Gość: Wildstein IP: *.gazeta.pl 23.08.03, 01:32 bollocks tłumaczenie na: www.leksyka.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: real Wildstein Re: Krótko o GW IP: *.rzeczpospolita.pl 23.08.03, 01:36 Gość portalu: Wildstein napisał(a): > bollocks - szczera prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Krótko o GW 23.08.03, 11:08 Tak sobie myślałam, że niektórzy ludzie z GW mogą już być zbrzydzeni uprawianiem dziennikarstwa tamże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ M Re: Krótko o GW IP: *.rene.com.pl 23.08.03, 15:57 O co tu chodzi? Nic nie rozumiem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi hi Re: Krótko o GW IP: localhost 23.08.03, 16:52 Gość portalu: DJ M napisał(a): > O co tu chodzi? Nic nie rozumiem, === O godz. 1.30 w nocy porozmawiały ze sobą dwie koleżanki sprzątaczki pracujące w dwóch różnych redakcjach. Redaktory przecież o tej godzinie śpią lub balangują na mieście :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ M Re: Krótko o GW IP: *.rene.com.pl 23.08.03, 19:51 Gość portalu: hi hi napisał(a): > Gość portalu: DJ M napisał(a): > > > O co tu chodzi? Nic nie rozumiem, > === O godz. 1.30 w nocy porozmawiały ze sobą dwie > koleżanki sprzątaczki pracujące w dwóch różnych > redakcjach. Redaktory przecież o tej godzinie śpią lub > balangują na mieście :) ------------------------------------- Nie o to mi chodziło. Chodziło mi o to, że cytując Stanisłwę Lothe z filmu Rejs, nikt nikogo tam pod pistoletem nie trzyma Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus : ) 25.08.03, 10:22 Gość portalu: real Wildstein napisał(a): > Gość portalu: Wildstein napisał(a): > > > bollocks > > - szczera prawda! :) Prawdziwy Wildstein. "Przyszłosć z ograniczoną odpowiedzialnością" wyśmienita. Przeczytałem od deski do deski w dwa wieczory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..a fe! [...] IP: *.Red-81-34-18.pooles.rima-tde.net 23.08.03, 17:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś