wujaszek_joe 01.03.08, 15:08 pustki takie na forum, kikoo najpewniej wysłana z referatem, goldenwoman wspiera z prawej flanki. no cóż, powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barnacle.bill.the.sailor Tow. Śledzińska-Katarasińska 01.03.08, 15:12 aktualnie pracuje nad ustawą medialną, a tow. Generał zdaje się zachorzał... Odpowiedz Link Zgłoś
berkowicz2 Re: he he, platfuchy omijaja temat 01.03.08, 15:30 katarasinskiej jak moga!! na ich miejscu w ogole bym sie w sprawie 68' nie odzywal > temat dla nich zdecydowanie za sliski :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: he he, platfuchy omijaja temat 01.03.08, 15:33 ta kobieta przeproszała za swoją postawę w tamtych latach. wolę takich ludzi od tych, którzy się pienią w wątkach o przywracaniu obywatelstwa wygnanym żydom Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: jak tam "marcowi intelektualićsi"? wciąż obra 01.03.08, 15:13 To musi potrwać. Zanim przeczytają te wszystkie linki podsyłane przez goldenwoman minie sporo czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Ja wciążczekam na odpowiedź na: 01.03.08, 15:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=76371429&a=76399544 Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Wiem, że się nie doczekam... 01.03.08, 15:23 Znam twoje "możliwości intelektualne"... ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda To dobrze, że wiesz, 01.03.08, 15:25 nie wiem tylko, po co czekasz. Wiesz, Gniewko, jest pewien poziom matołectwa, poniżej którego nie jest nawet zabawnie :) Choć, przyznam, w sprawie Doliny Rospudy byłes Gość :) Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Masz rację... 01.03.08, 15:31 tyle, że dla mnie matołem jest ktoś, kto coś twierdzi, a potem nie potrafi tego udowodnić... A ktoś, kto stosuje rózne miary ze względu na narodowość, jest dodatkowo rasistą... Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Masz rację... 01.03.08, 15:34 Udowadnia się komuś, kto jest otwarty na udowadnianie. Tobie nie mam zamiaru niczego udowdniać. Szkoda mojego czasu. Moje dobre prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Z faktami nie da się dyskutować, 01.03.08, 15:41 zatem gdybyś miała dowody na potwierdzenie swoich (czyli grossowych ;) ) tez, to MUSIAŁBYM je przyjąc do wiadomości... I tak jak twoim prawem jest nie musieć mi nic udowadniać, tak moim dobrym prawem jest uznać cię w tej sytuacji za kłamczuchę... ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Ależ 01.03.08, 15:46 mnie wcale nie zalezy, abyś to, co piszę, przyjmował do wiadomości :) Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor OK, skoro sama tak chcesz, 01.03.08, 15:55 to w ten właśnie sposób będę traktował twoje wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Traktuj 01.03.08, 15:59 moje wypowiedzi tak, jak jest to ci wygodnie. Nawet cię trochę lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor To masz kolejny przykład "prawdy po żydowsku": 01.03.08, 23:38 wiadomosci.wp.pl/kat,1356,wid,9711204,wiadomosc.html?P%5Bpage%5D=1 Najprawdziwsza prawda, łącznie z "żydowskością"... ;))) Ciekawe kiedy Gross przyzna się do konfabulacji ?... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: To masz kolejny przykład "prawdy po żydowsku" 02.03.08, 16:36 a co ta historia "prawdziwa/nieprawdziwa" ma udowodnić i dlaczego się nią podpierasz ??? Co ona ma wspólnego z Grossem ??? I co ona ma wspólnego z polskim antysemityzmem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Naprawdę nie rozumiesz, czy tylko 03.03.08, 08:33 rżniesz głupa ?... ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly W załączeniu: 01.03.08, 15:36 1.Wasersztajn twierdził, że z 1600 jedwabieńskich Żydów przeżyło wojnę jedynie kilkoro, 2. Księga pamiątkowa Zydów jedwabieńskich mówi o 1460 ofiarach, 3.UB w swoim wewnętrznym dokumencie podaje liczbę 1500 ofiar, 4.W powojennym procesie morderców z Jedwabnego, w wyroku sądu zapisano liczbę 1200, 5.Świadek z tego procesu mówi „półtora tysiąca” zamordowanych, 6.Niemiecki materiały z Ludwigsburga piszą o 1621 spalonych w stodole, 7.Dzieci z Jedwabnego na stronie internetowej swojej szkoły(2000) podawały liczbę 1640 ofiar. 8.Napis z lat '50/60 na pomniku mówił "Miejsce kaźni ludności żydowskiej. Gestapo i żandarmeria hitlerowska spaliła żywcem 1600 osób 10 lipca 1941 roku". Obelisk firmowany był przez Główną Komisję Badania Zbrodni Hitlerowskich w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: W załączeniu: 01.03.08, 15:37 Dzięki, Śmigły, ale myślę, że szkoda fatygi. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Re: W załączeniu: 01.03.08, 15:41 Oczywiście, że szkoda fotygi. Zaraz będzie udowadniać, że to niewiarygodne, bo nie pisał o tym Nowak czy inny Pająk. Jak zwykle - serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: W załączeniu: 01.03.08, 15:45 > Jak zwykle - serdecznie! Ciężka sprawa, to życie :) Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Re: W załączeniu: 01.03.08, 15:53 "> 7.Dzieci z Jedwabnego na stronie internetowej swojej szkoły(2000) > podawały liczbę 1640 ofiar. " ROTFL... Rozczuliłeś mnie, doprawdy... ;))))))))))))))) Wobec TAKIEGO dowodu nie pozostaje mi nic innego jak paść na kolana i uznać wszystkie tezy Grossa za prawdy objawione... ;))))) Prosiłem jednak po pierwsze o dowody NAUKOWE, a po drugie o takie, które nie zostały przytoczone przez Grossa, ty zaś wymieniasz źródła, na których się on oparł w swej pracy... ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Naukowe źródło, misiu, powstało 01.03.08, 15:57 po rzetelnym śledztwie przeprowadzonym po napisaniu "Sąsiadów" i skutkujących orzeczeniem Pionu Śledczego IPN "nie mniej niż 340 ofiar".. Ma rację Woda, żeś wyjątkowy czub. Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Re: Naukowe źródło, misiu, powstało 01.03.08, 23:18 Gross, przytaczając wymienione przez ciebie źródła, podał liczbę 1600 ofiar, tj. blisko 5 razy większą. Napisał prawdę ?... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Wiem, że się nie doczekam... 02.03.08, 10:57 barnacle.bill.the.sailor napisał: > Znam twoje "możliwości intelektualne"... ;-( > Czyzbys zwatpil w nauki kosciola katolickiego? Przeciez bylo powiedziane"czekajcie,a sie doczekacie..." Wiec czekaj cierpliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Krasnodębski z Zybertowiczem uderzyli w śline. 01.03.08, 15:16 Gwiazdą Konwencji jest przygłup Cejrowski. Jako jeden z niewielu popierających sraluchów z PiS ma wyższykształcenie. A że jest durniem? Ważne że wykształconym. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe to jest gdzieś transmitowane? 01.03.08, 15:29 myślałem ze dopiero w szkle kontaktowym puszczą Odpowiedz Link Zgłoś
siostra.bozenka [...] 01.03.08, 15:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
johny.awantura nie to co obrady rady krajowej po 01.03.08, 15:32 tusk z ambony powiedzial jak swiat wyglada, dostal brawa i po obradach. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgda1 Nie wiesz co porabiają ci, na których 01.03.08, 15:34 głosujesz (Śledzinka) bądź ci, których pewnie poczytujesz (Passent)? Co z twoją obywatelską świadomością, wujciu? A może ino zgrywasz doornia? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgda1 Co porabia tow. Balcerowicz, skądinąd 01.03.08, 15:41 platfusiany idol, który wstąpił do Partii z zaciągu moczarowskiego właśnie, też nie wiesz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe pewnikiem co knuje na Polskę 01.03.08, 15:45 jakby nas tu okraść i zniewolić! los nasz w rękach intelektualistów zebranych specjalnie w tym celu Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgda1 Myślisz, że aż tak mu tęskno do koryta? W sumie 01.03.08, 15:52 racja - bez państwowego stołka ów marksista-leninista, ksywa "Liberał" żyć nie potrafi. A wracając do głównego tematu wątku - jednak wiesz, co robią ci twoi marcowi intelektualiści. Znaczy doornia tylko udawałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Krasnodębski, Zybertowicz, Bracia 01.03.08, 15:52 Mocnie nazwiksa, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Mocne. 01.03.08, 15:53 Krasnodębski nie jest głupi. Ale jeden Krasnodębski wiosny nie czyni. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Krasnodebski 01.03.08, 15:58 woda.woda napisała: jest stary. Dlatego sie nie nadaje. Tylko mlodziez; dlatego jAROSLAW KACZYNSKI I TYLKO ON. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Krasnodebski 01.03.08, 16:01 Ja tam wolę starych intelektualistów :) Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born co oni by zrobili bez krasnodębskiego 01.03.08, 16:08 woda.woda napisała: > zostaliby z Karskim i Suskim na kongresie intelektualistów. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Poważnie mówiąc, 01.03.08, 16:11 bardzo bym chciała, aby prawa strona miała poważnych intelektualistów. Niestety, ksiądz Tischner już nie zyje, JP II juz nie zyje. Kto pozostał? Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born U PO w prawej nodze 01.03.08, 16:25 żyły się ponaciągały od naciskania. ZA chwilę sięgnie po elektorat moherowy..oups..już dawno sięgnę nie przyjmując Karty Praw Podstawowych. Długo by wymieniac. Papież rzadzi i nie ma szans na jakiekolwiek zmiany.Jestesmy w tej ku..xskiej katolickiej barce, czy tego chcemy czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: U PO w prawej nodze 01.03.08, 16:29 Ja nie jestem radykł. I uważam, że potrzebne są rózne opcje pod warunkiem, że prezentują jakiś poziom intelektualny. Potrzebne są i prawe, i lewe nogi. Człowiek o jednej nodze przecież zawsze jest kulawy, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Macierewicy i Jacek Kurski 01.03.08, 15:54 Jestem pod wrazeniem intelektu ichmosci. Odpowiedz Link Zgłoś
pinot_noir Re: Macierewicy i Jacek Kurski 01.03.08, 16:06 Słusznie prawisz,też jestem pod wrażeniem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=76401567 of.woman.born napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Nie jestem specjalistką 01.03.08, 16:12 ale zakompleksione kobiety też mają swoje fora off nick. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 a po co ci nazwiska...??? 02.03.08, 04:19 gniewko świetnie cie okreslił jako kłamczuche...:) to jak dziewczyno... dostałaś wreszcie jakis stolik w gazetce??? po stylu wnosze, że jesteś bardzo blisko...:)) dalej tak!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgda1 Inni marcowi intelektualiści, tj. 01.03.08, 16:03 geremko-olejniczaki, też, podobnie jak POlszewia, postanowili uczcić tę wspaniałą dlań rocznicę :) wiadomosci.wp.pl/kat,9932,wid,9542531,prasaWiadomosc.html?ticaid=15740 Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Największy Intelektualista przemawiał 01.03.08, 16:12 uni som zaczynem, z którego to zaczynu uformuje się atrakcyjna oferta dla inteligencji. dalej nie zrozumiałem Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: jak tam "marcowi intelektualićsi"? wciąż obra 01.03.08, 16:19 Antysemita Jaruzelski choruje i ubolewa, antysemitka Śledzińska- Katarasińska (była członkini Unii Demokratycznej i Unii Wolności, pracownica Agory SA - tworzy nową ustawę o telewizji publicznej (lub czasopisma). Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: jak tam "marcowi intelektualićsi"? wciąż obra 01.03.08, 16:23 chodziło mi o marzec 2008 Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: jak tam "marcowi intelektualićsi"? wciąż obra 01.03.08, 16:25 Antysemitka Śledzińska-Katarasińska, która jeździ samochodem "po lekach" ;-) (była członkini Unii Demokratycznej i Unii Wolności, pracownica Agory SA) tworzy nową ustawę o telewizji publicznej (lub czasopisma). Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia przemówił prof. Terlecki 01.03.08, 16:26 www.tvn24.pl/-1,1540787,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Hmmm ... 01.03.08, 16:34 I jako intelektualista tylko tyle miał do powiedzenia; "Terlecki odczytał apel, w którym uczestnicy konferencji postulują wstrzymanie prac nad znajdującym się w Sejmie projektem nowelizacji ustawy medialnej oraz utrzymanie abonamentu rtv. - Stwierdzamy, że projekt w proponowanym przez polityków PO kształcie jest dowodem zamiaru rozciągnięcia przez rząd kontroli nad publicznymi mediami. Nie zgadzamy się na ustalenia prawne, które nie służą całościowemu rozwiązaniu wyzwań, stojących przed radiofonią i telewizją, a prowadzą jedynie do podporządkowania mediów - mówił" ? Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Hmmm ... 01.03.08, 16:44 Tylko tyle potrafią, na gotowe przyjść i na łopatki rozłożyć swoimi głupotami. Jeszcze żadne przedsięwzięcie medialne tym katoliczkom- prawiczkom nie wyszło. Jeden Rydzyk pokazał klasę i utrzymał rynek za cenę golenia moherów z forsy. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Hmmm ... 01.03.08, 16:49 Urbański powinien nadal stac na straży niezależności TVP :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia i zakłamany Legutko... 01.03.08, 16:58 basia.basia napisała: > www.tvn24.pl/-1,1540787,wiadomosc.html "- W ciągu ostatnich dwóch lat doszło do swoistej uzurpacji słowa "inteligencja" i faktycznie pewna część tego środowiska uznała się za jedynych i wyłącznych przedstawicieli tego środowiska inteligencji polskiej i zakrzyczała - mówiąc brutalnie - resztę. Zakrzyczani już mieli dość i postanowili się spotkać - tłumaczył Legutko jeszcze przed rozpoczęciem konferencji powody jej zwołania." Myśli sobie gość, że np. ja mam sklerozę i już nie pamiętam kto nam truł o inteligencji żoliborskiej, którą uważa za jedynie słuszną patriotycznie, bo o etosie akowskim. Mało tego! Mniejszy brat z kolei na spotkaniu ze środowiskiem profesorskim orzekł był, że ci z nich co są przeciw lustracji inteligentami nie są. A o kim mówi Legutko? Kto to są ci "jedyni i wyłączni"? A kto podzielił inteligencję na "wykształciuchów" i całą resztę, panie Legutko? Kto to widział, żeby filozof i profesor UJ taki kit ludziom wciskał do głowy?:( Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Fakt 01.03.08, 16:59 Krasnodębski, Zybertowicz , Legutko, Kaczynski i Cejrowski- na tym się konczy pisowski target "intelektualny". Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Zakłamana, to ty jesteś-masz sklerozę wybiórczą :) 01.03.08, 23:42 basia.basia napisała: i zakłamany Legutko... > Myśli sobie gość, że np. ja mam sklerozę i już nie pamiętam kto nam > truł o inteligencji żoliborskiej ---> Pamiętasz kto, bo tak ci wygodnie. Ale już kiedy, gdzie i dlaczego to nie bardzo ... Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: jak tam "marcowi intelektualićsi"? wciąż obra 01.03.08, 17:13 A Ludi Dorn? Nie mogę się doczekać, aż wysmaruje coś na temat swoich byłych kolegów-"intelektualistów":-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sebj.1 Re: jak tam "marcowi intelektualićsi"? wciąż obra 01.03.08, 18:33 A nie pojawił się tam niejaki Rymkiewicz, którego coś wściekłego ugryzło w dupe i poparł nowego Piłsudzkiego wraz z kotem ? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 [...] 01.03.08, 20:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 [...] 01.03.08, 21:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: jak tam "marcowi intelektualićsi"? wciąż obra 02.03.08, 01:29 ostatnim twoim intelektualistą jest dziadek giertych od dinozaurów. później już tylko gorzej :) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: jak tam "marcowi intelektualićsi"? wciąż obra 02.03.08, 01:35 A twoim niestety nie wiem kto. Dziadek specjalista od francuskich średniowiecznych dziwek? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe elena co się tak plujesz? 02.03.08, 01:31 inteligencja pisu broni się sama. szczególnie po zdobyciu elektoratu samoobrony. czy tam jakiegos jej fragmentu:) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: elena co się tak plujesz? 02.03.08, 01:33 Za to wasza się nie wybroni niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Hitler też miał takich 02.03.08, 02:09 Ba, nawet w przeciwieństwie do PiSu byli to nawet nobliści. Ale tak samo na polecenie swoich prawiczkowych panów się sku...ili np. ogłaszając teorię względności żydowskim wymysłem. Teraz z kolei PiS wiernie kontynuuje tradycję swoich innych ideowych poprzedników, propagując marcowych docentów. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 [...] 02.03.08, 02:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Hitler też miał takich 02.03.08, 02:27 E, nic z tych rzeczy. Ja potrafię być kreatywniejsza niz byle ubolski pokurcz. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Boszszsze, co język! 02.03.08, 07:03 Przeczytalam ten watek... i wlaściwie obrzucania przezwiskami i to na bardzo infantylnym poziomie swoich oponentów ideowych... nic więcej nie znalazłam. Nie od dzis wiadomo, ze strefa intelektualna w Polsce była zdominowana najpierw przez pieszczochów PRLu. To oni dostawali atrakcyjne stypendia na renomowanych uczelniach zachodnich. Wschodnich zresztą też. Moge ich wskazać bez trudu. Intelektualista o prawicowych poglądach mógł co najwyżej znaleźć się na zachodzie jako wygnaniec polityczny. Najczęściej jednak lądował na dołku w bezpiece... albo zył tak by go nie było widać. Intelektualiści których kariera kształtowała się w czasach III RP byli sobie sami sterem i okrętem. Chociaż ci bliscy np. środowisku GW lub innym środowiskom lewicującym mogli liczyć na wsparcie róznych fundacji od Schummanna do Batorego. No i mieli większe mozliwości medialne... chociaż zgadzam się, ze z tym można dyskutować. Waznymi osiągnięciami prawicowej formacji jest coraz sprawniej i efektywniej działający IPN... i Muzeum Powstania Warszawskiego. Pierwszy odkrywa prawdę przed wszystkimi pokoleniami Polaków, młodymi i starymi o najnowszej historii, np. o dramacie wojny toczonej przez komunistów pod hasłem utrwalania wladzy ludowej po 45 roku w której zgineły dziesiątki tysięcy obywateli polskich. Czy o dramacie Kresów etc. Drugi Muzeum Powstania Warszawskiego pokazuje jak mozna rozmawiać i pokazywać historię. Naród pozbawiony historii jest jak człowiek dotknięty amnezją... Więc raczej tego typu dyskusji spodziewałam sie na tym watku. A zobaczyłam pokazywanie (wzajemne) języka, przezywanie się i przedrzeźnianie:( Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Boszszsze, co język! 02.03.08, 10:31 Sorry za ten cyrk, który tu urządziłam. Ja ostatnio coraz gorzej znoszę podłość, kłamstwo i obłudę i rózne temu podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Boszszsze, co język! 02.03.08, 10:56 elena4 napisała: > Sorry za ten cyrk, który tu urządziłam. Ja ostatnio coraz gorzej > znoszę podłość, kłamstwo i obłudę i rózne temu podobne. No... większośc nie lubi obłudy. Lata sześćdziesiąte i kultowy marzec... to był matecznik obecnych elit, zwanych także elitami III RP albo jak chce Kaczyński łżeelitami. Ja z tamtych lat (sześćdziesiątych) pamietam takie pojedyncze kadry. Istnialo takie zjawisko jak młodzież bananowa. Z jakiegoś filmu pamietam grupkę mlodzieży znudzonej i na luzie... która mówiła z wystylizowaną nonszalancją o wyjazdach do Paryżewa. Były to dzieciska czerwonej burzuazji. Dla takich podlotków jak ja Paryz był tak samo odległy jak Księżyc czy Mars. Hece sjonistyczne też nie działy się w moim otoczeniu. Dziś jak patrzę na tamte lata... to nie mogę sie oprzeć wrażeniu, ze żyłam wtedy w innej Polsce. Tej za którą na długie lata zatrzaśnięto żelazną kurtynę. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Boszszsze, co język! 02.03.08, 11:14 Pewnie nie zauwazacie ze lata 60 to prawie pol wieku temu.To charakterystyczny objaw starczej demencji.Nie pamieta sie tego co bylo przed paroma minutami,co jest,zyje sie tym co zdazylo sie w czasach mlodosci.Czyli wlasnie w czasach kiedy byliscie zdrowi i mlodzi i zapatrzeni w Gomulke i Moczara.. Zdrowie zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Boszszsze, co język! 02.03.08, 12:02 x2468 napisał: > Pewnie nie zauwazacie ze lata 60 to prawie pol wieku temu.To charakterystyczny > objaw starczej demencji.Nie pamieta sie tego co bylo przed paroma minutami,co > jest,zyje sie tym co zdazylo sie w czasach mlodosci.Czyli wlasnie w czasach > kiedy byliscie zdrowi i mlodzi i zapatrzeni w Gomulke i Moczara.. > Zdrowie zycze. Zauważamy, zauważamy... To ty nie doceniasz historii... i myslisz w swoim krótkowidzącym rozumku, że będziesz wiecznie mlody i piękny... jak Lenin...złośliwośc za zlośliwośc. Polska byłaby innym krajem dzisiaj, gdyby nie została zatrzasnieta za żelazną kurtyną. Żelazna kurtyna zaś była prostym skutkiem przegranej wojny z władzą ludową. Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja10 Jakie szczeście, że przedmarcowi 02.03.08, 10:46 ubeccy "yntelektualiści" opuścili Polskę na chwałę syjonizmu. :DD Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 [...] 03.03.08, 08:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś