don.kichote 04.03.08, 18:47 Kretyn wymyślił, że Kania dlatego pożyczała kasę od Dochnala, bo wcześniej Wołek, jako redaktor "Życia" - NIE WŁAŚCICIEL - puścił ją bez pieniędzy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greg43 Re: Dupek! 04.03.08, 19:03 On tylko przypomniał łałtorytetowi Wołkowi jak wystawił do wiatru swoich dziennikarzy Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Dupek! 04.03.08, 19:19 greg43 napisał: > On tylko przypomniał łałtorytetowi Wołkowi jak wystawił do wiatru swoich > dziennikarzy Jak ich "wystawił"? Tak, że tak jak oni bez kasy poszedł?! Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: Dupek! 04.03.08, 20:17 greg43 napisał: > On tylko przypomniał łałtorytetowi Wołkowi > jak wystawił do wiatru swoich dziennikarzy Tez mi dziennikarze którzy nałgali na temat Kwacha i doprowadzili gazetę do marnego końca. Odpowiedz Link Zgłoś
greg43 Re: Janecki przeszedł samego siebie! 04.03.08, 19:01 to była sugestia "intelektualystki" Łaszcz!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Janecki przeszedł samego siebie! 04.03.08, 19:24 greg43 napisał: > to była sugestia "intelektualystki" Łaszcz!!!!!!!! "Łżesz jak bura suka"(!) - że zacytuję jednego z Twoich guru. To nie była żadna sugestia! Janecki chciał "dokopać" Wołkowi z negatywną opinię o Kani i powiedział co powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: Janecki przeszedł samego siebie! 04.03.08, 19:26 No super - wyłudzę z banku kasę i powiem że to przez Janeckiego bo mi nie zapłacił za artykuł - mogę tak zrobić ? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: Janecki przeszedł samego siebie! 04.03.08, 19:30 Po co pytam - wiem że mogę , tylko ja pujdędę siedzieć hłe hłe hłe. Odpowiedz Link Zgłoś
stan.borys Re: Janecki przeszedł samego siebie! 04.03.08, 19:52 Czym jest Janecki ? Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: Janecki przeszedł samego siebie! 04.03.08, 20:26 stan.borys napisał: > Czym jest Janecki? Naczelnym Wprostu i tajnym mężem swojej żony Kani (wg. jaa_gi) Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Wołek winien Kani ~250 tyś! 04.03.08, 20:45 don.kichote napisał: > Kretyn wymyślił, że Kania dlatego pożyczała kasę od Dochnala, bo wcześniej > Wołek, jako redaktor "Życia" - NIE WŁAŚCICIEL - puścił ją bez pieniędzy! I wyszło na to, że dlatego potrzebowała te ĆWIERĆ MILIONA ZŁOTYCH??? Prawdziwy kretyn! Odpowiedz Link Zgłoś