hawranekslonko 06.03.08, 23:36 Te pieniadze beda z skad?Z abonamentu.Dziekuje . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t-800 A kto to uchwalił? Pewnie SLD z Unią Wolności 06.03.08, 23:36 Zawsze tak było - najpierw uchwalają sobie, a potem się burzą, jak ktoś inny skorzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
hawranekslonko Re: A kto to uchwalił? Pewnie SLD z Unią Wolności 06.03.08, 23:44 To z pieniedzy emerytow i recistow.Oni w 90 % placa abonament.Niech chociaz pani podziekuje.K....wa to skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Kaczyński zmienił ustawa w nocy PAJACU! 07.03.08, 00:36 t-800 napisał: > Zawsze tak było - najpierw uchwalają sobie, a potem się burzą, jak > ktoś inny skorzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Masz tu oszuście: 07.03.08, 00:51 "Zmieniony tuż po wyborach przegranych przez PiS kontrakt pozwolił dyrektor "Jedynki" wzbogacić się o ogromną sumę. Jak ustalił DZIENNIK, TVP i jej prezes Andrzej Urbański słono zapłacą za odejście Małgorzaty Raczyńskiej. Zwolniona szefowa "Jedynki" może otrzymać od telewizji aż 432 tysiące złotych." Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Jak juz tacy mądrzy jesteście.. 07.03.08, 01:06 To napiszcie jakie warunki obowiązywały przed podpisaniem tejże umowy. Ciekaw jestem jak bardzo Urbański był dla niej chojny i jak wiele zmienił. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk "Chojny" Urbański :)) 07.03.08, 08:02 splkm napisał: >> Ciekaw jestem jak bardzo Urbański był dla niej chojny i jak wiele zmienił. > Dziecko - weź się za podręczniki, zamiast na forum bzdury "chojnie" wypisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
gejowy.kaczucha Nie upierałbym się tu przy wszystkich... 07.03.08, 23:06 ...samogłoskach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: Jak juz tacy mądrzy jesteście.. 07.03.08, 10:44 splkm napisał: > To napiszcie jakie warunki obowiązywały > przed podpisaniem tejże umowy. Najlepiej niech Pan Prezes Kaczyński kaze JEJ powiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Złodzieje!! Kaczyscy też?????????? 07.03.08, 08:12 t-800 napisał: > Zawsze tak było - najpierw uchwalają sobie, a potem się burzą, jak > ktoś inny skorzysta. Wyjatkowo sie z Toba nie zgodzę;) Jeżeli nawet tak było to PiS POWINIEN TE USTAWE ZMIENIĆ oczywiscie jeżeli Kaczyńskim zalezało żeby nie dołączyc do UKŁADU OKRADAJĄCEGO POLAKÓW Teraz widać, że im nie zależało. Najpierw bezczelne babsko "chorowało" pół roku, a teraz zainkasuje taką kase. Odpowiedz Link Zgłoś
ka12332 Re: 430 tys. dla pani Raczynskiej 06.03.08, 23:43 i dlatego ten medialny pegieer -TVP trzeba biegusiem prywatyzować -- apostazja.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
dr_schab No, teraz jasne - nie wiedziałem co się dzieje... 07.03.08, 00:16 ...bo kiedy wracałem do domu minął mnie tłumek oszalałych emerytów - a oni, podbudowani ostatnimi wiadomosciami, pędzili przecież na jedyną czynną o tej porze pocztę zapłacić abonament! Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: No, teraz jasne - nie wiedziałem co się dziej 07.03.08, 00:55 I dalej nie wiesz bo pie..sz jak potłuczony. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov co za h..jjeeee!!!!! 07.03.08, 00:35 hawranekslonko napisał: > Te pieniadze beda z skad?Z abonamentu.Dziekuje . Odpowiedz Link Zgłoś
gejowy.kaczucha W tym przypadku nie... 07.03.08, 23:10 ...upierałbym się przy spółgłoskach :-D Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: 430 tys. dla pani Raczynskiej 07.03.08, 06:11 Nie krepują się w obrabianiu emerytów i rencistów. Umowę sobie już po wyborach zmienili słusznie przewidując dalszy ciąg zdarzeń. Pisowskie łajdactwo lubi legalizować swoje złodziejstwo u notariusza. Żeby już nikt tego nie odkręcił. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: 430 tys. dla pani Raczynskiej 07.03.08, 06:24 Wy nic nie rozumiecie. Na tym właśnie polega słynna MISJA, którą wykonuje TVP! Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: 430 tys. dla pani Raczynskiej 07.03.08, 08:04 tylko skonczony idiota płaci abonament Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk A ja właśnie wczoraj zapłaciłem abonament... 07.03.08, 08:04 Mój entuzjazm oraz szacunek dla partii mamrotka&bulgotka gwałtownie wzrósł. Nic tak mnie nie cieszy jak możliwość finansowania takich ekstrawagancji. Wróżę PiS niebywały sukces w przyszłych wyborach. Niebywały... Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: A ja właśnie wczoraj zapłaciłem abonament... 07.03.08, 16:00 dr.krisk napisał: A dziś się dowiedziałeś na co to poszło :) Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: 430 tys. dla pani Raczynskiej 07.03.08, 08:48 A co? Miała znowu zniknąć na zwolnieniu lekarskim? Swoją drogą, takie piękne ma nazwisko. Ciekawe, czy rodzina się za nią wstydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: 430 tys. dla pani Raczynskiej 07.03.08, 08:51 dlaczego ma sie wstydzic? a jak panowie magnaci budowali swoje majatki? kradli,rabowali i zmuszli chłopów do darmowej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
cics Re: 430 tys. dla pani Raczynskiej 07.03.08, 09:18 man_sapiens napisał: > Swoją drogą, takie piękne ma nazwisko. Ciekawe, czy rodzina się za >nią wstydzi. Rodzina się nie musi wstydzić, gdyż rodzina nosi inne nazwisko. Kilka miesięcy temu pisał o tym chyba Dziennik Odpowiedz Link Zgłoś
weissensee Re: 430 tys. dla pani Raczynskiej 07.03.08, 09:53 Ciekawe, z kim będzie musiała się podzielić zdobyczą? Czy tylko z prezesem? Odpowiedz Link Zgłoś
crotalus1 Re: 430 tys. dla pani Raczynskiej 07.03.08, 10:25 Ciekawe czy w prywatnych firmach, przed wywaleniem pracownika, zmienia mu się kontrakt na lepszy... ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
ka12332 Re: 430 tys. dla pani Raczynskiej 07.03.08, 13:58 to aż strach pomyśleć ile wyrwie na odchodne Urbański -- apostazja.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: 430 tys. dla pani Raczynskiej 07.03.08, 14:26 Czy to nie za mało? A może sumę zaokrąglić do 500 tys.? Brakująca kwotę powinno dopłacić PiS za upartyjnienie TVP 1. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Gdzie się podzialiście szczekacze?? 07.03.08, 15:25 Taki ciekawy wątek. Pisiactwo po kątach pochowane więc podbijam. Trochę was rozumiem, wstyd okrutny, zwłaszcza jak się samemu pluło na takie praktyki. Kotlet dał doupy i trzeba się z tym pogodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
bpos A ile wczesniej wyrwala 07.03.08, 17:13 z ZUS-u i kto jej dawal zwolnienia chrobowe!? Odpowiedz Link Zgłoś
ajdija Re: 430 tys. dla pani Raczynskiej 07.03.08, 23:08 a ile dla przedsiębiorstwa holocaust i skąd??? Odpowiedz Link Zgłoś
gejowy.kaczucha Re: "Bóg przecenił swoje możliwości" 07.03.08, 23:14 Jeśli masz na myśli siebie to nie będę się kłócił :-> Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Wyraźnie,chyba jednak Ciebie miał na myśli :))) 07.03.08, 23:20 gejowy.kaczucha napisał: "Bóg przecenił swoje możliwości" Jeśli masz na myśli siebie to nie będę się kłócił :-> ---> Chyba że potrafisz wytłumaczysz skąd ten hałas o 400 tys. a kompletna cisza o 400 mln i jeszcze większe przewały z przeszłości? Amnezja nie pozwala Tobie przypomnieć sobie jaką odprawę miał dostać choćby Marek Józefiak? No, zobaczymy czy przecenił, czy nie ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Cóż to jest w porównaniu z mln odprawami w TPSA 07.03.08, 23:12 hawranekslonko napisał: 430 tys. dla pani Raczynskiej Te pieniadze beda z skad?Z abonamentu.Dziekuje . ---> w innych spółkach skarbu państwa, a nawet w szpitalach za tydzień pracy ... (sic!) A wiesz skąd te pieniądze były np. w TPSA??? Powiedz! :)))))))))))))) Dziękuję! :) Odpowiedz Link Zgłoś
gejowy.kaczucha Re: W porównaniu z odprawami w TP SA 07.03.08, 23:18 Płacisz abonament na TP SA ? I określasz się jeszcze jako "normalny" ? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek A na temat ... coś,choć troszeczkę??? :))) 07.03.08, 23:22 gejowy.kaczucha napisał: > Płacisz abonament na TP SA ? I określasz się jeszcze > jako "normalny" ? Odpowiedz Link Zgłoś
hawranekslonko Re: Cóż to jest w porównaniu z mln odprawami w TP 08.03.08, 01:10 Tlumaczenie w stylu "inni tez kradli" uwlacza mnie osobiscie,ale nijak sie ma do wizjii partii PIS na odbudowe moralna spoleczenstwa,budowe IV RP.Stoisz na "z gory straconej pozycji ".Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Zale i placze ;) A jak pisze tu nie od 07.03.08, 23:21 dzis zlikwidowac merdia tzw. publiczne stado matolkow zawsze ach misja, ach odpolitycznienie jest realne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: 430 tys. dla pani Raczynskiej 08.03.08, 11:02 ciekawe, jakie warunki odprawy dali sobie Urbański i Siwek Odpowiedz Link Zgłoś