crotalus1 09.04.08, 21:56 "Jak Bondaryk w ABW zacznie działać, to błędy Macierewicza to bedzie pikus" - powiedział prezydencki spec... Poza tym bredził jak zwykle. Koleś jest tak oddan idei IV RP, że jest aż śmieszny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrabia.m.c Re: Biedny, chory spec Zybertowicz 09.04.08, 22:01 śmieszny to on jet, nie dlatego ,ze jest oddany,ale dlatego , że to wyjątkowy kretyn. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek hrabio.m.c,to że jestes kretynem wszyscy wiedzą! 10.04.08, 00:21 hrabia.m.c napisał: > śmieszny to on jet, > nie dlatego ,ze jest oddany,ale dlatego , > że to wyjątkowy kretyn. ---> Ale śmieszny to nie jesteś, co najwyżej wzbudzasz politowanie. Wyjątkowo łagodnych określeń używam w stosunku do Ciebie, bo dziś jest Dzień Miłosierdzia Dla Debili. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: hrabio.m.c,to że jestes kretynem wszyscy wied 10.04.08, 00:35 1normalnyczlowiek napisał: > bo dziś jest Dzień Miłosierdzia Dla Debili. Dlatego Zybertowicza dopuścili do mikrofonu. S. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Skor go"dopuścili do mikrofonu"to go słyszałeś? 10.04.08, 00:44 snajper55 napisał: Dlatego Zybertowicza dopuścili do mikrofonu. ---> A jeśli słyszałeś, to zacytuj choć jedno jego zdanie, z którym się nie zgadzasz, potrafisz??? :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Skor go"dopuścili do mikrofonu"to go słyszałe 10.04.08, 00:55 1normalnyczlowiek napisał: > snajper55 napisał: Dlatego Zybertowicza dopuścili do mikrofonu. > > ---> A jeśli słyszałeś, to zacytuj choć jedno jego zdanie, z którym się nie > zgadzasz, potrafisz??? :)))))))))))))))))) A po co miałbym zapamiętywać wypowiedzi kogoś takiego ??? Błochowiak też nie potrafię zacytować. Jeśli nie słuchałeś, to mogę ci powiedzieć, że chce nowelizować prawo o likwidacji WSI. Czyli uszyć je na miarę obecnego układu politycznego. S. Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte nie powinni go puszczać do studentów 09.04.08, 22:02 w każdym razie na UMK, bo do Rydza pasuje wręcz idealnie W jego głowie hula wiatr i kicają podstępne zajączki I znów gadał o Wałęsie :( Odpowiedz Link Zgłoś
crotalus1 Re: nie powinni go puszczać do studentów 09.04.08, 22:04 Ja bym go spytał co ten Bondaryk ma takiego złego zrobić w tym ABW? Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte po co pytać? to się rozumie samo przez się 09.04.08, 22:10 że Bondaryk zamierza odwrócić ABW i uwiązać na pasku sowieckiego wywiadu! Odpowiedz Link Zgłoś
ginger_79 Re: po co pytać? to się rozumie samo przez się 09.04.08, 22:16 ponte_aronte napisał: > że Bondaryk zamierza odwrócić ABW i uwiązać na pasku sowieckiego wywiadu! Może Bondarykowi ktoś powinien powiedzieć, że nie ma już sowieckiego wywiadu? Odpowiedz Link Zgłoś
warczacy_z_wilkami Re: nie powinni go puszczać do studentów 09.04.08, 22:14 Bondaryk miał coś wspólnego z teczkami różowymi, stąd ten kaczy kwik. Pewnie się boją czy nie ma kopii teczki najważniejszej Odpowiedz Link Zgłoś
crotalus1 Re: nie powinni go puszczać do studentów 09.04.08, 22:10 Tak gada o tym PRL, że myślałbym, że to jakiś kombatant... przejrzałem jego życiorys i jakoś się za niego nie udzielał... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: nie powinni go puszczać do studentów 09.04.08, 22:58 crotalus1 napisał: > Tak gada o tym PRL, że myślałbym, że to jakiś kombatant... > przejrzałem jego życiorys i jakoś się za niego nie udzielał... Właśnie tacy ,robiący "karierę naukową" za prl-u dzisiaj pozują do zdjęcia z napisem ja kombatant. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Biedny, chory spec Zybertowicz 10.04.08, 00:11 Jaki jest sens poświęcania uwagi osobnikowi, który wiedzę o specsłużbach czerpie z filmów sensacyjnych klasy B? Odpowiedz Link Zgłoś
warczacy_z_wilkami Re: Biedny, chory spec Zybertowicz 10.04.08, 00:16 ale za to skonstruował komputerowy model układu :D Odpowiedz Link Zgłoś