wanda43 11.02.08, 18:18 Antos powiedzial dzis w telewizorze, ze on podejrzewa, ze nagrania w Sejmie dokonal posel i dodal, ze byly dziennikarz. Kogo obstawiacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Re: Zgadujemy? 11.02.08, 18:21 Nalogowy podsluchiwacz Ziobru!!! Antek bajki wciska. Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzyniec.dziedzic.pruski Re: Zgadujemy? 11.02.08, 18:27 Antek droga Wandziu powiedział, że został poinformowany o WEJŚCIU na sale sejmową OSOBY NIUPOWAŻNIONEJ. Nie mówił że to poseł. Natomiast debilny usmieszek może wskazywać że mu choroba nie przechodzi, a nawet jest coraz gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Zgadujemy? 11.02.08, 18:30 Cha, tym gorzej! Znaczy to, ze tam jest bajzel i na tajne posiedzenie moze wejsc kazdy, a Antos wiedzial i nie zareagowal! No zgroza! Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Zgadujemy? 11.02.08, 18:53 Wydaje mi sie, ze mowil nie o posle, ale o jakims blizej nieokreslonym osobniku, ktory wlazl na sale. Jesli trzymac sie wersji z poslem, to kojarze nastepujacych poslow-dziennikarzy: Kurski, Sobecka, Wenderlich, Sledzinska-Katarasinska i Sellin. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Zgadujemy? 11.02.08, 19:13 Wyjasnilo sie czesciowo, o kim mowil Antek Szczepański: to ja wszedłem na tajne posiedzenie - Na pewno byłem bez telefonu i bez niczego. Wszedłem, podałem sekretarzowi kartkę i wyszedłem. Trwało to może trzy, cztery sekundy - relacjonował Szczepański. - Chciałem przekazać marszałkowi informację o tym, że o 9.45 będzie konferencja PiS-u dla mediów, na której będzie mowa o tajnym posiedzeniu Sejmu - dodał. Stawiam na bulteriera. Odpowiedz Link Zgłoś