sebj.1 20.12.07, 12:05 wiadomosci.onet.pl/1661548,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janiszek1972 Re: Tak wygląda intelektualne zaplecze PIS 20.12.07, 12:12 Doskonale rozumiem, że Twoja opcja polityczna posiada w swoich szeregach jedyną w swoim rodzaju śmietankę intelektualną, tylko problem mój drogi kolego tkwi w tym, że nie przekłada sie to w żaden sposób na namacalne efekty poprawiające sytuację Polaków. I to by było na tyle. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte powiedz, janiszek, wejście do Unii 20.12.07, 12:18 przełożyło się na polepszenie sytuacji rodaków, czy nie? przy Twojej opcji u władzy moglibyśmy się obejść smakiem Odpowiedz Link Zgłoś
kejdzi7 Re: powiedz, janiszek, wejście do Unii 20.12.07, 12:22 70% żyje na granicy nędzy więc trudno powiedzieć. a do UE wprowadził nas Leszek Miller. PO ręki do tego nie przyłożyła. Odpowiedz Link Zgłoś
janiszek1972 Re: powiedz, janiszek, wejście do Unii 20.12.07, 12:41 Głosowałem za wejściem Polski do Unii jeżeli to Ciebie interesuje. Natomiast dziwi mnie argument Twojego boskiego idola Tusia, który tak jęczał i udowadniał, że jest to winą PiS-u, że tylu młodych ludzi wyjeżdża w poszukiwaniu godziwej pracy np. do Irlandii. Natomiast teraz, kiedy granic już nie ma boski Donek twierdzi, że młodzi ludzie jak najbardziej mogą korzystać z dobrodziejstwa swobodnego poruszania się po Europie i nie widzi nic złego w tym, że młodzi Polacy pracują za granicą. Nie zaprasza ich już tak często do powrotu do Polski. Myślę, że źle oceniasz ludzi popierających PiS. Mierzysz wszystkich jedną miarą. PiS-dak to człowiek bez wyższego wykształcenia, skrajnie konserwatywny, bogobojny, słuchający Radia Maryja. Taką definicję Wy splatfusiałe cienkie bolki chcecie rozpropagować wśród polskiego społeczeństwa. A to kompletna bzdura, bo ludzie młodzi popierający całym sercem misję dokończenia rozliczenia ludzi odpowiedzialnych za zbrodnie komunistyczne jesteśmy normalnymi, wykształconymi ludźmi. Słuchamy popu, muzyki z okresu pierwszych wydań listy przebojów "Trójki", metalu, gramy w "Wiedźmina" i jednocześnie interesujemy się przyszłością naszej Ojczyzny. Ojczyzny zbudowanej na solidnych uczciwych fundamentach, Ojczyzny pamiętającej i nie wstydzącej się swojej wspaniałej historii, Ojczyzny, która ma korzenie katolickie. I to by było na tyle. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sebj.1 Re: Tak wygląda intelektualne zaplecze PIS 20.12.07, 12:22 Bronisz przegranej sprawy. Zamast zarzucać mi wspieranie jednej z opcji politycznych zastanów się jak takie chamidło i burak mógł sprawować urząd w MEN. Odpowiedz Link Zgłoś
kejdzi7 Re: Tak wygląda intelektualne zaplecze PIS 20.12.07, 12:30 Gdybyś wiedział co zrobiła dla gdańskiej oświaty Hallowa też byś powiedział "jak taka buraczyca może sprawować urząd ministra MEN" Odpowiedz Link Zgłoś
kejdzi7 a tak wygląda sztabowy inteligent PO 20.12.07, 12:18 www.tvn24.pl/2092211,28378,0,0,1,wideo.html Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 czyzby tak wyglądał poseł PO? 20.12.07, 12:23 www.pardon.pl/artykul/3113/to_nie_lump_to_posel_po Narazie on lump ale jak posiedzi w ławkach poselskich to kto wie może dołaczy do 100 najbogatszych Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Zarzucasz człowiekowi, że sprząta po sobie? 20.12.07, 12:46 Rozumiem, że ty nie robisz tego nigdy? Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Zarzucasz człowiekowi, że sprząta po sobie? 20.12.07, 12:47 kronopio77 napisał: > Rozumiem, że ty nie robisz tego nigdy? Goldi przynosi nam tylko wstyd na tej emigracji. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 żalisz sie czy zazdrościsz tej emigracji?;)))))))) 20.12.07, 12:49 1tomasz1 napisał: > kronopio77 napisał: > > > Rozumiem, że ty nie robisz tego nigdy? > Goldi przynosi nam tylko wstyd na tej emigracji. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: żalisz sie czy zazdrościsz tej emigracji?;))) 20.12.07, 12:53 Goldi, emigranci to miernoty i nieudacznicy, jak mawiał klasyk? Zgadzasz się z wodzem? ;) To kiedy wracasz? Kraj Cię potrzebuje... :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 mam służbe od tego ;)))))))) 20.12.07, 12:48 kronopio77 napisał: > Rozumiem, że ty nie robisz tego nigdy? żal ci doopsko sciska z zazdrosci?;) Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: mam służbe od tego ;)))))))) 20.12.07, 12:54 Oho, zaczyna się autodowartościowywanie. Symptomatyczne u tych co nie mają odwagi wrócić... Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 od kłamstw robi Ci sie nos jak u Pinokia :) 20.12.07, 14:04 1tomasz1 napisał: > Oho, zaczyna się autodowartościowywanie. Symptomatyczne u tych co nie mają > odwagi wrócić... Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: zapomniałeś o Benderze i Sobeckiej :) 20.12.07, 12:46 Sobecka, to czołowy dziennikarz dużego polskiego radia... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany2 piotrgd26 znowu dostał wytyczne od Rydzyka 20.12.07, 14:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=73540982&a=73542427 Odpowiedz Link Zgłoś