbym się jechać drogą budowaną przez Millera czy Pola... Oni nawet to chyba
      by spierdolili... No i asfalt ukradli...
      • Gość: Top Re: MÓJ PROJEKT NAPRAWY POLSKICH DRÓG IP: *.ipt.aol.com 29.07.03, 13:58
        Gość portalu: Xionc napisał(a):

> Ja się nie zgadzam!
        > Bałbym się jechać drogą budowaną przez Millera czy Pola... Oni nawet to chyba
        > by spierdolili... No i asfalt ukradli...
        >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
        -Ten asfalt juz dawno zapierdolila ekipa Buzkowych-ale Millerek moglby nauczyc
        sie brukarstwa-jakie kurcze korzysci-szybkosc poruszania sie ograniczona
        koniecznoscia jazdy po "kocich lbach",warsztaty samochodowe zapelnione,znacznie
        wyzsza trwalosc nawierzchni.Do brukujacej ekipy dorzucilbym obowiazkowo po
        jednym wikarym z kazdego probostwa ,przez ktore przebiegalaby droga-niech kurwa
        zobacza pasozyty jak smakuje praca fizyczna,oraz kademu wojtowi wraz ze
        starosta i wojewoda wyznaczyc odpowiednia liczbe godzin pracy w czynie narodowym
        (oczywiscie przy pelniej wydajnosci i zerowym wynagrodzeniu)-niech
        sie "przyczyniaja" czym innym niz rozgniataniem posladkow w luksusowym fotelu
        jeszcze bardziej luksusowego "gabinetu",w rejonach,gdzie juz nie bieda,a NEDZA
        piszczy
        • Gość: . Re: MÓJ PROJEKT NAPRAWY POLSKICH DRÓG IP: *.echostar.pl 29.07.03, 14:13
          racja!

sld czy inne polityczne łajno!

niech wszystkie pasożyty zasmakują ciężkiej roboty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka