Gość: b IP: *.biaman.pl 30.08.03, 14:42 Kataryno, jest do Ciebie news od minderbindera1 :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minderbinder1 Re: :) 30.08.03, 14:58 Dzięki, także za wyjaśnienie. Ale co Cię tak cieszy dobry człowieku :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: :) IP: *.biaman.pl 30.08.03, 15:07 minderbinder1 napisał: > Dzięki, także za wyjaśnienie. Ale co Cię tak cieszy dobry człowieku :) ? Ave, mam po prostu dobry humor i pomagam potrzebującym (może właśnie dlatego mam dobry humor). Teraz należy się uzbroić w cierpliwość i czekać. Na Nią. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: :) 30.08.03, 15:16 Gość portalu: b napisał(a): > minderbinder1 napisał: > > > Dzięki, także za wyjaśnienie. Ale co Cię tak cieszy dobry człowieku :) ? > > Ave, mam po prostu dobry humor i pomagam potrzebującym (może właśnie dlatego > mam dobry humor). W takim razie ja też się cieszę. > Teraz należy się uzbroić w cierpliwość i czekać. > > > Na Nią. Ano trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Czy słyszałeś o szczekających krowach? IP: *.biaman.pl 30.08.03, 15:30 Dobry człowieku :), jednak są rzeczy, które mogą popsuć nastrój w sobotni dzień. Spadam. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: :) 30.08.03, 16:32 Gdzie ten news od Minderbindera? Minderbinder, sprawdź pocztę. Bratek, widzę, że Ty też wiesz. Skąd? Się porobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: :) 30.08.03, 16:35 kataryna.kataryna napisała: > Gdzie ten news od Minderbindera? > > Minderbinder, sprawdź pocztę. > > Bratek, widzę, że Ty też wiesz. Skąd? > > Się porobiło. Napisałem w "Tylko..." Bratek nie wie, o co chodzi i chyba nie ma sensu tego tutaj poruszać. Za parę minut Ci coś prześlę na maila, możesz się zdziwić :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: :) 30.08.03, 16:37 minderbinder1 napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > Gdzie ten news od Minderbindera? > > > > Minderbinder, sprawdź pocztę. > > > > Bratek, widzę, że Ty też wiesz. Skąd? > > > > Się porobiło. > > Napisałem w "Tylko..." > Bratek nie wie, o co chodzi i chyba nie ma sensu tego tutaj poruszać. Za parę > minut Ci coś prześlę na maila, możesz się zdziwić :) Jestem już wystarczająco zdziwiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: :) IP: *.biaman.pl 30.08.03, 16:43 Widzisz, kolego, to była prawda z tymi wodami. p.s. Nie powiem, żeby mnie ciekawość nie zżerała. Ale przeżyję. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: :) 30.08.03, 16:45 Gość portalu: b napisał(a): > Widzisz, kolego, to była prawda z tymi wodami. A wcale nie, bo tam też odpowiedziałam :) > p.s. Nie powiem, żeby mnie ciekawość nie zżerała. Ale przeżyję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b o życiu IP: *.biaman.pl 30.08.03, 16:48 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: b napisał(a): > > > Widzisz, kolego, to była prawda z tymi wodami. > > > A wcale nie, bo tam też odpowiedziałam :) > > Wiem, wiem, widziałem. Ten to ma szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: o życiu 30.08.03, 16:57 Gość portalu: b napisał(a): > kataryna.kataryna napisała: > > > Gość portalu: b napisał(a): > > > > > Widzisz, kolego, to była prawda z tymi wodami. > > > > > > A wcale nie, bo tam też odpowiedziałam :) > > > > > > Wiem, wiem, widziałem. Ten to ma szczęście. A jak Tobie odpowiedziałam o francuskich biegaczkach to mnie zbeształeś, że mam się nie odzywać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b c.d. o życiu IP: *.biaman.pl 30.08.03, 17:17 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: b napisał(a): > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > Gość portalu: b napisał(a): > > > > > > > Widzisz, kolego, to była prawda z tymi wodami. > > > > > > > > > A wcale nie, bo tam też odpowiedziałam :) > > > > > > > > > > Wiem, wiem, widziałem. Ten to ma szczęście. > > > A jak Tobie odpowiedziałam o francuskich biegaczkach to mnie zbeształeś, że mam > > się nie odzywać :) Ale zapamiętałem przede wszystkim, że wysłałaś do mnie słowo, jedno słowo: "żadnych". Ciekawe, ile słów posłałaś mb1? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b szansa rehabilitacji, JUST NOW IP: *.biaman.pl 30.08.03, 17:25 Biegną Polacy!! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: :) 30.08.03, 16:58 minderbinder1 napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > Gdzie ten news od Minderbindera? > > > > Minderbinder, sprawdź pocztę. > > > > Bratek, widzę, że Ty też wiesz. Skąd? > > > > Się porobiło. > > Napisałem w "Tylko..." > Bratek nie wie, o co chodzi i chyba nie ma sensu tego tutaj poruszać. Za parę > minut Ci coś prześlę na maila, możesz się zdziwić :) Sprawdź czy na dobry adres :) Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: :) 30.08.03, 17:02 No ja osobiście bym Cię nie posądził, ale sama wiesz, kto tu pisuje na tym forum :). Sprawdź, czy dostałaś, bo napisałem, ale chyba był jakiś błąd i nie wysłało. Będę chyba musiał pisać jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: :) 30.08.03, 17:06 minderbinder1 napisał: > No ja osobiście bym Cię nie posądził, ale sama wiesz, kto tu pisuje na tym > forum :). Sprawdź, czy dostałaś, bo napisałem, ale chyba był jakiś błąd i nie > wysłało. Będę chyba musiał pisać jeszcze raz. Nie dostałam, spróbuj jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: :) IP: *.biaman.pl 30.08.03, 17:16 ups. Dobry adres, ale mój :) he he, ciekawe, Wy moje gołąbeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: :) 30.08.03, 17:19 minderbinder1 napisał: > OK, poszło. I jak? Pod wrażeniem :)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: :) IP: *.biaman.pl 30.08.03, 17:20 minderbinder1 napisał: > minderbinder1 napisał: > > > OK, poszło. > > I jak? Pod wrażeniem :)? Jasne. Ale muszę spadać, bo mistrzostwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: :) 30.08.03, 17:25 Gość portalu: b napisał(a): > > Jasne. Ale muszę spadać, bo mistrzostwa.. To dzisiaj ostatni dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na setkę tomorrow, ale teraz biegnie polska sztafeta! IP: *.biaman.pl 30.08.03, 17:26 minderbinder1 napisał: > Gość portalu: b napisał(a): > > > > > > Jasne. Ale muszę spadać, bo mistrzostwa.. > > To dzisiaj ostatni dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Zobaczymy w finale. 30.08.03, 17:31 Ale ktoś musi ratować polską twarz! Sam Korzeniowski to za mało. Mieliśmy większe możliwości. Przynajmniej tak się wydawało :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b siła wyższa IP: *.biaman.pl 30.08.03, 17:34 minderbinder1 napisał: > Ale ktoś musi ratować polską twarz! Sam Korzeniowski to za mało. Mieliśmy > większe możliwości. Przynajmniej tak się wydawało :( correct. nawet nie wiem, jak to jest z czterystumetrowcami. ale skoro nie wystepowali indywidualnie, to pewnie sztafety też nie wystawili (też nie oglądam wszystkiego, psiakość - tak samo w zeszlym roku przegapilem kilka waznych meczów podczas MŚ, bo byłem cholernie zajęty czym innym) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Zobaczymy w finale. IP: *.biaman.pl 30.08.03, 17:38 O ile w finale wystąpią :). Na razie weszli do półfinału. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: :) 30.08.03, 17:41 minderbinder1 napisał: > minderbinder1 napisał: > > > OK, poszło. > > I jak? Pod wrażeniem :) Zaniemówiłam, rzadko mi się to zdarza. Odpisałam Ci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b :( IP: *.biaman.pl 30.08.03, 17:43 kataryna.kataryna napisała: > minderbinder1 napisał: > > > minderbinder1 napisał: > > > > > OK, poszło. > > > > I jak? Pod wrażeniem :) > > > Zaniemówiłam, rzadko mi się to zdarza. > > Odpisałam Ci. jesteście wredni. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: :) 30.08.03, 17:56 kataryna.kataryna napisała: > Zaniemówiłam, rzadko mi się to zdarza. > > Odpisałam Ci. Na który adres pisać? Ten Gazety, czy ten drugi? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: :) 30.08.03, 17:57 minderbinder1 napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > > Zaniemówiłam, rzadko mi się to zdarza. > > > > Odpisałam Ci. > > Na który adres pisać? Ten Gazety, czy ten drugi? Ten drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b :( IP: *.biaman.pl 30.08.03, 17:59 Przestaję Was lubić zupełnie, ale tylko Ci powiem, Kataryna (w sekrecie), że dzisiaj o 23.05 jest western "Dwa oblicza zemsty" z Karlem Maldenem i M. Brando. Warto. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: :( 30.08.03, 18:13 Gość portalu: b napisał(a): > Przestaję Was lubić zupełnie, ale tylko Ci powiem, Kataryna (w sekrecie), że > dzisiaj o 23.05 jest western "Dwa oblicza zemsty" z Karlem Maldenem i M. > Brando. Warto. Bratek, no nie naburmuszaj się. Siła wyższa. Czy te westerny muszą być tak późno? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: :( 30.08.03, 18:51 minderbinder1 napisał: > Wysłałem. Co wysłałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vyrzut sumienia Marlon Brando i Karl Malden IP: *.biaman.pl 30.08.03, 18:54 kataryna.kataryna napisała: > minderbinder1 napisał: > > > Wysłałem. > > > Co wysłałeś? marihuanę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b ej,chłopaki IP: *.biaman.pl 30.08.03, 18:55 pewnie znowu pomylił adresy :) Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: :( 30.08.03, 18:55 kataryna.kataryna napisała: > minderbinder1 napisał: > > > Wysłałem. > > > Co wysłałeś? Maila, teraz drugiego. Na ten drugi adres. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: :( 30.08.03, 19:36 kataryna.kataryna napisała: > minderbinder1 napisał: > > > Wysłałem. > > > Co wysłałeś? I jak, doszło? Wysłałem drugi raz. Nie wiem, o co chodzi, bo u mnie niby wszystko prawidłowo. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: :( 30.08.03, 20:29 minderbinder1 napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > minderbinder1 napisał: > > > > > Wysłałem. > > > > > > Co wysłałeś? > > I jak, doszło? Wysłałem drugi raz. Nie wiem, o co chodzi, bo u mnie niby > wszystko prawidłowo. Doszło, oba równocześnie. Badam sprawę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b te ciągłe wymówki IP: *.biaman.pl 30.08.03, 18:36 kataryna.kataryna napisała: > > Czy te westerny muszą być tak późno? > Nie szukaj wymówek. Forumujesz do późna w noc - raz zrobisz sobie przerwę :). ZAwsze można też nagrać na video i obejrzeć po zakończeniu forumowania. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Do Bratka 30.08.03, 18:41 Gość portalu: b napisał(a): > Przestaję Was lubić zupełnie, ale tylko Ci powiem, Kataryna (w sekrecie), że > dzisiaj o 23.05 jest western "Dwa oblicza zemsty" z Karlem Maldenem i M. > Brando. Warto. Bratku, nie obrażaj się :) Już nie będziemy tego tematu poruszać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b .. IP: *.biaman.pl 30.08.03, 18:43 minderbinder1 napisał: > Gość portalu: b napisał(a): > > > Przestaję Was lubić zupełnie, ale tylko Ci powiem, Kataryna (w sekrecie), > że > > dzisiaj o 23.05 jest western "Dwa oblicza zemsty" z Karlem Maldenem i M. > > Brando. Warto. > > Bratku, nie obrażaj się :) Już nie będziemy tego tematu poruszać. też mi pociecha. Idę zalać robaka. Odpowiedz Link Zgłoś