art.sg widowni pokemonowej klapki spadły!!! 25.02.08, 21:38 lumpior napisał: > Otwarty,wiarygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: widowni pokemonowej klapki spadły!!! 25.02.08, 21:52 A ja go nie oglądam i jakoś nie żałuję... Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Marcinkiewicz jest OK!/T.Lis/. 25.02.08, 22:22 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4963577.html Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Marcinkiewicz jest OK!/T.Lis/. 25.02.08, 22:27 Kaziu Marionetkowicz otwarty i wiarygodny?Otwarty na nową synekurkę.Wiarygodny w sprawie cieniasów(?)jako premier,póżniej gdy go kaczory wywalili twierdził że to było przejęzyczenie.Teraz u Lisa twierdzi że to było dobre nazwanie,bo PO wzięło się do roboty więc tym żartem(?) zrobił dobry uczynek Platformie!!. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Marcinkiewicz jest OK!/T.Lis/. 25.02.08, 22:47 440417mz napisał: > Kaziu Marionetkowicz otwarty i wiarygodny?Otwarty na nową synekurkę.Wiarygodny w > sprawie cieniasów(?)jako premier,póżniej gdy go kaczory wywalili twierdził że to > było przejęzyczenie.Teraz u Lisa twierdzi że to było dobre nazwanie,bo PO wzięło > się do roboty więc tym żartem(?) zrobił dobry uczynek Platformie!!. Tworzysz nowa historię ? Kaczory go nie wywaliły, Kaczory chciałyby go mieć na zawołanie, dlatego szukali mu posady. Ale on przejrzał na oczy i kaczorów ma w dupie. Jak by go nie oceniać to facet ma jednak polityczną intuicję. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Marcinkiewicz jest OK!/T.Lis/. 25.02.08, 22:33 Kazio jest dobry do wspomagania wizetunku Tuska i to robi dobrze. Mnie zawsze irytowal, a w swoim czasie wpienial, kiedy usilowal byc bardziej kaczynski od Kaczynskich. Dzisiaj jest nieszkodliwy, a nawet pozyteczny, wiec ma taryfe ulgowa. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Marcinkiewicz jest OK!/T.Lis/. 25.02.08, 22:52 bryt.bryt napisał: > Kazio jest dobry do wspomagania wizetunku Tuska i to robi dobrze. Mnie zawsze > irytowal, a w swoim czasie wpienial, kiedy usilowal byc bardziej kaczynski od > Kaczynskich. Dzisiaj jest nieszkodliwy, a nawet pozyteczny, wiec ma taryfe ulgo > wa. Mnie też irytował ale obserwowałem powolna ale konsekwentną ewolucję na korzyść. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Marcinkiewicz jest OK!/T.Lis/. 25.02.08, 23:28 Kazik jest przydatny. Swoją drogą wyjazd do UK dobrze mu zrobił, nabierze doświadczenia i będzie niezłym komisarzem lub ministrem. Bo to w końcu polityk wciąż młody (podobnie zresztą jak Tusk czy Sikorski). Celem PO powinno być utrzymanie władzy przez 2-3 kadencje. Do tego są potrzebne nowe środowiska z obu stron sceny politycznej. Wykorzystanie Marcinkiewicza jest w tym zakresie krokiem w dobrą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś