Gość: momo IP: 164.106.139.* 25.04.01, 02:59 ....czy wkladanie czlonka do odbytnicy osobnikowi tej samej plci jest "kochaniem" z innej strony ? Co wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dziad Re: Czy okreslenie homosexualistow jako IP: *.200.152.18.cm-upc.chello.se 25.04.01, 07:00 Jesli jestes mlodziencem to dobrze ze stawiasz sobie takie pytania. Rób to nadal. Jesli jestes dorosla osoba to potrzebujesz pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hetero Re: Czy okreslenie homosexualistow jako IP: *.unregistered.formus.pl 25.04.01, 10:07 Gość portalu: momo napisał(a): > ....czy wkladanie czlonka do odbytnicy osobnikowi tej samej plci > jest "kochaniem" z innej strony ? Co wy na to ? Warto się zastanowić nad tym artykułem: http://www.naszdziennik.pl/stcodz/mysl/20010423/my12.shtml Dla mnie osobiście pedał to zboczeniec i koniec. I nie interesuje mnie opinia postępowców którzy za chwilę pójdą dalej i zoofilów i nekrofilów też nazwą kochających inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziutek Re: Czy okreslenie homosexualistow jako IP: 195.136.25.* 25.04.01, 11:46 Brawo Hetero! Całkowicie sie z tobą zgadzam. To co wyprawiają ze sobą tzw. homoseksualisci to prawdziwe swinstwa! Nie jest to żadna choroba, to po prostu zboczenie jakich mało, sprzeczne z naturą i logiką. Jak pomyślę co oni robią i jak się "kochają" to żygać mi się chce - gorzej niż zwierzęta, brrrrr obrzydlistwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hetero Re: Czy okreslenie homosexualistow jako IP: *.unregistered.formus.pl 25.04.01, 12:45 Gość portalu: Ziutek napisał(a): > Brawo Hetero! Całkowicie sie z tobą zgadzam. To co wyprawiają ze sobą tzw. > homoseksualisci to prawdziwe swinstwa! Nie jest to żadna choroba, to po prostu > zboczenie jakich mało, sprzeczne z naturą i logiką. Ale jakie to dziś nowoczesne i postępowe. Jeśli jesteś facetem i nie popychał Cię żaden kolega to znczy że jesteś ciemniak i wsteczniak. Nie wiem czy niedługo hetero nie będą w podziemiu. A przy sprawdzaniu kandydata na stanowisko kierownicze nie bedzie badany stan zwieracza odbytu aby sprawdzić jak jest rozciągnięty i dostosowany do norm Europejskich pederastów. Następnym krokiem będzie promocja pedofilii. Bo jak można dyskryminwać kogoś za to, że lubi małe dziewczynki, one są takie urocze, prawda panowie Europejczycy? Nie zapominając o młodych chłopczykach, z jeszcze jędrnym zwieraczem. Niebawem "towar" z ciasnym czekoladowym okiem będzie deficytowy prawda? > Jak pomyślę co oni robią i > jak się "kochają" to żygać mi się chce - gorzej niż zwierzęta, brrrrr > obrzydlistwo!!! Zwierzęta są cudowne jeśli chodzi o tą sferę. sodomia i gomoria :) W naszym kraju pederaści i inni zboczeńcy nie będą jeszcze długo tolerowani, mimo zabiegów takich nowoczesnych i postępowych wykolejeńców jakich w zydomediach pełno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Czy okreslenie homosexualistow jako do debilów powyzej IP: *.dip.t-dialin.net 25.04.01, 16:14 to co homo robia w domu to nikogo to nie obchodzi. Jezeli mam seks z moim partnerem to wy nie ma cie nic do tego!, oczywiscie partner ma powyzej 16 lat! Wiekszosc morderców malych chlopców czy tez dziewczynek to hetero, przewaznie zonaci z dziecmi, popatrzcie sie na statystyki. Wasze wypowiedzi jak tez i link swiadzcza o waszych skrajnych pogladach. Dobrze ze ksiadz moze wyruchac swoja gosposie, wtedy jest wszystko w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hetero Re: Czy okreslenie homosexualistow jako do debilów powyzej IP: *.unregistered.formus.pl 25.04.01, 16:49 Gość portalu: mesco napisał(a): > to co homo robia w domu to nikogo to nie obchodzi. > Jezeli mam seks z moim partnerem to wy nie ma cie nic do tego!, oczywiscie > partner ma powyzej 16 lat! To że tak mówią przepisy to jeszcze nie znaczy że tak jest. 16 latek to osoba, która nie jest w pełni ukształtowana. To jest osoba niedojżała, której taki pedał jak ty może skrzywić osobowość jak i życie swoim obrzydliwym zboczeniem. > Wiekszosc morderców malych chlopców czy tez dziewczynek to hetero, przewaznie > zonaci z dziecmi, popatrzcie sie na statystyki. Rozumiem że to jest argument na to że hetero są niebezpieczni? Tolerowania każdego zboczenia w społeczeństwie jest przyzwoleniem do wszelkich patologii. I to że mamy łagodne prawo w stosunku do takich zwyrodnialców to również zasługa tych co promują uprzywilejowanie pedałów w społeczeństwie. > Wasze wypowiedzi jak tez i link swiadzcza o waszych skrajnych pogladach. > Dobrze ze ksiadz moze wyruchac swoja gosposie, wtedy jest wszystko w porzadku. > To też był bardzo wartościowy argument. Oczywiście, za chwilę napiszesz że moje poglądy są faszystowskie albo co jeszcze innego. Stary Testament mną kieruje jak należy traktować zboczenia. To naprawdę bardzo mądra książka, zwłaszcza jeśli chodzi o podstawy do budowania silnego państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon N Homoseksualizm norma spoleczna IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 02.05.01, 11:02 Panowie. Po pierwsze, to homoseksualizm nie jest ani dewiacja, ani choroba psychiczna. Wystarczy poczytac troche na ten temat. Co do Starego testamentu, to przypomne tylko, ze sa dwie ksiegi, ktore zakazuja praktyk homoseksualnych, oraz co najmniej cztery, ktore takie praktyki opisuja, jako pozytywne. Najlepszy przyklad: Ksiega Krolow. "I uklakl Dawid, zlozywszy glowe Jonatana na swym lonie i placzac wolal: Jonatanie, bracie, kochanku moj najmilejszy..." Poza tym stanowisko Kosciola Katolickiego jest w tej sprawie jasne: Homoseksualizm jako taki nie jest grzechem. Wiec moze najpierw zastanowcie sie nad tym co mowicie, a dopiero pozniej piszcie glupoty.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mars Re: Homoseksualizm norma spoleczna IP: 195.136.25.* 02.05.01, 12:28 A więc tak uważasz - homoseksualizm jako norma, a więc coś normalnego, zwyczajnego, no pięknie. Jak tak dalej będzie to zagubimy różnice pomiędzy normalnością a nienormalnością, dobro ze złem itd. Normalni ludzie nie potrzebują takich obrońców niemoralności jak Ty, zresztą Hitler miał rację, że takich zboczeńców trzeba eliminować ze społeczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homofil Re: Czy okreslenie homosexualistow jako do debilów powyzej IP: *.telia.com 12.05.01, 21:14 W dupie mam te twoja ksiazke, idioto. Gdy taki ograniczony typ jak ty czyta ja, to daje tym samym swiadectwo o jej prawdziwej wartosci. To nie moze byc nic dobrego, skoro sie pozostaje takim swinia po jej przeczytaniu. Kryptopedale,mowie do ciebie, idz sie leczyc. Ale nie ze swojego "seksualnego zbocznia", tylko ze swej nienawisci i prostactwa, ktore sa czyms duzo gorszym niz nekrofilia. Pluje uroczyscie na twoja parszywa gebe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-social Re: Czy okreslenie homosexualistow jako do debilów powyzej IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 25.04.01, 22:38 Gość portalu: mesco napisał(a): > to co homo robia w domu to nikogo to nie obchodzi. > Jezeli mam seks z moim partnerem to wy nie ma cie nic do tego!, oczywiscie > partner ma powyzej 16 lat! > Wiekszosc morderców malych chlopców czy tez dziewczynek to hetero, przewaznie > zonaci z dziecmi, popatrzcie sie na statystyki. > Wasze wypowiedzi jak tez i link swiadzcza o waszych skrajnych pogladach. > Dobrze ze ksiadz moze wyruchac swoja gosposie, wtedy jest wszystko w porzadku. > Mesco! Ty zacofany konserwatysto!! Ty faszysto, antysemito!!! Prawdziwa wolnosc to nekrofilia! Pederasci to ciemiezyciele i zacofane samce, ktore moga nawet w niektorych panstwach adoptowac dzieci!! antisocial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Czy okreslenie homosexualistow jako do debilów powyzej IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.01, 15:35 Gość portalu: A-social napisał(a): Mesco! Ty zacofany konserwatysto!! Ty faszysto, antysemito!!! Prawdziwa wolnosc to nekrofilia! Pederasci to ciemiezyciele i zacofane samce, ktore moga nawet w niektorych panstwach adoptowac dzieci!! antisocial Nie jestem antysemita, a Zydowi to tez juz raz obciagnalem, Niemcom obciagam stale. Nie widze róznic: kutas to kutas. Cytaty z biblii sa czesto sprzeczne. W nowym testamencie pisze ze jak ktos grzeszy okiem to powinien sobie wybic oko a jak ktos grzeszy wlasna reke, powinien sobie odciac reke. Polecam to wszystkim gleboko wierzacym. mesco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-social Re: Czy okreslenie homosexualistow jako do debilów powyzej IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 05.05.01, 21:41 Gość portalu: mesco napisał(a): > Gość portalu: A-social napisał(a): > Mesco! Ty zacofany konserwatysto!! Ty faszysto, antysemito!!! Prawdziwa wolnosc > to nekrofilia! Pederasci to ciemiezyciele i zacofane samce, ktore moga nawet w > niektorych panstwach adoptowac dzieci!! > antisocial > > > Nie jestem antysemita, a Zydowi to tez juz raz obciagnalem, Niemcom obciagam > stale. Nie widze róznic: kutas to kutas. > Cytaty z biblii sa czesto sprzeczne. W nowym testamencie pisze ze jak ktos > grzeszy okiem to powinien sobie wybic oko a jak ktos grzeszy wlasna reke, > powinien sobie odciac reke. Polecam to wszystkim gleboko wierzacym. > mesco > A co do tego maja pedaly? antisocial > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Czy okreslenie homosexualistow jako IP: *.dip.t-dialin.net 06.05.01, 17:19 przesladowanie pedalów zaczyna sie od biblii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Czy okreslenie homosexualistow jako IP: 212.244.27.* 06.05.01, 17:40 Jeśli pedały siedzą w domu i kochają się inaczej, nie przeszkadza mi to. Ale kiedy wychylają łby i organizuja parady, albo dopominają się o adopcję dzieci, to już jest przegięcie. Na takie rzeczy nie można pozwalać tym zboczeńcom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michuk myslec! IP: *.oac.wmin.ac.uk 06.05.01, 17:52 Polska to jest bardzo ciekawa kraj... jak mawial Zulu Gula. Ludzie, pomyslcie chociaz przez chwile, chociaz przez krotka chwilke, zanim zaczniecie pisac... Zreszta, nie chce mi sie z wami gadac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: myslec! IP: 212.244.27.* 06.05.01, 19:11 Gość portalu: michuk napisał(a): > Polska to jest bardzo ciekawa kraj... jak mawial Zulu Gula. > Ludzie, pomyslcie chociaz przez chwile, chociaz przez krotka chwilke, zanim > zaczniecie pisac... > Zreszta, nie chce mi sie z wami gadac... Złotko nie denerwuj się, lewusku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gibki Re: Czy okreslenie homosexualistow jako IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 08.05.01, 16:33 homosexualizm to nie zboczenie ani choroba, to jest uwarunkowane genetycznie (a lubisz jak dwie laski się liżą co???) P.S. Jestem w pełni hetero a nie mam nic do homosexualistów (o ile żaden się do mnie nie dobiera) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-social Re: Czy okreslenie homosexualistow jako IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 06.05.01, 22:10 Gość portalu: mesco napisał(a): > przesladowanie pedalów zaczyna sie od biblii. To jej nie czytaj, nikt ci nie karze. A co do tepienia pederastow: to jest naturalna sprawa. W barbarzynskich plemionach przed tysiacmi lat takim dewiantom wyrywano z korzeniami, a (uwierz mi), biblii to oni na oczy nie widzieli. antisocial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Czy okreslenie homosexualistow jako IP: *.dip.t-dialin.net 07.05.01, 18:35 skad ty ty wiesz ze wyrywano, Sa na ten temat jakiec materialy pisemne? A milosc homoerotyczna w antycznej Grecji i Rzymie? Koscól zniszyl ta przepiekna tradycje. A tak ogólnie to co wam homos przeszkadzaja? W sobote bylem w klubie, jebales sie z jednym, potem dolaczylem sie do parki. Wszyscy dorosli nikomu nie przeszkadzaja. A mi przeszkadzaja parady bylych komunistów. Przeszkadza mi równiez, ze tyle dzieci zyje u rodziców alkoholikow, a wladze nic nie robia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budda Do mesco IP: *.unl.edu 07.05.01, 18:58 Mesco, homoseksualizm jest wynikiem dzialania sil karmy. Jako taki nie jest niczym zlym, o ile nie jest kultywowany i widziany jako pelnoprawna alternatywa heteroseksualizmu. Nie oszukujmy sie, Mesco, homoseksualizm nie jest czyms calkowicie normalnym. W tym zyciu, ludzie dotknieci homoseksualizmem powinni pracowac nad odwroceniem tego stanu rzeczy. Wszyscy powinni im w tym pomoc. Nie potepiac, nie krytykowac. To nie jest sprawa wyboru, jak niektorzy chcieliby to widziec. Jest to sprawa genow, ale genow widzianych jako manifestacje czegos bardziej subtelnego, spirytualnego. Homoseksualizm i trwanie w nim to swego rodzaju iluzja, ktorej poddaja niektorzy ludzie. Tlumaczenie im, ze inna droga jest droga wlasciwa, to jak tlumaczenie chrzescijaninowi, ze racje maja wyznawcy hinduizmu. To nie pracuje. Dopiero lata studiow nad metafizyka hinduska, porownanie jej z fizyka kwantowa, ze zdrowym rozsadkiem, moze przyniesc rezultaty i rzucic nowe swiatlo na chrzescijanstwo i zrozumienie mistyfikacji w jakiej sie zyje. Homoseksualizm jest wynikiem karmy, ale sprowadzajac to na ziemie, manifestuje sie on w zwyczajnym niedorozwoju emocjonalnej czesci naszej psyche. Pewna kategoria ludzi nie jest w stanie zaakceptowac komplementarnej innosci, do ktorej naturalnie jestesmy przyciagani. Jest to wywolane lekiem przed czyms co nie jest mna samym. Pozdrowienia od Buddy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Czy okreslenie homosexualistow jako IP: 212.244.27.* 07.05.01, 21:29 Gość portalu: mesco napisał(a): > skad ty ty wiesz ze wyrywano, Sa na ten temat jakiec materialy pisemne? > A milosc homoerotyczna w antycznej Grecji i Rzymie? Koscól zniszyl ta > przepiekna tradycje. > > A tak ogólnie to co wam homos przeszkadzaja? W sobote bylem w klubie, jebales > sie z jednym, potem dolaczylem sie do parki. Wszyscy dorosli nikomu nie > przeszkadzaja. > > A mi przeszkadzaja parady bylych komunistów. > Przeszkadza mi równiez, ze tyle dzieci zyje u rodziców alkoholikow, a wladze > nic nie robia Dla tych dzieci są rodziny zastępcze składające się z kobiety i mężczyzny tłumoku. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Czy okreslenie homosexualistow jako IP: *.dip.t-dialin.net 08.05.01, 11:53 sadze ze macie problemy. wiecie co ruchajcie regularnie to wam kurwica przjedzie. Z regularnie oproznianymi jajami zyje sie przyjemniej mesco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Czy okreslenie homosexualistow jako IP: *.dip.t-dialin.net 08.05.01, 12:17 sadze ze macie problemy. wiecie co ruchajcie regularnie to wam kurwica przjedzie. Z regularnie oproznianymi jajami zyje sie przyjemniej mesco Odpowiedz Link Zgłoś
skin Re: Czy okreslenie homosexualistow jako 08.05.01, 13:45 A kto mi oprózni jaja ? Oj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-social Re: Czy okreslenie homosexualistow jako IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.01, 15:35 Gość portalu: mesco napisał(a): > sadze ze macie problemy. wiecie co ruchajcie regularnie to wam kurwica > przjedzie. Z regularnie oproznianymi jajami zyje sie przyjemniej > mesco Jak tak czytam, jak sie goraczkujesz, to dochodze do wniosku, ze ci chyba nie staje. antisocial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budda Re: Czy okreslenie homosexualistow jako IP: *.unl.edu 08.05.01, 16:21 Ja mysle, ze wszyscy robimy jedna, wielka pomylke. Pleciemy o kochaniu, o milosci, ale czy tak naprawde ktos wie czym sa te stany ducha ? Niewielu, malo tego, milosc, ta prawdziwa, nie ma nic wspolnego z seksem. Nic wspolnego. Jest utozsamiana z seksem na tej samej zasadzie jak wytrysk z orgazmem. Ilu homoseksualistow potrafiloby sie "zakochiwac" i uganiac za przedstawicielami tej samej plci tylko po to by np. moc opiekowac sie bezinteresownie druga osoba, bez jakiejkolwiek akcji seksualnej ? To samo zreszta dotyczy heteroseksulistow. Wiec odpowiedzmy sobie na pytanie: czego my tak naprawde chcemy od drugiego czlowieka ? Jesli seks zostanie wyeliminowany, co tak naprawde pozostanie miedzy partnerami. W heteroseksualnych zwiazkach moga byc dzieci, a w homoseksualnych ? Ja uwazam, ze milosc w swym czystym wydaniu nie ma nic wspolnego z plcia, nie mowiac juz o uzywaniu plci do gier seksualnych. I tak naprawde jedynym sprawdzianem tego czy kochamy, jest pokazanie tego stanu ducha bez uciekania sie do seksu. To jest jedyny sposob, by udowodnic sobie i innym, ze kochamy bezinteresownie. Dlatego uwazam, ze homoseksualisci nie tylko " nie kochaja" inaczej, ale sa bardzo daleko od tego czym milosc moze byc. Niech jednak heteroseksualisci nie zacieraja tu rak myslac, ze ich stosunki z kobietami automatycznie kwalifikuja ich do grupy ludzi, wiedzacych co to milosc. Sa oni praktycznie tak samo daleko od milosci jak homoseksualisci. Homoseksualizm jest dla mnie partnerskim onanizmem i niczym wiecej. Wszelkie dolepianie czy dorabianie teorii o tzw. milosci homoseksualnej to tak jak robienie religii ze wschodzacego czy zachodzacego slonca. W innym poscie juz o tym pisalem, ale powtorze, ze homoseksualistom jest w pewnym sensie wygodniej zyc, gdyz cala sfera roznic psychofizycznych jakie istnieja miedzy kobieta i mezczyzna jest niejako pominieta, i nie trzeba sie dopasowywac ani isc na kompromisy, nie mowiac juz o probach zrozumienia przeciwnej plci, jej wymagan i oczekiwan. Ilu z heteroseksulistow musi udawac silniejszego niz w rzeczywistosci jest, ilu musi stawac "na wysokosci" zadania ? W homoseksualizmie po prostu sie jest, takim a nie innym. Tu nie trzeba udawac, by kogos miec na noc. Wiec w pewnym sensie bycie homoseksualista to swego rodzaju lenistwo. Wracajac jednak do pytania. Czy oni "inaczej kochaja" ? Jesli kochanie to wkladanie czlonka w druga osobe, to tak, kochaja inaczej. Ale jesli podniesiemy poprzeczke w naszym rozumieniu co to jest milosc, to nie, oni nie kochaja tylko sie onanizuja z partnerem. Podobnie jak heteroseksualisci zreszta. Pozdrawiam, Budda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOR Re: Czy okreslenie homosexualistow jako do debilów powyzej IP: 195.94.211.* 13.05.01, 15:58 > Dobrze ze ksiadz moze wyruchac swoja gosposie, wtedy jest wszystko w porzadku. Zapomniałeś dodać o ministrantach, których proboszczowie rżną, aż wióry lecą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOR Re: Czy okreslenie homosexualistow jako do debilów powyzej IP: 195.94.211.* 13.05.01, 15:58 > Dobrze ze ksiadz moze wyruchac swoja gosposie, wtedy jest wszystko w porzadku. Zapomniałeś dodać o ministrantach, których proboszczowie rżną, aż wióry lecą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Czy okreslenie homosexualistow jako do debilów powyzej IP: *.dip.t-dialin.net 13.05.01, 21:05 Gość portalu: TOR napisał(a): > > Dobrze ze ksiadz moze wyruchac swoja gosposie, wtedy jest wszystko w porza > dku. > > Zapomniałeś dodać o ministrantach, których proboszczowie rżną, aż wióry lecą... pedofilia u ksiezy katolickich to jest nowy watek. A ze rznieciem to nie przesadzaj, penetracja analna 12 letniego chlopca nie jest mozliwa, chyba ze ksieza maja kutasy 8 cm. Ksieza wiecej ich obmacuja, zreszat robia to tez z dziewczynkami. Z reszta gdzie taki dewiant moze sie najlepiej ukryc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piękna Re: Czy okreslenie homosexualistow jako IP: *.kafeja.com.pl 08.05.01, 15:48 A czy określenie niepelnosprawnych jako "sprawnych inaczej" jest dobre??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gibki Re: Czy okreslenie homosexualistow jako IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 08.05.01, 16:50 Polacy to najwbardziej zakłamani ludzie z jakimi było mi dane się spotkać, wstydzę się tego że jestem polakiem i muszę być przyrównywany do takich debili jak hetero czy ziutek gdyż mam przesrane na starcie w czasie rozmowy z ludźmi z Anglii czy Niemiec. Jeśli chodzi o homosexualizm to nie jest waszą zasraną sprawą kto ma takie czy inne preferencje sexualne. Często powołujecie się na Biblię, a ona w takim razie uczy np. kazirodztwa (bo jak mi wytłumaczycie to, że Bóg stworzył Adama i Ewę a oni sięrozmnożyli do 8 miliardów ludzi na Ziemi???) nienawiści (oko za oko ząb za ząb). Mylicie też pojęcia pederasta i homosexualista, a tak w ogóle to normą było w starożytnej grecji, że stosunki sexualne obywali młodzi chłopcy ze swoimi nauczycielami (mimo, że Ci często mieli żony), normą też było, że w średniowieczu 14 letnia dziewczyna miała już 3 dzieci (czy to nie było wykorzystywanie nieletnich???) Ludzie wy często nie wiecie o czym piszecie a zawiść i złość, która w was kipi jest spowodowana głównie waszym zacofaniem, ciemnotą i głupotą. Czegóż jednak się spodziewać po ludziasz, którzy często kończą swoją edukację na zawodówce i za całe zło winią Bogu winnych ludzi, którzy się odrobinę od nich różnią (a co do Hetero - Jezus był Żydem tak do Twojej wiadomości, a Stary Testament też jest książką spisaną przez Żydów więc nie rozumiem Twojej nichęci do tego narodu) LUDZIE MYŚLCIE TO NIE BOLI pzdr gibki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budda Re: Czy okreslenie homosexualistow jako IP: *.unl.edu 08.05.01, 17:25 Witam Cie Gibki i prosze nie badz taki szybki. Dla mnie Biblia jest ostatnia rzecza do brania na powaznie. Nie czytam tego zlepku porad od jakichs tam profetow sprzed tysiecy lat. Nie ma dla mnie znaczenia co ten pelen sprzecznosci tekst od Jahwe ma do zaoferowania. Czytajac jednak inne "swiete" teksty i uzywajac wlasnego zdrowego rozsadku doszedlem do nastepujacego wniosku. Ze jest roznica miedzy tym co zastajemy w tym zyciu (np. homoseksualizm) a tym, co z tym zrobimy. Jesli wspolnie bedziemy reagowac na pewne anomalie w naszych spoleczenstwach, to mozemy kiedys doczekac sie, ze wyeliminujemy to co kloci sie ze zdrowym rozsadkiem. Jesli natomiast bedziemy przymykac oczy na pewne praktyki, bedziemy ciagle w tyglu swojej niemocy, gotujac tym co przyjda po nas, jeszcze gorsze warunki. Jesli dla Ciebie Gibki, nauczyciel grecki, onanizujacy swego ucznia jest czyms godnym praktykowania, to niestety ale Twoj poziom morale jest bardzo niski, wrecz splaszczony. I mowi Ci to nie tylko niechrzescijanin, ale czlowiek nie wyznajacy zadnej religii. Jesli zadnych norm nie bedziemy uznawac, nasz kierunek zycia bedzie kierunkiem naszego EGO, czyli kierunkiem falszywych wyobrazen o samych sobie. Pozdrowienia, Budda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Czy okreslenie homosexualistow jako IP: *.dip.t-dialin.net 08.05.01, 18:00 budda daj raz sto dolców kurwie niech ci dobrze obciagnie i odpierdol sie od tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budda Re: Czy okreslenie homosexualistow jako IP: *.unl.edu 08.05.01, 18:31 Tu w Kolorado za $30 mozna. O co Ci chodzi Mesco ? Przeszkadza Ci ktos, kto chce zrozumiec o co w tym wszystkim chodzi tak naprawde ? Pozdrawiam Cie, Budda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Czy okreslenie homosexualistow jako IP: 62.157.7.* 13.05.01, 21:10 Gość portalu: Budda napisał(a): > Tu w Kolorado za $30 mozna. O co Ci chodzi Mesco ? Przeszkadza Ci ktos, > kto chce zrozumiec o co w tym wszystkim chodzi tak naprawde ? > Pozdrawiam Cie, Budda. No to idz ruchac za 30, i nie pieprz tu wiecej o jakis leniwym onanizmie. Mam ci opowiedziec na jakiej orgii wczoraj bylem? Okolo 40-50 mezczyzn w klubie, sperma sie lala, i ty mowisz o onanii?? Zaloz nowe watki, jezeli chcesz ludzi zachecic. A w Niemczech jest jedank drozej, nie wydaje mi sie by mozna bylo zaruchac ponizej 100DM, ale nie wiem dokladnie, bo nie korzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QW Hitler miał dobry sposób na pedałów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 21:51 parszywi zboczeńcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budda Do mesco IP: *.unl.edu 14.05.01, 16:29 Obserwuje Twoje wypowiedzi mesco od pewnego czasu. Ty jestes seksopata. Nic innego w glowie, tylko jak tu sie z kolega pobawic narzadami. Nie czuje do Ciebie niecheci za to, ze sie taki urodziles. Akceptuje homoseksualizm jako zjawisko i czesc naszej ludzkiej spuscizny. Jest to w zgodzie z moim swiatopogladem, wedlug ktorego wszystko to, co istnieje w danym momencie jest konsekwencja czy efektem poprzednich akcji i dzialan. Ale ta akceptacja nie zaklada biernosci w naszym dzialaniu poczawszy od momentu, w ktorym zdajemy sobie sprawe ze swego polozenia. Wszyscy rodzimy sie z pewnymi charakterystykami i predyspozycjami, gdyz wedlug mnie zycie obecne jest kontynuacja poprzedniego zycia. Nic nie spada z nieba albo co gorsze bierze sie z niczego. Ty odziedziczyles swe tendencje po swoich rodzicach, ktorzy niekoniecznie musieli manifestowac to co nazywamy homoseksualizmem. W momencie poczecia czlowieka nastepuje energetyczne modelowanie przyszlej osobowosci, a rodzice sa niczym innym jak transformatorami czy przekaznikami pewnych formacji energetycznych, ktore osadzaja sie na Twojej swiadomosci, czyniac Cie osobnikem X. To co doswiadczasz w Swoim zyciu teraz, to uswiadamianie sobie, ze dominujaca cecha Twojej osobowosci jest pociag do tej samej plci. Samo w sobie nie jest to zle, ale czy jest to cos, co trzeba kultywowac i byc dumnym ? Odpowiem Ci na moim przykladzie. Ja urodzilem sie z tendencjami do bycia alkoholikem. I bylem nim przez 20 lat. Mialem zaakceptowac ten fakt i w konsekwencji zachlac sie na smierc, czy uswiadomic sobie, ze cos tu nie gra ? Domyslam sie, ze mozesz na mnie skoczyc z tym porownaniem, ale to nie zmieni faktu, ze mozemy wplywac na nasze zachowanie (szeroko pojete)JESLI TYLKO CHCEMY. Ostatnie badania, na grupie homoseksualistow pokazaly, ze jesli tylko istnieje silna motywacja i determinacja, mozliwa jest zmiana orientacji seksualnej. Problem polega tylko na tym, ze niewielu homoseksualistow chce tej zmiany. I nie moja rola jest namawianie kogokolwiek do tej zmiany, wbew czyjejs woli. Chcialbym natomiast, zeby ludzie uswiadomili sobie, ze nie dzialaja w prozni, dla siebie tylko, ze gdzies tam, poza materialna tkanka, powiazani jestesmy nieskonczona iloscia energetycznych sieci. Zakonczenia Twojego zycia, nie konczy tego co jest Twoja subtelna istota, bedaca czastka calego pola mentalnej energii. Mesco emituje i odradza sie non-stop, a w sposob definitywny odrodzi sie w momencie swojej smierci. Nie czas tu na wyklad buddyzmu mesco, moze Cie to wogole nie intersuje. Przyjmij jednak do wiadomosci, ze tyle ile wkladamy w ten swiat, tyle z niego wyjmiemy. Homoseksualizm, jest czyms normalnym jako konsekwencja czegos co zaszlo kiedys, jest czyms nienormalnym natomiast, jesli staramy sie go traktowac jako punkt startowy dla naszego zycia. Tu jest problem z homoseksualizmem i niewielu ludzi umie rozgraniczyc nasz stosunek do stanu rzeczy ZASTANEGO od tego, CO MY Z TYM MAMY ZROBIC TERAZ. Cala apologetyka i caly jej blad polega na glaskaniu homoseksualizmu jako pelnoprawnej alternatywy dla naszego normalnego seksualizmu. Homoseksualizm nie jest pelnoprawna alternatywa. Heteroseksualisci nie sa w stanie nic zrobic by odmienic ten stan rzeczy. Wszystko lezy w rekach homoseksualistow, JENO ONI NIE CHCOM CHCIEC. A czy musza chciec ? Nie musza ale powinni, a ta powinnosc POWINNA wyplynac z glebokiego zrozumienia, ze dopoki oni sami nie zmienia swej percepcji rzeczywistosci, dopoty kazdy noworodzacy sie czlowiek bedzie wyeksponowany do przyjecia charakterystyk i tendencji homoseksualnych. W buddyzmie nazywa sie to WYPALANIEM KARMY (fakt walki ze sklonnosciami). Dlatego mesco, Twoje uwielbienie dla 40-50 mezczyzn i lejacej sie spermy w jakims tam klubie, to egoizm i frymarczenie szansa jaka otrzymales w tym zyciu. Ani ja Cie tu pieklem nie strasze, ani nie potepiam. Przesun jednak swoja swiadomosc z okolic posladkow do Twojego serca albo jeszcze wyzej, czyli tam gdzie rezyduje Twoj umysl. Pozdrawiam Cie, Budda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelop Re: Do mesco IP: 212.182.31.* 16.05.01, 23:02 i po co sie tak produkujesz i tak nikt nie czyta pedal to zbok, nalezy go leczyc albo exterminowac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Do Buddy - Dzieki. IP: 24.114.220.* 17.05.01, 03:32 Uwielbiam czytac Budde na roznych watkach forum !!! W 100% sie z Toba zgadzam !!! Pozdrawiam. Jak dobrze ze sa jeszcze tacy ludzie.Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: Homoseksualiści IP: 194.204.161.* 17.05.01, 08:30 Ostatnio czytałam takie adekwatne do sytuacji stwierdzenie: określenie homoseksualistów jako mniejszości seksualnej jest tak samo trafne jak okreslenie analfabetów jako mniejszość literacką :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Do mesco IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.01, 16:00 Gość portalu: jelop napisał(a): > i po co sie tak produkujesz i tak nikt nie czyta > > pedal to zbok, nalezy go leczyc albo exterminowac > :))) najlepiej w Auschwitz, piece jeszcze sa sprawne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budda Do Edyty IP: *.unl.edu 17.05.01, 17:14 Dzieki Edyto za dobre slowo. Widzisz, w tym szalonym swiecie ludzie zapomnieli kim naprawde sa. Poprzybierali rozne maski, obnoszac sie znimi. Jeden Homo Sapiens twierdzi ze jest Zydem, drugi Polakiem, trzeci ze homoseksualista, piaty i dziesiaty ze ma depresje, jeszcze inni komunistami, biznesmenami i patriotami. Dla mnie ta identyfikacja przestala miec jakikolwiek sens, bedac obrazem tego co myslimy o sobie, raczej tym KIM JESTESMY naprawde. Nie czas tu na wyklad na temat ludzkiego EGO i jego pochodzenia, chce Ci jeszcze raz napisac Edytko, ze zyjemy w iluzji na temat nas samych, ze prawda, ta najglebsza o nas samych jest "na wyciagniecie reki , jak mowil Jezus", ale jest tyle warstw naszych falszywych wyobrazen o sobie, ze prawie juz niemozliwe jest dokopanie sie do prawdziwej istoty rzeczy. Pozdrawiam Cie i przy okazji wszystkich, Budda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Do Edyty IP: *.zes.hu-berlin.de 17.05.01, 18:08 Edyta! Mach´s gut! Nareszcie troche logiki, porzadnie zbudowana proporcja. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś