ossey 25.12.07, 17:34 zawsze jest zasada ze w takie swieta chrzecijanie maja wolne ale ateisci do pracy musza przyjsc choc sie buntuja ze kolejne swieta musza dyzurowac...coz wychlac mozna i w kazdy inny dzien wiec nie widze powodu aby to zmieniac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stary_z_lichenia Re: A u mnie ateisci pracuja 25.12.07, 22:05 33qq napisał: > A gdzie to jest U ciebie? Tak sobie wymarzyl , chcialby zeby w rydzyklandzie jezdzily tramwaje ale na paru hektarach se neda . Poza tym kase cofneli . Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: A u mnie ateisci pracuja 25.12.07, 22:10 U niego? U osiolka w stajence betlejemskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_z_lichenia Re: A u mnie ateisci pracuja 25.12.07, 22:25 x2468 napisał: > U niego? U osiolka w stajence betlejemskiej. Nie porownoj osiolka z betlejemskiej stajenki do tych ludzi . To uraga wszystkim ktorzy w niej byli nawet osiolkowi . Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: A u mnie ateisci pracuja 25.12.07, 18:06 A ja zupełnie z własnej nieprzymuszonej woli popłaciłem właśnie rachunki i porządkuję papiery. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: A u mnie ateisci pracuja 25.12.07, 18:06 Jak to dobrze, że są na świecie ateiści. Dzięki temu możemy sobie w święta zapalić choinkę, zagrzać coś na kuchence, wykąpać się, ewentualnie pojechać gdzieś tramwajem albo pociągiem. A nawet jak nam się choinka zapali, to zawsze znajdą sie w straży jacyś ateiści, którzy ją zgaszą, jak się przeżremy, to jakiś lekarz ateista nas będzie próbował uratować. Niech żyją ateiści. I życzmy im wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski ossey jako rabin nienawidzi innowierców ?! 25.12.07, 18:22 Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki czemu się buntują? 25.12.07, 18:44 chcą obchodzić w gronie rodzinny pradawne swięto mitry? Odpowiedz Link Zgłoś
refeks A u mnie pracują też wierzący tylko im 25.12.07, 18:58 bardziej muszę patrzeć na łapy ( są dość lepkie, pomimo przykazania nie kradnij ). Z ateistami jakoś tego problemu nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: A u mnie pracują też wierzący tylko im 25.12.07, 19:05 refeks napisał: > bardziej muszę patrzeć na łapy ( są dość lepkie, pomimo przykazania > nie kradnij ). Z ateistami jakoś tego problemu nie mam. Oj co racja to racja. a ze świadkami jehowy problem lepkich łapek w ogóle nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: A u mnie pracują też wierzący tylko im 25.12.07, 22:13 www.polskathetimes.pl/592,14486.htm Prawie jak ksiądz, prawie uczciwy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: A u mnie ateisci pracuja 25.12.07, 19:40 ossey napisał: > zawsze jest zasada ze w takie swieta chrzecijanie maja wolne ale ateisci do > pracy musza przyjsc Leniu smierdzacy tak ci sie tylko wydaje. Przetrzyj zapyziale slepia i bedziesz wiedzial co jest grane. Odpowiedz Link Zgłoś
polobolo1 Lamiesz prawo 25.12.07, 20:31 POLAK POMYSLAL I MASZ BABO WYNIK. DEBIL NADSWISLANSKI Odpowiedz Link Zgłoś
stary_z_lichenia O.K. U ciebie ateisci w swieta pracuja.... 25.12.07, 22:17 dlaczego ty tez pracujesz ? ossey napisał: > zawsze jest zasada ze w takie swieta chrzecijanie maja wolne ale ateisci do > pracy musza przyjsc choc sie buntuja ze kolejne swieta musza dyzurowac...coz > wychlac mozna i w kazdy inny dzien wiec nie widze powodu aby to zmieniac. Odpowiedz Link Zgłoś