Gość: züberman IP: *.biaman.pl 08.09.03, 19:50 możemy spać spokojnie. Polska reprezentacja w Parlamencie Europejskim będzie godnie reprezentowana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minderbinder1 Re: WIATR JERZY się zgodził 08.09.03, 20:08 Gość portalu: züberman napisał(a): > możemy spać spokojnie. Polska reprezentacja w Parlamencie Europejskim będzie > godnie reprezentowana. Za to w "Faktach" Dorn wyjaśnił, że zapewne jedynym powodem niekandydowania Jaruzelskiego i Kiszczaka jest nieznajomość języków obcych. A mogło być jeszcze godniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulryk Re: WIATR JERZY się zgodził IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.03, 20:13 Nie martw się Minderbinder,będzie za to Rakowski... Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: WIATR JERZY się zgodził 08.09.03, 20:27 Gość portalu: ulryk napisał(a): > Nie martw się Minderbinder,będzie za to Rakowski... To się nazywa dosłowne realizowanie powiedzenia, że do parlamentu europejskiego idą osoby, które są już raczej w swoich krajach na politycznej emeryturze. W przypadku SLD oznacza to to, co oznacza. Ale będą jeszcze młodsi koledzy Rakowskiego, Wunderbar, Jaskiernia i Plecak. No i ci najmłodsi, jak p. Pusz. Nie wykazała się ona niczym szczególnym, ale w tym wypadku wyznają chyba zasadę skoku na głeboką wodę. Tylko dlaczego skoku z orzełkiem na piersi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachna Re: WIATR JERZY się zgodził IP: *.kalisz.mm.pl 08.09.03, 23:00 Bo Sylwia ma mezne serce w pokaznej(???)piersi. Da sobie rade dziewczyna.Wdziek i urok blondynki zrobi swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupsko Re: WIATR JERZY się zgodził IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 01:09 Wunder-lis to jest reprazent, reprazent jo ! Dałby radę zakrzewić poezję Koszałka Opałka na forum europejskim, oraz upowszechniłby szkołę mówienia Hieronima Gołowąsa-Pierdulińskiego. Mógłby walczyć o finansowanie przez unije w Polsce szkół realnych poezji stosowanej. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: WIATR JERZY się zgodził 09.09.03, 04:59 minderbinder1 napisał: > Gość portalu: züberman napisał(a): > > > możemy spać spokojnie. Polska reprezentacja w Parlamencie Europejskim będz > ie > > godnie reprezentowana. > Za to w "Faktach" Dorn wyjaśnił, że zapewne jedynym powodem niekandydowania > Jaruzelskiego i Kiszczaka jest nieznajomość języków obcych. > A mogło być jeszcze godniej. Jaruzelski z Kiszczakiem jeszcze wypłyną. Partia zawsze stawiała na młodzież ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: WIATR JERZY się zgodził IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 23:07 Gość portalu: züberman napisał(a): > możemy spać spokojnie. Polska reprezentacja w Parlamencie Europejskim będzie > godnie reprezentowana. -Wczoraj Moskwa dziś Bruksela Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: WIATR JERZY się zgodził 08.09.03, 23:08 Gość portalu: züberman napisał(a): > możemy spać spokojnie. Polska reprezentacja w Parlamencie Europejskim będzie > godnie reprezentowana. Kolejne potwierdzenie świętych słów marszałka Senatu: Rewolucja nie przeszła. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: WIATR JERZY się zgodził 09.09.03, 00:04 Szlag mnie chce trafić jak słyszę o sldowskim desancie na Brukselę! Niedawno szydziliśmy tutaj z różnych kmiotków, co się szykują do polewania trawników na polu golfowym (UE) a tu się okazuje, że w pierwszym szeregu będą betonowi emeryci! Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: WIATR JERZY się zgodził 09.09.03, 00:36 basia.basia napisała: > Szlag mnie chce trafić jak słyszę o sldowskim desancie na Brukselę! > Niedawno szydziliśmy tutaj z różnych kmiotków, co się szykują do polewania > trawników na polu golfowym (UE) a tu się okazuje, że w pierwszym szeregu będą > betonowi emeryci! Nie zapominajmy, że szykują się jeszcze Wunderbar, Jaskiernia i Plecak :) Wunderbar będzie czarował resztę deputowanych płonnymi przemówieniami, Jaskiernia będzie lobbował na rzecz automatów do gier, a czym będzie się zajmował Plecak, nie jest chyba tajemnicą... Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Plecak? 09.09.03, 00:49 minderbinder1 napisał: > > Nie zapominajmy, że szykują się jeszcze Wunderbar, Jaskiernia i Plecak :) > Wunderbar będzie czarował resztę deputowanych płonnymi przemówieniami, > Jaskiernia będzie lobbował na rzecz automatów do gier, a czym będzie się > zajmował Plecak, nie jest chyba tajemnicą... > Coś było z plecakiem ale mi umknęło. Kto zacz? A co do Wunderbara to będzie wielki kłopot! To muszą być nie lada tłumacze, żeby oddać całą finezję i wykwint stylu naszego krasomówcy. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: Plecak? 09.09.03, 00:56 basia.basia napisała: > Coś było z plecakiem ale mi umknęło. > Kto zacz? Plecak - Boski Tadeo Iwiński. Ksywa wzięła się z faktu, że zawsze w telewizji pojawia się za plecami Millera ("Wprost") > A co do Wunderbara to będzie wielki kłopot! > To muszą być nie lada tłumacze, żeby oddać > całą finezję i wykwint stylu naszego krasomówcy. A o tłumaczenie jego bełkotu dla nas, to jakoś się nikt nie martwi! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Gdzie jesteś Kataryna? 09.09.03, 01:00 minderbinder1 napisał: > > > A co do Wunderbara to będzie wielki kłopot! > > To muszą być nie lada tłumacze, żeby oddać > > całą finezję i wykwint stylu naszego krasomówcy. > > A o tłumaczenie jego bełkotu dla nas, to jakoś się nikt nie martwi! O, przepraszam. My z Kataryną jesteśmy fankami Wunderbara, pijemy mu z ust każde słowo i WSZYSTKO rozumiemy. Tylko gwizdnij a będziemy Ci przybliżać meandry, metafory i te inne. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: Gdzie jesteś Kataryna? 09.09.03, 01:06 basia.basia napisała: > minderbinder1 napisał: > > > > > > A co do Wunderbara to będzie wielki kłopot! > > > To muszą być nie lada tłumacze, żeby oddać > > > całą finezję i wykwint stylu naszego krasomówcy. > > > > A o tłumaczenie jego bełkotu dla nas, to jakoś się nikt nie martwi! > > O, przepraszam. My z Kataryną jesteśmy fankami Wunderbara, pijemy mu z ust > każde słowo i WSZYSTKO rozumiemy. Tylko gwizdnij a będziemy Ci przybliżać > meandry, metafory i te inne. Dziękuję bardzo. Zapewne skorzystam. Zwłaszcza, jeżeli chodzi o "te inne". Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Cyganeryjne dobranoc :) 09.09.03, 01:09 minderbinder1 napisał: > basia.basia napisała: > > > minderbinder1 napisał: > > > > > > > > > A co do Wunderbara to będzie wielki kłopot! > > > > To muszą być nie lada tłumacze, żeby oddać > > > > całą finezję i wykwint stylu naszego krasomówcy. > > > > > > A o tłumaczenie jego bełkotu dla nas, to jakoś się nikt nie martwi! > > > > O, przepraszam. My z Kataryną jesteśmy fankami Wunderbara, pijemy mu z ust > > > każde słowo i WSZYSTKO rozumiemy. Tylko gwizdnij a będziemy Ci przybliżać > > meandry, metafory i te inne. > > Dziękuję bardzo. Zapewne skorzystam. Zwłaszcza, jeżeli chodzi o "te inne". Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: Cyganeryjne dobranoc :) 09.09.03, 01:13 Dziękuję. Wzajemnie. Przez tę kiłę zdjęli wątek :) Oj te adminy. Ale ja już nie będę nic sugerował :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman Re: Cyganeryjne dobranoc :) IP: *.biaman.pl 09.09.03, 01:13 to you too, and to you too. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Cyganeryjne dobranoc :) 09.09.03, 01:13 Admin mną wstrząsnął i nie wiem czy w ogóle zasnę! OCENZUROWAŁ MNIE! Zauważyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: Cyganeryjne dobranoc :) 09.09.03, 01:14 basia.basia napisała: > Admin mną wstrząsnął i nie wiem czy w ogóle zasnę! > OCENZUROWAŁ MNIE! > > Zauważyłeś? Moja aluzja najwyraźniej poskutkowała :) Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: Cyganeryjne dobranoc :) 09.09.03, 01:17 minderbinder1 napisał: > basia.basia napisała: > > > Admin mną wstrząsnął i nie wiem czy w ogóle zasnę! > > OCENZUROWAŁ MNIE! > > > > Zauważyłeś? > > Moja aluzja najwyraźniej poskutkowała :) Hm, myślałem, że wrócł wątek, a to ten o Borowskim. Lekka wzmianka i od razu taka reakcja! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Admin mnie nie lubi! 09.09.03, 01:22 minderbinder1 napisał: > minderbinder1 napisał: > > > basia.basia napisała: > > > > > Admin mną wstrząsnął i nie wiem czy w ogóle zasnę! > > > OCENZUROWAŁ MNIE! > > > > > > Zauważyłeś? > > > > Moja aluzja najwyraźniej poskutkowała :) > > Hm, myślałem, że wrócł wątek, a to ten o Borowskim. Lekka wzmianka i od razu > taka reakcja! Niedawno w temacie postu było, że komisja "przesłuchuje" to mi zrobił "przesłuch..je", dzisiaj mu się nie spodobał trypr i kiła a gndzi nie takie rzeczy uchodzą - ku Waszej uciesze zresztą. Czy admin zabrał się za szlifowanie moich manier? A może dziś to zakonnica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman łuchu IP: *.biaman.pl 09.09.03, 01:25 Baska! Trudno mi było uwierzyć, więc zrobiłem test! Wyciął "łuchu" - "łuchu" okazuje się niedozwolonym być! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman Re: WIATR JERZY się zgodził IP: *.biaman.pl 09.09.03, 01:21 faktycznie, czytałem pare minut temu o tryprze i kile i już nie mogę znależc. Gdzie to było? Oj ten admin, w wątku o "policjantach", którzy zgwałcili dziewczynę w Tychach, któs napisał, że pewnie sama dała im dupy i admin to łaskaiwe zostawił. Ja rzeczowo zwróciłem uwagę tej osobie, że jest pier... oraz złamanym kut... i to, wyobraźcie sobie, admin wyciął. Czy on nie ma poj... w głowie? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: WIATR JERZY się zgodził 09.09.03, 01:25 Gość portalu: züberman napisał(a): > faktycznie, czytałem pare minut temu o tryprze i kile i już nie mogę znależc. > Gdzie to było? > Oj ten admin, w wątku o "policjantach", którzy zgwałcili dziewczynę w Tychach, > któs napisał, że pewnie sama dała im dupy i admin to łaskaiwe zostawił. Ja > rzeczowo zwróciłem uwagę tej osobie, że jest pier... oraz złamanym kut... i to, > > wyobraźcie sobie, admin wyciął. Czy on nie ma poj... w głowie? Przyznaj no się! Może tam dopisałeś jeszcze coś gorszego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman przes...ą IP: *.biaman.pl 09.09.03, 01:26 basia.basia napisała: > Gość portalu: züberman napisał(a): > > > faktycznie, czytałem pare minut temu o tryprze i kile i już nie mogę > znależc. > > Gdzie to było? > > Oj ten admin, w wątku o "policjantach", którzy zgwałcili dziewczynę w > Tychach, > > któs napisał, że pewnie sama dała im dupy i admin to łaskaiwe zostawił. Ja > > > rzeczowo zwróciłem uwagę tej osobie, że jest pier... oraz złamanym kut... > i > to, > > > > wyobraźcie sobie, admin wyciął. Czy on nie ma poj... w głowie? > > Przyznaj no się! > Może tam dopisałeś jeszcze coś gorszego? nic gorszego już mi nie przyszło do głowy - gdyby przyszło, na pewno bym napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman Admin, zgadnij, jaki będzie następny tytuł. IP: *.biaman.pl 09.09.03, 01:28 Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: test ... TRYPR vs KIŁA 09.09.03, 01:32 To chba nie o same nazwy chodziło, a o aluzję, że prominentni przedstawiciele Sojuszu Lewicy Demokratycznej mogli mieć z tymi przypadłościami do czynienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman Miller i syfilis, tak? IP: *.biaman.pl 09.09.03, 01:34 minderbinder1 napisał: > To chba nie o same nazwy chodziło, a o aluzję, że prominentni przedstawiciele > Sojuszu Lewicy Demokratycznej mogli mieć z tymi przypadłościami do czynienia :) Powiedzmy to więc wprost raz jeszcze! Jak to było? Nie pamiętam, ale przypuszczam, że syfilis należy przypisać WT Millerowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdezorientowany Re: test ... KWACH vs MILLER IP: *.biaman.pl 09.09.03, 01:32 Tego też nie wyciął??? Ja już naprawde nie wiem, jakimi zasadami się kieruje. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Dyduch zastąpi Jakubowską 09.09.03, 01:38 Co za straszny pomysł!!! To tak jakby kiłę zastąpić tryprem!!! ps I jeszcze się usprawiedliwiałam, że się nie mogłam powstrzymać! No, taką słabość miałam. A może on się kocha w Olce? Każda potwora znajdzie swego amatora! Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: Dyduch zastąpi Jakubowską 09.09.03, 01:40 basia.basia napisała: > A może on się kocha w Olce? > > Każda potwora znajdzie swego amatora! A może to ona i się kocha w Marku. Powiedz no Baśka szczerze, jako kobieta, Marek ma to coś ? Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Poprawka 09.09.03, 01:42 minderbinder1 napisał: > basia.basia napisała: > > > > A może on się kocha w Olce? > > > > Każda potwora znajdzie swego amatora! > > A może to ona i się kocha w Marku. > Powiedz no Baśka szczerze, jako kobieta, Marek ma to coś ? "Ma to coś w sobie", miało być. Widzę, że admin działa! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Jaki Marek? 09.09.03, 01:44 > > > > A może to ona i się kocha w Marku. > > Powiedz no Baśka szczerze, jako kobieta, Marek ma to coś ? > > "Ma to coś w sobie", miało być. Widzę, że admin działa! Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 duDUCH oczywiście 09.09.03, 01:45 basia.basia napisała: > > > > > > A może to ona i się kocha w Marku. > > > Powiedz no Baśka szczerze, jako kobieta, Marek ma to coś ? > > > > "Ma to coś w sobie", miało być. Widzę, że admin działa! No chyba że chcesz kilka słów o Polu :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: duDUCH oczywiście 09.09.03, 01:50 minderbinder1 napisał: > basia.basia napisała: > > > > > > > > > A może to ona i się kocha w Marku. > > > > Powiedz no Baśka szczerze, jako kobieta, Marek ma to coś ? > > > > > > "Ma to coś w sobie", miało być. Widzę, że admin działa! > > No chyba że chcesz kilka słów o Polu :) Na swoją obronę mam to, że b. też nie zakapował. Moim zdaniem dyDUCH nie ma tego "coś" i w sobie też nie (ma):) Z Polem jeszcze gorzej. Oba marki - zera. Pies im mordy lizał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman Re: Poprawka IP: *.biaman.pl 09.09.03, 01:45 no cześć, high time. p.s. zosi tez odpowiedziałem w kwestii tow. B. qndzi nie ma- czas wypadać :) dbrnc Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Admin to Marek? 09.09.03, 01:46 > > "Ma to coś w sobie", miało być. Widzę, że admin działa! Też zauważyłam! Może mają randkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman myslisz o szmalu? Ma szmal IP: *.biaman.pl 09.09.03, 01:44 minderbinder1 napisał: > basia.basia napisała: > > > > A może on się kocha w Olce? > > > > Każda potwora znajdzie swego amatora! > > A może to ona i się kocha w Marku. > Powiedz no Baśka szczerze, jako kobieta, Marek ma to coś ? dawniej to się nazywało "ciaćki" Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: myslisz o szmalu? Ma szmal 09.09.03, 01:49 Gość portalu: züberman napisał(a): > minderbinder1 napisał: > > > basia.basia napisała: > > > > > > > A może on się kocha w Olce? > > > > > > Każda potwora znajdzie swego amatora! > > > > A może to ona i się kocha w Marku. > > Powiedz no Baśka szczerze, jako kobieta, Marek ma to coś ? > > dawniej to się nazywało "ciaćki" To Dyduch wziął admina na szmal? Hm, ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia ADMIN! Widzisz coś narobił?! 09.09.03, 01:52 Zamiast iść spać to rozwiązujemy Twoje łamigłówki! Nudzisz się? Pies Ci mordę (bardzo przepraszam) lizał! Masz psa? Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: ADMIN! Widzisz coś narobił?! 09.09.03, 01:55 basia.basia napisała: > Zamiast iść spać to rozwiązujemy Twoje łamigłówki! > Nudzisz się? > > Pies Ci mordę (bardzo przepraszam) lizał! > > Masz psa? To do mnie czy do admina, bo się pogubiłem? Nie wiem jak admin, ale mnie Marek na kasę nie wziął. A co do psów, to już admin musi się osobiście wypowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: ADMIN! Widzisz coś narobił?! 09.09.03, 01:59 minderbinder1 napisał: > basia.basia napisała: > > > Zamiast iść spać to rozwiązujemy Twoje łamigłówki! > > Nudzisz się? > > > > Pies Ci mordę (bardzo przepraszam) lizał! > > > > Masz psa? > > To do mnie czy do admina, bo się pogubiłem? Ja też. Nie wiem jak admin, ale mnie Marek > na kasę nie wziął. A co do psów, to już admin musi się osobiście wypowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman przes...e IP: *.biaman.pl 09.09.03, 01:31 te "cholere" to powinien Ci wyciąć - nie podoba mi się jego brak konsekwencji. Tylk osie przysłuchuje i przysłuchuje naszym rozmowom i nigdy nie wiesz, kiedy Cię wykasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reprazent respects and despects IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 01:29 Bierut gdyby żył, pojechał by ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman nie sugeruję, że Miller ma syfilis. IP: *.biaman.pl 09.09.03, 01:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman Powtarzam: Miller i syfilis? - to pomyłka IP: *.biaman.pl 09.09.03, 01:43 Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Dobranoc 09.09.03, 01:52 To poranni internauci mają kolejny ciekawy wątek. Kładę się spać z nadzieją, że Millerowi się poprawi (w wiadomej sprawie) Odpowiedz Link Zgłoś