Dodaj do ulubionych

PiS urządza awanturę w Sejmie: TVN to Tusk Visi...

09.05.08, 15:49
Jeśli TVN to Tusk Vision,to TVP to TiViPis
Obserwuj wątek
    • sledzik4 Re: PiS urządza awanturę w Sejmie: TVN to Tusk Vi 09.05.08, 16:05
      gdzie ja bedę teraz pracował
    • gocze1 Re: PiS urządza awanturę w Sejmie: TVN to Tusk Vi 09.05.08, 16:06
      wtargnął na mównicę-
      a to ci kurdupel
    • guru133 Re: PiS urządza awanturę w Sejmie: TVN to Tusk Vi 09.05.08, 16:20
      No wreszcie nie będę musiał pisdzielskich ani innych władców TVP
    • guru133 Re: PiS urządza awanturę w Sejmie: TVN to Tusk Vi 09.05.08, 16:22
      Sorry, brakło słowa opłacać
    • babaqba Re: PiS urządza awanturę w Sejmie: TVN to Tusk Vi 09.05.08, 16:22
      Liczba ulg dla najuboższych połączona z ich olbrzymią liczbą daje tylko taki efekt, że ci, którym się jeszcze chce pracować i zarabiać są przez państwo Polskie stawiani w coraz to gorszej sytuacji względem reszty. Mi nic się nigdy nie należy, natomiast państwu ode mnie należy się wszystko - przede wszystkim lwia część moich dochodów. To kara (finansowa) za pracowitość. Dlaczego państwo żąda tego ode mnie, a od rolnika nie? Czy to społeczeństwo klasowe? Gdzie równość zapisana w konstytucji? Wiem... konstytucja w tym kraju niewiele znaczy i głownie przeszkadza.
      • rotepirat Tusk, to po prostu Tusk - kręt 09.05.08, 16:23
        Nic dodać nic ująć.
        • jurek_siurek Jarku Idioten network 09.05.08, 16:31
          rotepirat napisał:

> Nic dodać nic ująć:
      • nonno1 Re: No to domagaj się całkowitego zniesienia abona 09.05.08, 16:49
        mentu, a nie żal się, że emeryci nie będą go płacić. Bo i co to za
        misja TVP? Tylko Misja Specjalna i Doda na lodzie.
    • public_enemy Re: PiS urządza awanturę w Sejmie: TVN to Tusk Vi 09.05.08, 16:45
      babaqba sam abonament to pryszcz, jak jestes pracowity i zdolny to placisz wyzsze podatki, przeciez 19% od 100000 to dwa razy wiecej nic od 50000, ale musisz doplacic jeszcze wiecej jakby bylo malo
      • elwer-pancerfaust44 Re: PiS urządza awanturę w Sejmie: TVN to Tusk Vi 09.05.08, 16:59
        Jakie 19 % od 100 tys.Tusek od 147tys zapłacił podatku 10 %-15 tys,a mnie ZUS
        ściągnął 18,1 %.PIT Dowalda dostępny wszędzie,a głupcy lub macherzy powtarzają
        bzdety.
        "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się
        wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie
        czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz).
    • guru133 Re: PiS urządza awanturę w Sejmie: TVN to Tusk Vi 09.05.08, 17:31
      Chciałbym tylko babaqubie uzmysłowić że dzisiejsi emeryci pracowali za wirtualną płacę tworząc podwaliny państwa w którym możesz ty żyć i pracować, więc uszanuj ludzi, którzy harowali za pieniądze za które tobie rano nie chciało by sie zapewne podnieść z łóżka.
    • starod Re: PiS urządza awanturę w Sejmie: TVN to Tusk Vi 09.05.08, 17:44
      guru133 - 100% racji.
    • leylou Re: PiS urządza awanturę w Sejmie: TVN to Tusk Vi 09.05.08, 18:12
      Brawo Panie Premierze! Tak trzymać.
    • allspice Re: PiS urządza awanturę w Sejmie... 09.05.08, 18:15
      i to z powodu marnego haraczu z abonamentu; obecnie zwolnieni
      emeryci,rencisci a co będzie,jak cały zostanie zlikwidowany?
      Chyba rozpętają wojnę:)))
    • mcov Re: PiS urządza awanturę w Sejmie: TVN to Tusk Vi 09.05.08, 21:52
      Kurski, stul jape polityczny bandziorze!
      • semperignotus Re: PiS urządza awanturę w Sejmie: TVN to Tusk Vi 10.05.08, 08:11
        po co on przepraszał Tuska, skoro cały czas go obraża
    • kaczor.donald Re: PiS urządza awanturę w Sejmie: TVN to Tusk Vi 10.05.08, 07:10
      Czy naprawdę nie zasługujemy na teksty bez błędów ? Gotów jestem uwierzyć, że GW to faktycznie nie polska gazeta i dlatego piszą po polskiemu.
    • edi54 Re: PiS urządza awanturę w Sejmie: TVN to Tusk Vi 10.05.08, 12:12
      Tusk Vision Network brzmi swiatowo i godnie, daleko do takiej "firmy"
      takiemu smieciowi jak Jacek Kurski.
      • rotepirat Tusk to gospodarczy nieudałota. 10.05.08, 13:14
        On tylko wie jak kręcić lody.
    • por1 Re: PiS urządza awanturę w Sejmie: TVN to Tusk Vi 12.05.08, 12:50
      Tak naprawdę, to nie jest to tylko zwolnienie z oplat dla najbiedniejszych.Przeciez ,prawie w każdej rodzinie jest ,emeryt czy rencista, zawsze mozna powiedziec ,ze ten telewizor jest wujka.... Tu trzeba jak z Suzuki ,albo wszystkim ,albo nic...
    • hanusia.arendt Niech urzadza. PiSiorów nikt tak nie ośmieszy jak 12.05.08, 13:22
      PiSioty. Ciekawe czy p.Kruk wzorem Reytana koszulę na piersi
      rozdarła?
      • elwer-pancerfaust44 Re: Niech urzadza. PiSiorów nikt tak nie ośmieszy 12.05.08, 13:34
        Korzdo kaczka na swy grzyndzie,z polskom nacjom tyż tak byndzie.Ponoć na Wiejski
        kaczo łostuda,toz jo se lepi gansi oglondac póda.
        "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się
        wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie
        czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka