Gość: bratek IP: *.biaman.pl 01.10.03, 20:02 Zielone powieki spywające na policzki, zielona suknia...Danuta Waniek ma nowy makijaż!! Wzruszyłem się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: doradca Re: Zielono mi! IP: *.acn.pl / *.acn.pl 01.10.03, 20:04 a co z roztepami??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Touluse~Lautrec Grune Partei IP: *.chello.pl 01.10.03, 20:33 Witam, ale czyżby pani Danuta była członkinią Partii Zielonych ( u nas takowe dopiero w zalązku )???A moze pani doktorantka z Wiednia ( tam sporo "czerwonych towarzyszy dzięki wsparciu austriackich socjaldemokratów robiło doktoraty - prestiz zdecydowanie wyższy niz krajowy Norbert Michta na Chopina w Warszawie, ale generalnie jakby to powiedział Gombrowicz "trynd" ten sam ) chciała sie przypodobac swemu koledze z PSL'u Aleksandrowi Łuczakowi - profesorowi, członkowi z KRRiT ?? Wszak barwy PSL' zawsze bedą zielone ??? Nota bene jak widzę pania profesor ( zdaje się ) i jej koleżankę z ogolniaka Marylkę R.to budzą sie we mnie pewne atawizmy oraz męski szowinizm ..... "Bezinteresowna przyjaźń może istnieć miedzy ldźmi o jednakowych dochodach "/Paul Getty/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Danuta i Maryla IP: *.biaman.pl 01.10.03, 20:40 Prawda? One jakby z jednej bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek Re: cholisziet! 01.10.03, 21:00 Szy is veri and wogle ! Szy cares abuot everybody, szys veri pluralistic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Szi ist IP: *.biaman.pl 01.10.03, 21:13 > Szy is veri and wogle ! and vogue? Szy cares abuot everybody, szys veri pluralistic. szisveripluralistikentseksientgrűn. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek Re: Szi ist 01.10.03, 21:18 szis veri grun and on wołk loves everybody veri pluraistic butt... anderenicht ol these szis en alien from Mars Atakuje -veri, veri red and demonistic. Odpowiedz Link Zgłoś