frau_pranajtis1 08.07.08, 20:56 Wlasciwy order dla wlasciwego czlowieka. :-) Moj premier dzis pokwitowal odbior orderu Lenina W sprawie tarczy chyba wszystko jasne. :-) www.niezalezna.pl/article/show/id/4601 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujaszek_joe Re: Moj premier dzis pokwitowal odbior orderu Len 08.07.08, 21:00 "Rosyjskie MSZ: na tarczę w Europie odpowiemy nie dyplomatycznie, lecz wojskowo" dawno nie było zimnej wojny, niektórzy już tęsknią Odpowiedz Link Zgłoś
frau_pranajtis1 Strachy na lachy :-) 08.07.08, 21:04 Za duzo maja kasy ze spokojnej Europy, co bierze surowce i placi. Kto by zarzynal kure znoszaca zlote jaja? Odpowiedz Link Zgłoś
berkowicz4 Re:durniu tu jest polska, a nie sowiety 08.07.08, 21:08 tudziez sowiecka strefa wplywow, zeby ustalac z moskwa co se mozemy postawic, zwlaszcza ze chodzi o instalacje OBRONNA. gdyby przyjac twoja optyke - robienia w gacie na kazde kiwniecie putki - i byc konsekwentnym nalezaloby w ogole zrezygnowac z armii. wtedy putka i jego czekisci byliby wniebowzieci, he he Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Bladzia, mam pomysł 08.07.08, 21:03 Weź sobie pokrywkę od garnka i stań na granicy - sama będziesz robić za "tarczę" pomiędzy Arabami a diasporą żydowską w USA. Może Ci i za to jakiegoś centa przyślą (choć za bardzo bym nie liczył). Odpowiedz Link Zgłoś
frau_pranajtis1 Ja tam do semitow nic nie mam 08.07.08, 21:06 Ani do zydow semitow, ani arabow semitow. Po co mam ich rozdzielac tarcza? Niech sie tluka do woli. U siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Dlaczego mają to robić u siebie, a nie u nas? 08.07.08, 21:10 Nie chcesz wyłapywać irańskich rakiet lecących na synagogę w Nowym Jorku? Odpowiedz Link Zgłoś
berkowicz4 Re:i slusznie!! chyba pierwszy raz 08.07.08, 21:05 w zyciu na cos uczciwie zapracowal, he he Odpowiedz Link Zgłoś
itzka A w perspektywie 08.07.08, 21:10 Trybunał Stanu i pochówek pod murem kremlowskim... kornel-5.webpark.pl/005m.jpg berkowicz4 napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Moj premier dzis pokwitowal odbior orderu Len 08.07.08, 21:16 I niby co ta prowokacja ma udowadniać? Że ktoś nie zwrócił uwagi na jakiś dopisek? Przypnij sobie lepiej paniusiu jak to Jurgiel limuzynę eminencji z Torunia podstawiał. Odpowiedz Link Zgłoś