Gość: prowokat IP: 192.168.42.* 09.01.02, 10:05 jak ktoś z tego miasta przegląda to forum niech napisze coś o latającyh bankaćh czy tego ościa panna rzuciła czy może coś innego się stało Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GMR Re: Co tam w Poznaniu słychać IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 10:26 Ja jestem z Poznania ale na ten temat nic niestety nie wiem..swego czasu Poznań był uznany za stolicę afer (Elekromis, Bank Posnania,Kulczyk, Bykowski, Niezgoda, Gawronik itd...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komandos Re: Co tam w Poznaniu słychać IP: *.ipt.aol.com 09.01.02, 11:56 Wszystko ok "terrorysta-pracownik" pojechał na badania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Co tam w Poznaniu słychać IP: *.echostar.pl 09.01.02, 14:02 Teroryści szykują już jaja, na wizytę Pucia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OzRM Re: Co tam w Poznaniu słychać IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 17:23 źle się tu dzieje. Bezrobocie nam rosnie najszybciej w kraju!! Mój Boze kochany to sprawka Balcerowicza i jemu podobnym..oni muszą odejść!! Odpowiedz Link Zgłoś