Dodaj do ulubionych

dawno mnie nie było, nowa ojczyzna podatkowa, nowe

12.02.08, 01:03
obowiązki...:))))

Cudnie jest nie widzieć tych twarzy zatroskanych dziennikarzy, POkazujących twarze POlityków wykuwających stalowe SPOŁECZEŃSTWO...:)))

miały coś? POkazały? bo nie w temacie jestem...:)))

Znaczy mogę sobie wyobrazić, że nasz ZŁY Naród znowu kogoś wymordował i ten ktoś jakąś "książkę" napisał...

ale co tam ten, jak mu tam... od kominów???

mamy już drugą Irlandię? Jutro wracam, więc chcę wiedzieć do czego...;))
Obserwuj wątek
    • kod-em [...] 12.02.08, 01:11
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • bard333 a... i czy ten Piter POkazał wreszcie raport? 12.02.08, 01:12
      bo ze wschodu mocne ciśnienie ostanio jest, musze gadac przez telefon jak Kaczmarek z kumplami, a chciałbym pełnym tekstem, bo nie chce mi sie jeździć za MOskwę...

• johny.awantura Re: a... i czy ten Piter POkazał wreszcie raport? 12.02.08, 01:19

flickr.com/photos/fivedollarshake/230246512/
      • alfa.alfa Re: a... i czy ten Piter POkazał wreszcie raport? 12.02.08, 01:21
        GW strasznie nie podoba sie ten raport
        www.tuskwatch.pl/index.php/2008/02/06/przeciek-tajnego-raportu-pitery/
    • kod-em Cenzura nie jest bronią ludzi prawych, 12.02.08, 01:18
      lecz znienawidzonych przez naród i głupich.
      • jn24 Re: Cenzura nie jest bronią ludzi prawych, 12.02.08, 08:11
        żeby tak brzydko mówić o gwieździe latającej na drzwiach od stodoły.
    • bard333 nie kasuj tak giwi heniusia, proszę.. bo przestane 12.02.08, 01:23
      u was sie udzielać...;))) jak już to skasuj caly mój wątek (chciałbym powiedziec jak zwykle, ale ostatnio cos nie kasujesz...;)))

wiem, wiem... przyjdzie wiosna i wschód słońca z okna mojej sypialni jest ok...:))) nie żebym czesto go oglądał...:))) ale ładniejszy jest zachód na łódce w Mikołajkach...:)))

Moge troche pisać bzdety, ale w Estonii nikt nie słyszał o Tusku!!! Piękny kraj!!!:)))
      • marouder.eu To ty jestes Henius?..dwa alfa co takiego w.. 12.02.08, 01:30
        ...w usunietym poscie sugerowal..az go zapytalem, czy raczyl ocipiec?
        • bard333 te, psycholog (hehehe:)))) idź spać... 12.02.08, 01:33
          skup mylsli (znowu hehehehe:))) zastanów sie i powiedz o co ci idzie...???
          • marouder.eu Prawde napisalem, dwaalfa wpisal sie pod twoim.. 12.02.08, 01:43
            ..postem z sugestia...powiedzmy, z sugestia, ze masz na imie Henryk:), po czym
            Giwi post mu usunela:)
            • bard333 mnie sie tłumaczysz... chłopaku...:))) zadzwoń do 12.02.08, 01:51
              giwi, by to usunęła...;)))) rano bedziesz mial przerąbane... choc z ostatniej naszej POgawędki wnosze, że to lubisz...:))) zwłaszcza jak rąbią odwrotną strona siekiery...;))))

a co do heniusia... zawsze mnie potrafi rozbawić...:)))) zreszta nie tylko on...:))

aha... zajrzyj do POdręcznika, najlepiej nowomowy, co oznacza tyle emotikonek...:)))))

• marouder.eu Bez podrecznika tyle emotow oznacza, ze.. 12.02.08, 01:57
                ..tow. bard ma, podobnie jak poprzednio, klopot emocjonalny, dla ktorego szuka
                w sposob przypadkowy ujscia.

Poniewaz tow. Bard czasem umiejetnie adresuje i artykuluje swoje wypowiedzi
                zrezygnowalem z zasygnalizowania mozliwosci istnienienia u Barda ewidentnych
                brakow slownikowych.
                • bard333 troche jest zbyt późno...:))) 12.02.08, 02:06
                  i jak zwykle nie chce mi sie pisać o życiu... naljlepiej jak przyjedziesz i sam to powiesz bardowi (bez towarzysza, ci będa na miejscu...;:))) do Mikołajek na keje...

łatwo trafić, tam gdzie największa impreza...;)))) i dzisiaj troche taryfa ulgowa, bo raz że podatki, nie powiem więcej bo skarbówka czyta... i wracam rano do mojego ulubionego kraju i ulubionej narzeczonej...:)))) nic że jedynego i jedynej, ale cudnie jest wracać...:)))

jak z tydzień psołucham naszych widomości, to znowu będe pluł jadem...:)) przynależność plemienna zobowiązuje...;)))

na łódce jestem juz niedługo, bo lody na mazurach puściły:)) zaparaszam,,,:)))

i dobranoc
                  • kod-em Re: troche jest zbyt późno? 12.02.08, 02:08
                    fakt piard , wystarsczy juz twojego smrodzenia.
                  • marouder.eu :(( Do Mikolajek mam ze 650 km.. 12.02.08, 02:17
                    ... z Krakowa, i ten srodek tygodnia:(
                    Nie wyrwe sie, chocbym nie wiem jak chcial ale za zaproszenie dziekuje.
                    Dobranoc.
                    • bard333 650... 12.02.08, 02:20
                      raczej 666...:))) dokładnie...:)))

to jeszcze nie koniec... dziś idę spać, ale kiedys sie obudzę...;)))
                      • marouder.eu Przygotuj sobie zawczasu cos na kaca.. 12.02.08, 02:25
                        ..bowiem mozesz okrutnie cierpiec probujac sie rankiem zwlec bez ugaszenia
                        wewnetrznego ognia.
            • alfa.alfa Re: Prawde napisalem, dwaalfa wpisal sie pod twoi 12.02.08, 01:57
              marouder.eu napisał:

> ..postem z sugestia...powiedzmy, z sugestia, ze masz na imie Henryk:), po czym
              > Giwi post mu usunela:)

Giwi robi z forum burdel więc miej do niej pretensje.
              • marouder.eu Trzeba bylo w piatek, jak byl protest.. 12.02.08, 01:59
                ..nie siedziec na forum.
                Protest przeciwko pewnym praktykom Giwi polaczyl obydwie strony tutejszej
                forumowej sceny politycznej..nawet paczula sie przylaczyla.
      • 440417mz Re: nie kasuj tak giwi heniusia, proszę.. bo prze 13.02.08, 04:56
        Wiele jest pięknych i normalnych krajów gdzie nie rozmawiają o Tusku.Bo kto zacz
        on?Ja wiem,bo na emeryturze mam dużo czasu to mogę śledzić wydarzenia w polskim
        politycznym cyrku-kabarecie.Ale większość ludzi w poważnym świecie bardziej
        myśli o Holland niż o Poland.Oto skala polskiej mocarstwowości.
    • wujaszek_joe niestety nadal po PiSdactwie nieposprzątane 12.02.08, 01:46
      za to w porównaniu z poprzednim rządem jest o niebo lepiej. poprzednia władza po
      trzech miesiącach nadal się żarła i zajmowała wyłącznie sobą
      • bard333 a czym sie zajmuje obecna władza i co żre...??? 12.02.08, 01:54
        tak tylko pytam...:)))

to ile nowych ustaw przeprowadzili przez sejm i ile kilometrów nowych dróg (jakichkolwiek) wybudowali...???

nie żebym sie czepiał...:)))
        • wujaszek_joe wnieśli do sejmu projekt ustaw dot. służby zdrowia 12.02.08, 02:00
          poprzednia władza przez dwa lata tego nie zrobiła. mimo że teraz kipią pomysłami
          • alfa.alfa Możesz wskazać które to ustawy? 12.02.08, 02:03
            orka.sejm.gov.pl/projustall6.htm
            • wujaszek_joe Re: Możesz wskazać które to ustawy? 12.02.08, 02:22
              wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4849611.html
              nie wiem czemu nie ma ich na stronach sejmu. jednak gdyby Chlebowski kłamał to
              wszyscy byśmy o tym wiedzieli
              • alfa.alfa Re: Możesz wskazać które to ustawy? 13.02.08, 00:45
                wujaszek_joe napisał:

> wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4849611.html
                > nie wiem czemu nie ma ich na stronach sejmu. jednak gdyby Chlebowski kłamał to
                > wszyscy byśmy o tym wiedzieli

O tym wiadomo przynajmniej od dwóch miesięcy
                • cebulowa_republika Re: Możesz wskazać które to ustawy? 13.02.08, 05:53
                  wujek powtarza za wyborcza, a wyborcza zrodla nie podaje, to taka
                  radosna tworczosc mediow zwana kiedys dezinformacja
        • ehehehe Re: a czym sie zajmuje obecna władza i co żre...? 12.02.08, 02:10
          bard333 napisał:

> tak tylko pytam...:)))
          >
          > to ile nowych ustaw przeprowadzili przez sejm i ile kilometrów nowych dróg (jak
          > ichkolwiek) wybudowali...???
          >
          > nie żebym sie czepiał...:)))

przed chwilą Pawlak ale Józef wyciskał z siebie że nie jest z żadnego PSL a to
          że mu Waldek dla jego firmy anulował kare 500 mln to taki gest sprawiedliwości
          ma nowa władza.
          I jeszcze troche jakby ten dziennikarzyna go przygioł to Józef przyznałby się
          do PiS, ale ci dziennikarze tendencyjnie wiedzą kiedy skończyć przesłuchanie
          • wujaszek_joe masz mistrza w pisaniu bez sensu 12.02.08, 02:27
            pracujesz może dla pisu?
            • ehehehe Re: masz mistrza w pisaniu bez sensu 12.02.08, 05:12
              wujaszek_joe napisał:

> pracujesz może dla pisu?

a co, szukasz dobrej płatnej roboty ?
    • kod-em Re: dawno cie pierdzie33 nie było? 12.02.08, 02:04
      e nie, raczej giwi przed toba smierdzielu ogon podwinela.
      • bard333 henius... każdy wiek jest dobry by zacząć nowe 12.02.08, 02:10
        życie...:)))

może faktycznie do tej pory było kiePskO, ale nie trac nadziei...:)))

• cebulowa_republika Elektorat Tuska wciaz buduje swoja przyszlosc : 12.02.08, 02:19
      www.widelec.pl/widelec/1,82861,4806354.html
    • cebulowa_republika Podczas Twojej nieobecnosci rozkwitla nam nauka 13.02.08, 05:50
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=75631563
      • 440417mz Re: Podczas Twojej nieobecnosci rozkwitla nam nau 13.02.08, 05:52
        O cudach Donaldowych?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka