mama.pl 15.12.07, 18:43 zglaszam propozycje aby pan Lis kandydowal w przyszlych wyborach na prezydenta.Niedlugo czas zaczac kampanie i mysle ze wiekszosc Polakow poparlaby taka kandydature.Mielibysmy przystojnego madrego prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
last_joannas Re: lis na prezydenta 15.12.07, 22:50 popieram w całej rozciągłości, ten facet się marnuje!! tylko co zrobić z obecnie miłościwie nam panującym, 3 lata nie wytrzymam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polok Re: lis na prezydenta IP: *.siec2000.pl 16.12.07, 14:46 Nieważne czy przystojny czy nie, ważne że rządząc będzie myślał o NAs jako spoleczeństwie i o dobrze kraju a nie o swoim tyłku :) proponowałbym go na prezydenta a na premiera Jurka Owsiaka :) Odpowiedz Link Zgłoś
bede.prezydentem.w.2035 Ludzie, pomyślcie co wy mówicie. 17.12.07, 21:25 Nie chodzi o to, czy się nadaje czy nie jako człowiek (wiedza, umiejętności, charakter) tylko jako postać. Będąc dziennikarzem za dużo powiedział. Prezydent musi pewne sprawy przemyśleć i zająć dyplomatyczne stanowisko. Lis nie nadaje się ze względu na przeszłość zawodową i to jak ją sprawował. Może gdyby nie to może by był dobrym prezydentem. Mi nasuwa się skojarzenie z Putinem. Zdecydowany i świetnie ułożony PR. Ale nie martwcie się, ja pójdę inną drogą i będziecie mogli mnie już wkrótce wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdelikat Re: lis na prezydenta IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.12.07, 00:47 O NIE.wolalbym Tyminskiego.(nielubie neokomunistow i ich sympatykow.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nil Re: lis na prezydenta IP: *.bstnma.east.verizon.net 18.12.07, 02:37 moją nadzieją jest Tusk Aleksander Kwaśniewski, TW "Alek" Odpowiedz Link Zgłoś