rotron 18.06.08, 18:27 Montować fotoradary, aby kierowcy jeździli wolniej, czy budować porządne drogi i autostrady, aby kierowcy mogli jeździć szybciej. Co Waszym zdaniem jest bardziej normalne ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaslon Re: Autostrady a fotoradary. 18.06.08, 18:34 Zbudować tak dobre autostrady, aby można było przeforsować zdjęcie ograniczenia prędkości na takich autostradach! W ostatnich dniach widziałem kilka radiowozów w krzakach, za miastami, kilkadziesiąt metrów przed tablicą oznajmiająca koniec terenu zabudowanego! Jednocześnie w tych miastach widziałem samochody parkujące w sposób stwarzający niebezpieczeństwo, widziałem ludzi publicznie pijących alkohol, widziałem psie gówna na chodnikach, ale nie było tam policjanta. A nawet jak był, to udawał, że tego nie zauważa! Takie państwo zbudowaliśmy :( Odpowiedz Link Zgłoś
beretelwi Re: Autostrady a fotoradary. 18.06.08, 18:38 na takich jak Ty należy więcej fotoradarów zainstalować tacy jak Ty stanowią zagrożenie dla normalnych użytkowników dróg Odpowiedz Link Zgłoś
rotron Re: Autostrady a fotoradary. 18.06.08, 18:43 Wyjątkowo matołecka wypowiedź i na dodatek nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś