stef111 platfusom... 01.08.08, 18:32 .... wali w dekiel wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Gosiewski-nie-wpuszczony-na-obchody-Powstania,wid,10214216,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 18:53 Bufetowa nie miala czasu wyslac zaproszenia,musiala robic kanapki na ochlaj. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak [...] 01.08.08, 19:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 19:41 Kto im ten PR wymyśla do cholery?!! Przecież nie da sie już słuchać o tej martyrologii PIS. Jak nie zamachnęli się im na prezydenta, to sponiewierali w szkle kontaktowym, albo nie uszanowali Gosiewskiego. I tak od rana do wieczora nieustanny lament PISowkich nieszczęśników. Już nie wiadomo czy śmiać sie czy płakać. Jedźcie wreszcie na urlopy i dajcie choć na chwilę odetchnąć od was i waszego biadolenia . Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 19:56 niedorozwiniety karzel o wybujalym ego!!smiechu warte!!zarozumiala banda pisowskich pajacow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 20:17 Zlamalem regulamin bo napisalem ze takiego kmiota jak gosiewski tylko wybatozenie po ryju moze nauczyc kiedy ma milczec. Kieleckiego scierwojada wybrali dikie z dikiej polszy i czlowiek cywilizowany musi sie wstydzic za takiego szmaciaka. Odpowiedz Link Zgłoś
zztop3 Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 20:18 Uwielbiam te komentarze, napisane przez młodych, wykształconych wyborców PO. Naprawdę, wiele się można nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
maverick53 Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 20:23 No cóż Pan Gosiewski ma zawsze pod górę. Czy wiecie dlaczego rozstał się z żoną? Ponieważ w czasie gry wstępnej, wiadomo przed czym, całując partnerkę nie mógł jednocześnie pieścić waginy, a to z uwagi na króykie rączki. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 20:23 mika68 a nie jest dziwne ze syn agenow bezpieki, dziadzio ktorego nawet po polsku nie govori zostal prezydentem tego kraju? To cie nie dziwi pewnie dlatego ze spora czesc wyborcow pisu to agenci, szmalcowniki lub TW z dziada pradziada. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 20:23 Gosiu, a peron nie wystarczy..... gasnąca gwiazdo pisiarni? Odpowiedz Link Zgłoś
marekmarek44 Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 20:26 W dniu śmierci pana Gieremka Niesiołowski w TVN24 zaczął w pewnym momencie wyzywać w swoim stylu przeciwników politycznych od kundli,nikt z redaktorów nie zwrócił mu uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
marekmarek44 Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 20:28 Dodam tylko,że nie była to żadna pyskówka czy dialog,to był monolog i refleksja nad życiem zmarłej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz62 Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 21:15 no i dobrze ,nie można z plamiać takiej uroczystości kimś takim, który najpierw odpowiada na pytanie a potem pyta asystenta o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek33 Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 21:15 A co to? W we Włoszczowie nic nie wiadomo o Powstaniu? Oj gosiu, gosiu. Na psy cię spychają koledzy z pis. Odpowiedz Link Zgłoś
andrus.1 Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 21:23 Biedny "gnom" nie dopchał się przed kamery.W końcu najwyższy czas żeby ci z pod znaku pis-siuardes się zreflektowani że Polacy wywalili ich poza nawias.A w najbliższym czasie znajdą się na śmietniku polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
alquoz Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 21:41 zalosny pajac gosiewski, uroczystosci byly niewazne? kto na niego zwraca uwage...toz to zero, zero ... niech on i jemu podobni znikna z zycia publicznego..dobrze sie stalo.. Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 21:46 Najpierw Zero na komisję, teraz Edgar na obchody. Cioły z Paranoi i Schizofrenii ewidentnie mają jakiś problem z zaproszeniami i wezwaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyjanek Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 21:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. dlaczego tak wiele osób powtarza ten tekst? Odpowiedz Link Zgłoś
bioprazol Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 22:30 No jeszcze tam trola brakowało!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bioprazol Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 22:34 A ty ćwoku moderatorze, zajmij się swoją pracą a nie podjudzaj!!!! i nie komentuj bo ci nie za to srebrniki dają! Odpowiedz Link Zgłoś
oda_nobunaga Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 22:41 do hoyacarnosa: Miejsce bufetowej jest w pierdlu wśród morderców i pedofili czyli znacznej części wyborców PO Odpowiedz Link Zgłoś
oda_nobunaga Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 22:47 To dzięki takim ludziom jak Gosiewski obchody rocznicy uzyskały większą rangę niz we wcześniejszych latach - to Kaczyński ze swoimi współpracownikami podnieśli rangę uroczystości. Teraz to platformiane g..wno, przepite i przećpane próbuje ukraść splendor i nawet tam nagonić swoich funkcjonariuszy którzy trzech zdań nie potrafiąc samodzielnie sklecić , korzystają z gotowców wysyłanych z wydziału propagandy. Jakie to niskie i POdłe, jakie typowe dla peło, tej nowej chamoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Kaczyńscy podniesli rangę????? 02.08.08, 09:24 czy podstawianie własnej matki w pierwszym szeregu, i pieprzenie ciemnemu ludowi, że ona jest powstańcem warszawskim, to podnoszenie rangi uroczystości? to dyspepsja wprost na żyjących i martwych bohaterów Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
lewulka Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 23:06 Ludzie!!! Przestańcie się znęcać nad biednym, chorym człowiekiem. Przecież on nie wie co mówi. Nie kopcie leżącego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Gosiewski: Nie dostałem zaproszenia na obchod 01.08.08, 23:09 Powązki,1 sierpnia 2008,kilka minut po 17? Gwizdy i chamskie krzyki przy prezentacji gości reprezentujących rząd ?prowokacja PO,gwiżdżąca na swoich czy to tylko Prawdziwi Polacy Patrioci z PiS-u? Odpowiedz Link Zgłoś