jastan1 25.04.08, 21:36 W wyścigu do o. Rydzyka pojawić się może nowy konkurent - SLD. Dziś byli na mszy za B. Blidę . To krok w dobrym kierunku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jastan1 Re: W wyscigu do o. Rydzyka 25.04.08, 22:47 To ciekawe. O. Rydzyk i brak odzewu. Może dlatego, ze chodzi o SLD. Gdyby to chodziło o PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
jastan1 Re: W wyscigu do o. Rydzyka 25.04.08, 23:21 Czy wszyscy zawodowi forumowicze wyjechali do ... A może jest jakaś ważna narada. Dlaczego nikt nie obsmiewa, nie szydzi, nie pluje...? Odpowiedz Link Zgłoś
spiskowa.teoria.dziejow Re: W wyscigu po kasę 25.04.08, 23:26 Nie rób sobie podśmiechujek z libertyńskiego sld. To ugrupowanie jest zdolne do wszystkiego, gotowe własne matki sprzedać, jak w tym przysłowiu. Najbardziej bawi mnie to, że nazywają siebie socjalistami! Ale do rzeczy. Przejrzałem ponad 5000 organizacji użytku publicznego, aby znaleźć Wyższą Szkołę Kultury Społecznej i Medialnej w Toruniu i przekazać na jej konto 1% podatku. Na próżno, nie znalazłem. Znalazłem natomiast różnych naciągaczy z wyciągniętymi łapami po mój podatek jak np. 186215 - MIĘDZYNARODOWE STOWARZYSZENIE REKLAMY W POLSCE 154740 - FUNDACJA POLSKA MIEDŹ <- Odpowiedz Link Zgłoś
polobolo2 po glosy moherow 26.04.08, 00:05 nie po religie, katole leca. hehehe. radyjNaziBiznes kreci lody za twoja kase , polak. Odpowiedz Link Zgłoś