Gość: Marcepanek IP: proxy / 10.10.120.* 24.09.03, 09:17 Zanosi się na uczciwe podejście do zeznań Celińskiego. Ciekawe czy pogrąży Jaqrwoską&Co?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Voelkischer Beobachter Re: Celiński przed komisją IP: 195.136.50.* 24.09.03, 09:20 Gość portalu: Marcepanek napisał(a): > Zanosi się na uczciwe podejście do zeznań Celińskiego. Ciekawe > czy pogrąży Jaqrwoską&Co?????? Z tego co mówi, nie będzie raczej bezpośredniego ataku. VB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 13:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka Stefan to stary grzyb z obwisłym IP: *.acn.pl / 10.71.4.* 24.09.03, 13:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek ŁUCZYWO-HABER pisała ustawe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 18:15 Czemu rżniecie głupów?! To potwierdzają wszyscy od prawa do lewa i z powrotem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Celiński przed komisją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 09:22 Z tego co Celiński mówi, wychodzi że prac komisji nie śledził, o niczym nie wiedział, nie widział nieprawidłowości w ministerstwie kultury. Wychodzi, że chyba specjalnie się tą kulturą nie interesował. W pewnym momencie swoich zeznań potwierdził to, co mówiła Jakubowska. Farsy ciąg dalszy. Może teraz mówi, coś nowego, ale chwilowo nie słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Natępny z elity SLD. Nuda. IP: *.devs.futuro.pl 24.09.03, 09:37 Gość portalu: Edyta napisał(a): > Z tego co Celiński mówi, wychodzi że prac komisji nie śledził, o > niczym nie wiedział, nie widział nieprawidłowości w > ministerstwie kultury. Wychodzi, że chyba specjalnie się tą > kulturą nie interesował. W pewnym momencie swoich zeznań > potwierdził to, co mówiła Jakubowska. Farsy ciąg dalszy. Może > teraz mówi, coś nowego, ale chwilowo nie słucham. Nie warto słuchać. Opowiada idiotyczne nudne anegdotki . Jest przekonany że jest to dowcipne i błyskotliwe. SLD przyjęlo taktykę zanudzenia i rozmywania w nudnym beblaniu dawnego ministra SLdowskiej kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia [...] IP: 213.241.37.* 24.09.03, 09:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Leci w ślinę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 09:25 Co za wnikliwa obserwacja! :DDDDDD Ja go słucham więc nie mogę potwierdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Celiński przed komisją IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 09:25 O czym on gada. O finansowaniu kultury !!! Przeciąga sprawę, zajmuje czas, aby prawda nigdy nie wyszła na jaw, a komisa dotrwała do wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
voelkischer.beobachter Re: Celiński przed komisją 24.09.03, 09:28 Ciekawy wątek "alternatywnej kobiety". Można pisać kryminał polityczny słuchając tego "oświadczenia". VB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omarus Re: Celiński przed komisją IP: *.zeelandnet.nl 24.09.03, 13:44 voelkischer.beobachter napisała: > Ciekawy wątek "alternatywnej kobiety". Można pisać kryminał polityczny > słuchając tego "oświadczenia". > > VB Ta inna kobieta to Pienkowska z TVP (jego ukochana) Odpowiedz Link Zgłoś
voelkischer.beobachter Re: Celiński przed komisją - inny resort? 24.09.03, 09:31 Ciekawe do jakiego innego resortu Celiński "był przygotowywany" (i przez kogo)? VB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Held Anegdoty Celinskiego IP: serwer:* / 192.168.0.* 24.09.03, 09:33 Bajdurzy fajnie - tylko nic do przodu sie nie posuwa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcepanek Sypie... IP: proxy / 10.10.120.* 24.09.03, 09:35 2 członków GTW juz jest Czarzasty i Jaqrwoska :-))))))oooooo właśnie Kwiatkowski i Nikolski dołączyli ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
voelkischer.beobachter Re: Sypie... 24.09.03, 09:38 Gość portalu: Marcepanek napisał(a): > 2 członków GTW juz jest Czarzasty i Jaqrwoska :-))))))oooooo > właśnie Kwiatkowski i Nikolski dołączyli ;-))))) I Banasiński... VB p.s. mówi jak ksiądz, albo 1. sekretarz, powtarzając dobitnie co ważniejsze kwestie Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Re: Sypie... komuchy mają problem!!! 24.09.03, 09:41 Dobrze, dobrze, niech sypie... nareszcie znalazł się jedyny sprawiedliwy wśród czerwonych popaprańców! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Sypie... komuchy mają problem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 09:43 Tak, tak niech sypie. Zapowiadało się nudnawo, a tu taki przełom!!!! Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Kindersztuba i Jakubowska 24.09.03, 09:39 Wielce czcigodna zawiadomiła swego szefa (ona jego), że będzie pracowała nad ustawą z Czarzastym, Nikolskim i Kwiatkowskim!!! Powiedział, że rózne rzeczy o niej się da powiedzieć ale nie to, że ma kindersztubę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omarus Re: Kindersztuba i Jakubowska IP: *.zeelandnet.nl 24.09.03, 13:46 basia.basia napisała: > Wielce czcigodna zawiadomiła swego szefa (ona jego), > że będzie pracowała nad ustawą z Czarzastym, Nikolskim > i Kwiatkowskim!!! > > Powiedział, że rózne rzeczy o niej się da powiedzieć > ale nie to, że ma kindersztubę. > co to jest kindersztuba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen Re: Kindersztuba i Jakubowska IP: *.acn.pl / *.acn.pl 24.09.03, 21:32 KINDERSZTUBA TO SA DZIECIECE PODSTAWY WIEDZY I WYCHOWANIA.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Celiński przed komisją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 09:42 No to mamy grupę trzymającą władzę: Miller + Jakubowska + Czarzasty + Nikolski + Kwiatkowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen Re: Celiński przed komisją IP: *.acn.pl / *.acn.pl 24.09.03, 21:35 od poczatku to wiem,tylko dziwie sie Michnikowi że tak wierzy temu sekretarzynie. WSTYD PANIE MICHNIK,rozmienia Pan na drobne wszystko co Panu pozostało-te resztki honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Flores Slucham expose Celinskiego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 09:43 Celinski na Papierza! Odpowiedz Link Zgłoś
voelkischer.beobachter Re: Celiński przed komisją - misjonarzem 24.09.03, 09:44 Prawdziwy misjonarz, czy aparatczyk? Mocne słowa padają tu dzisiaj (choć czasami na bakier z gramatyką i zasadami akcentowania), ciekawe co będzie w części "śledczej". VB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Celiński przed komisją - misjonarzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 09:45 Liczę na posła R. :D Odpowiedz Link Zgłoś
voelkischer.beobachter Re: Celiński przed komisją - misjonarzem 24.09.03, 09:46 Gość portalu: Edyta napisał(a): > Liczę na posła R. :D Jak zawsze! VB Odpowiedz Link Zgłoś
voelkischer.beobachter do zobaczenia po reklamie... 24.09.03, 09:47 Ciekawe po co Rokita proponował przerwę? VB p.s. komu przynieść kawę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: do zobaczenia po reklamie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 09:51 Rokita teraz składa układanę do kupy, bo tego, co chciał dowiedział się przed chwilą. Grupa trzymająca władzę ujawniona. Oj Ola zabieraj torebkę, bo jesteś skończona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Szkoda, panie Celiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 09:50 Właśnie straciłam resztki szacunku dla tego człowieka. O czym on w ogóle mówił? Wybrał struganie idioty. Tak to jest jak się chce być zarazem "ideowcem" i wiceprzewodniczącym SLD. Prawda jest taka, że został smętnym błaznem, figurantem, za którego decydują inni, a on wciąż się bawi w bełkotliwe frazesy i udaje,że nie rozumie, gdzie jest. Zakłamamny głupiec. Odpowiedz Link Zgłoś
voelkischer.beobachter Ciekawe, z którego mikrofonu sygnał? 24.09.03, 09:55 Słucham posiedzenia przez net, z serwera sejmowego, czasem zdarza się, że w czasie przerw transmisja nie bywa przerywana, ale zastanawia mnie, z którego mikrofonu zbierany jest sygnał - czasem ciekawe rzeczy można usłyszeć! VB Odpowiedz Link Zgłoś
voelkischer.beobachter Re: Ciekawe, z którego mikrofonu sygnał? 24.09.03, 09:58 LIVE: "Ja zawsze piję sok z czarnej porzeczki, to jest jedyny prawdziwy" VB Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ciekawe, z którego mikrofonu sygnał? 24.09.03, 09:59 voelkischer.beobachter napisała: > Słucham posiedzenia przez net, z serwera sejmowego, czasem zdarza się, że w > czasie przerw transmisja nie bywa przerywana, ale zastanawia mnie, z którego > mikrofonu zbierany jest sygnał - czasem ciekawe rzeczy można usłyszeć! A co usłyszałeś?! > > VB Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Szkoda, panie Celiński 24.09.03, 09:56 Gość portalu: moi napisał(a): > Właśnie straciłam resztki szacunku dla tego człowieka. O czym on w ogóle mówił? > Wybrał struganie idioty. Tak to jest jak się chce być zarazem "ideowcem" i wic > eprzewodniczącym SLD. Prawda jest taka, że został smętnym błaznem, figurantem, > za którego decydują inni, a on wciąż się bawi w bełkotliwe frazesy i udaje,że n > ie rozumie, gdzie jest. Zakłamamny głupiec. Facet nie ma kręgosłupa! Ale ostatnim rzutem na taśmę, dokopując się do resztek uczciwości(mizernych) powiedział prawdę! Ciekawe co partia zrobi z nim. OCZYŚCI się z niego? Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: Szkoda, panie Celiński 24.09.03, 10:01 Gość portalu: moi napisał(a): > Właśnie straciłam resztki szacunku dla tego człowieka. O czym on w ogóle mówił? > Wybrał struganie idioty. Tak to jest jak się chce być zarazem "ideowcem" i wic > eprzewodniczącym SLD. Prawda jest taka, że został smętnym błaznem, figurantem, > za którego decydują inni, a on wciąż się bawi w bełkotliwe frazesy i udaje,że n > ie rozumie, gdzie jest. Zakłamamny głupiec. Hej, nie przesadzajmy z Celińskim. On już ma chyba taki charakter. Może i jest w SLD, ale jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby robił świństwa pod stołem. Chociaż z jednym Twoim określeniem muszę się zgodzić. Błazen - to chyba oddaje właściwie jego postać ideowca w strukturach SLD. Ale tak to już jest. Ostatnimi czasy nie tylko on wygląda na błazna, udając nie tylko ideowca, ale wręcz IDEOWCA. p.s. Ciekawi mnie tylko, czy to był przypadek, że chlapnął z tym zespołem. Mi się wydaje, że nie. Za dużo rzeczy ostanio wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Szkoda, panie Celiński 24.09.03, 10:09 minderbinder1 napisał: Błazen - to chyba oddaje > właściwie jego postać ideowca w strukturach SLD. Ale tak to już jest. Ostatnimi czasy nie tylko on wygląda na błazna, udając nie tylko ideowca, ale wręcz IDEOWCA. Zauważ, że on jest ich jedynym ideowcem. To on przecież pisał im program wyborczy! I to była jego podstawowa użyteczność. > > p.s. Ciekawi mnie tylko, czy to był przypadek, że chlapnął z tym zespołem. Mi > się wydaje, że nie. Za dużo rzeczy ostanio wychodzi. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: Szkoda, panie Celiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 10:16 Nie, ja też nie sądzę, żeby robił świństwa pod stołem. Ale udając, że inni w jego partii ich nie robią, przyzwala na nie. Wybrał fikcję, bo rzeczywistość go przerosła. Tak kończą czasem porządni ludzie. Długo miałam do niego sympatię za opozycyjną przeszłość. Ale już nie jest opozycjonistą, tylko oportunistą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarsis W co wierzy Celiński? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.03, 13:09 Podobało mi się jak Olejnik rozmawiała z Celińskim. Zapytała go o stosunek do kandydowania Rakowskiego i Wiatra do parlamentu europejskiego. Celiński odpowiedział, że nie widzi w tym nic złego bo to są ludzie znani w szerokich kręgach i znają języki. Olejnik odpowiedziała: I to mówi niegdysiejszy najbliższy współpracownik Lecha Wałęsy. Celiński: I co w tym złego? I niestety skończył się program. A ja bym dodała: bo są to ludzie znani, ale nikomu nie kojarzą się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Celiński przed komisją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 10:01 Pan Rokita w akcji. Zamieniam się w słuch. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Proszę o przypomnienie 24.09.03, 10:06 Proszę o przypomnienie nazwisk osób, które kłamały w sprawie zespołu. - Jakubowska - Czarzasty - Nikolski (choć on mógł nie pamiętać) - Czy tow. Świadek wypowiadał się w tej kwestii? Kogo jeszcze pominąłem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Proszę o przypomnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 10:09 Kwiatkowski. A poza tym kłamała na pewno Sokołowska, która zdaje się kryła Czarzastego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp999 Re: Celiński przed komisją IP: 195.94.201.* 24.09.03, 10:27 Pan Celiński gada dużo, ale zadnej w tym treści. Nie odpowiada na pytania... O teraz dobre Rokita: "Dlaczego Pan mówi o marzeniach kiedy pytam Pana o różnicę w zapisach koncentracyjnych". Ale Ten swoje i wykładu ciąg dalszy ... . Nuda i kompromitacja i chyba brak kompetencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: Celiński przed komisją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 10:33 Odnoszę wrażenie, że on nie chcąc powiedzieć prawdy, wciąż nie umie kłamać. Dlatego odpływa w jakieś duperelne anegdotki. Chociaż nie sądzę, żeby coś ukrywał poza tym, że nigdy tak naprawdę nie był ministrem, tylko pani Jakubowska. Jego całą winą jest to, że nic nie zrobił i pozwalał na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: willus reklama SOKU TARCZYN podczas przesluchania - afera ? IP: korbank:* / 10.0.0.* 24.09.03, 10:29 Kto oglada dzis TVP3 doskonale odczyta etykietki soku TARCZYN obrocone przodem do kamery - przeciez to brutalny PRODUCT PLACEMENT. Kto wzial za to wzial pieniadze ? Czy zostanie powolana kolejna komisja badajace sprawe reklamy soku podczas przesluchiwania ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: reklama SOKU TARCZYN podczas przesluchania - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 10:33 Co za troska o widza? Ludzie oglądają brazylijskie seriale, a Kwiatkowski by chciał, żeby oglądali telewizję publiczną i wartościowe programy. Co za poświęcenie. Aż się miękko robi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: reklama SOKU TARCZYN podczas przesluchania - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 10:35 Sorki ta wypowiedź miała być nowym wątkiem, a nie kontynuacją tematu reklama soku tarszyn. :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remik Re: reklama SOKU TARCZYN podczas przesluchania - IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 24.09.03, 14:43 Najchetniej ogladam w telewizji ponoc publicznej 4 pancerni i sobaka ,Klosa oraz 007 zglos sie no i niezwykle interesujacy dziennik telewizyjny o 19 30. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Znowu Expose. IP: *.devs.futuro.pl 24.09.03, 10:32 Czy on nie potrafi mówić normalnie. Ciagle się popisuje tanim populizmem na pozimie szkoły zasadniczej. Teraz rozumiem że był w sam raz na przydupasa czyli na elitę w SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp999 Re: Znowu Expose. IP: 195.94.201.* 24.09.03, 10:36 Co za fatalna osoba. To co mówi i jak mówi poddaje wątpliwość rzekomą ciężką pracę jako minister. Dużo słów, żadnej treści. Okropnie nijaka osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Znowu Expose. IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 24.09.03, 14:50 Niby symbol "SOLIDARNOSCI" a taki zdrajca narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Cierpliwości, panie Rokita! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 10:36 Niech pan się trzyma, nawet jesli ręce już panu opadły do samej ziemi. Może p. Celiński odpowie w końcu na jakieś pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Cierpliwości, panie Rokita! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 10:42 Tak Panie Rokita cierpliwości! Niech się Pan nie da wyprowadzić z równowagi, podczas tych kwiecistych przemówień zeznającego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Czekać i nic nie robić. IP: *.devs.futuro.pl 24.09.03, 10:37 Kredo Celińskiego -sam to powiedział. Czekać i oczywiscie brać kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyklista Dupek,dupek,dupek IP: *.pai.net.pl / 10.40.6.* 24.09.03, 10:47 Oborowy jakis to byl za PRL? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: Dupek,dupek,dupek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 10:53 Gość portalu: Cyklista napisał(a): > Oborowy jakis to byl za PRL? Niestety nie! Był wybitnym opozycjonistą. Należał chyba np. do grupy ekspertów wspierających strajk w Stoczni Gdńskiej. Kiedyś był uczciwym i rozumnym człowiekiem. Tym gorzej. Mówię serio, z ogromnym żalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Dupek,dupek,dupek IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 24.09.03, 15:02 Byl niewatpliwie legenda Solidarnosci ale niestety ktos mu rozum odebral. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktośśś Re: Dupek,dupek,dupek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.03, 16:46 Gość portalu: Anka napisał(a): > > Byl niewatpliwie legenda Solidarnosci> > ale niestety ktos mu rozum odebral. Do Michnika pasuje jeszcze lepiej. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: Czekać i nic nie robić. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 10:49 O, nie, nie o kasę tu chodziło. Tu szło o HHHHonoRRRR!!! Tak przed chwilą powiedział: mój honor wymagał, żebym nie zajmował się tą sprawą, skoro miałem inne zdanie (????) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp999 Re: Czekać i nic nie robić. IP: 195.94.201.* 24.09.03, 10:51 coś się dzieje .... Fałszywka chyba. A. Jakubowska znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Celiński przed komisją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 10:48 Na początku, podczas wolnej wypowiedzi było sensownie, a teraz zaczyna się robić kołomyja. Facet mydli oczy, nie odpowiada na pytania tylko dalej ciągnie swobodną wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Celiński przed komisją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 10:53 No to wychodzi, że Ola kłamała. Jej szef ją sypnął mówiąc, że to nie jego pismo. Szopka trwa dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
voelkischer.beobachter Re: Celiński przed komisją 24.09.03, 10:55 Ciekawe, czy ktokolwiek się spodziewał, że układanka się rozsypie właśnie na Celińskim? VB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Najgłupszy cyrk polityczny XXI wieku IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 10:49 -"Politycy zafundowali narodowi aferę Rywina. Jest to bez wątpienia najgłupszy cyrk polityczny XXI wieku. Nigdy jeszcze nie było tak żeby z tego powodu że jeden Żyd nie dał drugiemu Żydowi łapówki pyskowały na siebie najważniejsze osoby w państwie. Nie było. Ale jest. Pojawiają się różne głupie kombinacje myślowe. Pasujące do sprawy jak pieść do oka. Rozlała się totalna głupota. Ale, Rodaku!! Nie martw się!! Może być jeszcze głupiej. Siadaj do klawiatury i wymyślaj bzdury! Polska Kraina pisze o aferze Rywina!" Przekopiowałem to wezwanie na forum Interii do polskiej gawiedzi, bo tu na forum świętej GAZETY wezwanie to realizuje się wprost idealnie, do dna. Już nie może być głupiej i bardzie kłamliwie, nienawistnie, chamsko, debilnie, nieodpowiedzialnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wpr Re: Najgłupszy cyrk polityczny XXI wieku 24.09.03, 12:04 Gość portalu: beta napisał(a): > -"Politycy zafundowali narodowi aferę Rywina. Jest to bez wątpienia najgłupszy > cyrk polityczny XXI wieku. Nigdy jeszcze nie było tak żeby z tego powodu że > jeden Żyd nie dał drugiemu Żydowi łapówki pyskowały na siebie najważniejsze > osoby w państwie. Nie było. Ale jest. Pojawiają się różne głupie kombinacje > myślowe. Pasujące do sprawy jak pieść do oka. Rozlała się totalna głupota. Ale, > > Rodaku!! Nie martw się!! Może być jeszcze głupiej. Siadaj do klawiatury i > wymyślaj bzdury! Polska Kraina pisze o aferze Rywina!" > > Przekopiowałem to wezwanie na forum Interii do polskiej gawiedzi, bo tu na > forum świętej GAZETY wezwanie to realizuje się wprost idealnie, do dna. Już nie > > może być głupiej i bardzie kłamliwie, nienawistnie, chamsko, debilnie, > nieodpowiedzialnie. > Lepiej zamiast być "gawiedzią" zobojętnieć? To chciałeś nam przekazać? Odpowiadam na Twój post tylko po to byś poczuł się lepiej. Choć instrumentalnie bardziej skuteczne w poprawianiu Ci humoru byłoby otrząśnięcie się (Twoje) z frustracji politycznych. Rozumiem, że Twoi ulubieńcy z sld "dostają po tyłku", ale latanie po różnych forums i umieszczanie tam czegoś co ma innych obrażać może Cię tylko frustrować mocniej: będziesz ignorowany. Pozdrawiam - Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
voelkischer.beobachter Re: Celiński przed komisją - oryginalność pisma? 24.09.03, 10:50 Przepraszam, miałem przerwę w transmisji - teraz słyszę o jakimś oryginalnym piśmie, czy to ta "nieoficjalna wersja" o której była afera wczoraj (Łuczywo vs. Jakubowska)? VB Odpowiedz Link Zgłoś
voelkischer.beobachter Re: Celiński przed komisją - radosna twórczość 24.09.03, 10:54 "Radosna twórczość" - o jaki dokument chodzi??? VB miałem "communication breakdown" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp999 Re: Celiński przed komisją - oryginalność pisma? IP: 195.94.201.* 24.09.03, 10:54 Nie to coś inne. Ale też dobre .... Jakubowska w innej roli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: Celiński przed komisją - oryginalność pisma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 10:55 Nie, to jakiś papier, w którym Jakubowska upoważniła sama siebie do zajmowania się tą ustawą. W dodatku nie wiadomo skąd to pismo wyszło i kiedy (brak sygnatur itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
voelkischer.beobachter Re: Celiński przed komisją - oryginalność pisma ok 24.09.03, 10:56 Gość portalu: moi napisał(a): > Nie, to jakiś papier, w którym Jakubowska upoważniła sama siebie > do zajmowania się tą ustawą. W dodatku nie wiadomo skąd to pismo > wyszło i kiedy (brak sygnatur itp.) No to rewelacja!!! Szkoda, że miałem przerwę w transmisji! VB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Celiński przed komisją - oryginalność pisma o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 10:59 Tak, tak to jest "życie na gorąco" w wydaniu elity rządzącej. Gdzie się nie dotknąć to smród. Odpowiedz Link Zgłoś
voelkischer.beobachter Re: Celiński przed komisją - Lesio w GTW 24.09.03, 10:58 "Premier powiedział, że ja mam się tym zajmować" - no to i Lesio się załapał! "Wrażenia" Celińśkiego ciekawe nad wymiar!!! Bobma polityczna! VB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Miał pakamerkę z papierkami. IP: *.devs.futuro.pl 24.09.03, 10:59 I zamykał tam się aby nikt go nie nachodził. Tam sie czuł najlepiej. W sensie psychologicznym czuł sie podwładnym Jakubowskiej. Skad się taki wziął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agi Re: Miał pakamerkę z papierkami. IP: *.devs.futuro.pl 24.09.03, 12:21 Gość portalu: kika napisał(a): > I zamykał tam się aby nikt go nie nachodził. Tam sie czuł > najlepiej. W sensie psychologicznym czuł sie podwładnym > Jakubowskiej. Skad się taki wziął. Ewidentny figurant. Jakubowska jest faktycznym rozgrywajacym. Pytanie tylko na czyje zlecenie. Odpowiedz Link Zgłoś