jankapw 09.05.08, 15:49 Jeśli TVN to Tusk Vision,to TVP to TiViPis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sledzik4 Re: PiS urządza awanturę w Sejmie: TVN to Tusk Vi 09.05.08, 16:05 gdzie ja bedę teraz pracował Odpowiedz Link Zgłoś
gocze1 Re: PiS urządza awanturę w Sejmie: TVN to Tusk Vi 09.05.08, 16:06 wtargnął na mównicę- a to ci kurdupel Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: PiS urządza awanturę w Sejmie: TVN to Tusk Vi 09.05.08, 16:20 No wreszcie nie będę musiał pisdzielskich ani innych władców TVP Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: PiS urządza awanturę w Sejmie: TVN to Tusk Vi 09.05.08, 16:22 Sorry, brakło słowa opłacać Odpowiedz Link Zgłoś
babaqba Re: PiS urządza awanturę w Sejmie: TVN to Tusk Vi 09.05.08, 16:22 Liczba ulg dla najuboższych połączona z ich olbrzymią liczbą daje tylko taki efekt, że ci, którym się jeszcze chce pracować i zarabiać są przez państwo Polskie stawiani w coraz to gorszej sytuacji względem reszty. Mi nic się nigdy nie należy, natomiast państwu ode mnie należy się wszystko - przede wszystkim lwia część moich dochodów. To kara (finansowa) za pracowitość. Dlaczego państwo żąda tego ode mnie, a od rolnika nie? Czy to społeczeństwo klasowe? Gdzie równość zapisana w konstytucji? Wiem... konstytucja w tym kraju niewiele znaczy i głownie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_siurek Jarku Idioten network 09.05.08, 16:31 rotepirat napisał: > Nic dodać nic ująć: Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: No to domagaj się całkowitego zniesienia abona 09.05.08, 16:49 mentu, a nie żal się, że emeryci nie będą go płacić. Bo i co to za misja TVP? Tylko Misja Specjalna i Doda na lodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
public_enemy Re: PiS urządza awanturę w Sejmie: TVN to Tusk Vi 09.05.08, 16:45 babaqba sam abonament to pryszcz, jak jestes pracowity i zdolny to placisz wyzsze podatki, przeciez 19% od 100000 to dwa razy wiecej nic od 50000, ale musisz doplacic jeszcze wiecej jakby bylo malo Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: PiS urządza awanturę w Sejmie: TVN to Tusk Vi 09.05.08, 16:59 Jakie 19 % od 100 tys.Tusek od 147tys zapłacił podatku 10 %-15 tys,a mnie ZUS ściągnął 18,1 %.PIT Dowalda dostępny wszędzie,a głupcy lub macherzy powtarzają bzdety. "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: PiS urządza awanturę w Sejmie: TVN to Tusk Vi 09.05.08, 17:31 Chciałbym tylko babaqubie uzmysłowić że dzisiejsi emeryci pracowali za wirtualną płacę tworząc podwaliny państwa w którym możesz ty żyć i pracować, więc uszanuj ludzi, którzy harowali za pieniądze za które tobie rano nie chciało by sie zapewne podnieść z łóżka. Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: PiS urządza awanturę w Sejmie: TVN to Tusk Vi 09.05.08, 17:44 guru133 - 100% racji. Odpowiedz Link Zgłoś
leylou Re: PiS urządza awanturę w Sejmie: TVN to Tusk Vi 09.05.08, 18:12 Brawo Panie Premierze! Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: PiS urządza awanturę w Sejmie... 09.05.08, 18:15 i to z powodu marnego haraczu z abonamentu; obecnie zwolnieni emeryci,rencisci a co będzie,jak cały zostanie zlikwidowany? Chyba rozpętają wojnę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mcov Re: PiS urządza awanturę w Sejmie: TVN to Tusk Vi 09.05.08, 21:52 Kurski, stul jape polityczny bandziorze! Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: PiS urządza awanturę w Sejmie: TVN to Tusk Vi 10.05.08, 08:11 po co on przepraszał Tuska, skoro cały czas go obraża Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor.donald Re: PiS urządza awanturę w Sejmie: TVN to Tusk Vi 10.05.08, 07:10 Czy naprawdę nie zasługujemy na teksty bez błędów ? Gotów jestem uwierzyć, że GW to faktycznie nie polska gazeta i dlatego piszą po polskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Re: PiS urządza awanturę w Sejmie: TVN to Tusk Vi 10.05.08, 12:12 Tusk Vision Network brzmi swiatowo i godnie, daleko do takiej "firmy" takiemu smieciowi jak Jacek Kurski. Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Tusk to gospodarczy nieudałota. 10.05.08, 13:14 On tylko wie jak kręcić lody. Odpowiedz Link Zgłoś
por1 Re: PiS urządza awanturę w Sejmie: TVN to Tusk Vi 12.05.08, 12:50 Tak naprawdę, to nie jest to tylko zwolnienie z oplat dla najbiedniejszych.Przeciez ,prawie w każdej rodzinie jest ,emeryt czy rencista, zawsze mozna powiedziec ,ze ten telewizor jest wujka.... Tu trzeba jak z Suzuki ,albo wszystkim ,albo nic... Odpowiedz Link Zgłoś
hanusia.arendt Niech urzadza. PiSiorów nikt tak nie ośmieszy jak 12.05.08, 13:22 PiSioty. Ciekawe czy p.Kruk wzorem Reytana koszulę na piersi rozdarła? Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Niech urzadza. PiSiorów nikt tak nie ośmieszy 12.05.08, 13:34 Korzdo kaczka na swy grzyndzie,z polskom nacjom tyż tak byndzie.Ponoć na Wiejski kaczo łostuda,toz jo se lepi gansi oglondac póda. "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś