Dodaj do ulubionych

Niesmak - impresja poetycka (wcale nie o Michniku)

IP: *.biaman.pl 03.10.03, 09:11
Piję sobie spokojnie poranną kawę, za oknem wróble zasuwają swoje trele -
jest dobrze, jest jak ma być. Nieopatrznie włączam radio i słyszę głos
Olineksego (nie wiem, o czym mówi, ale to nic nie szkodzi, bo ja nigdy nie
wiem, o czym on mówi).. Kawa przestaje mi smakować, wróble zamilkły. Dupa.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcel [...] IP: *.chello.pl 03.10.03, 09:15
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: GoniącyPielęgniarz Czy słyszysz już dźwięk syren Marcelu?? IP: REDFIG* / *.redfig.com 03.10.03, 10:45
        Mamy dla ciebie prawdziwą gratkę. Właśnie otworzyliśmy nową placówkę, w której
        będzie testować całkowicie nowatorskie technik leczenia. Nie możemy oczywiście
        ujawnić miejsca jej położenia. Powiem tylko, że to gdzieś w Ameryce Południowej.

Swoją drogą, to nie wiedziałem, że Oleksy ma moc uciszania wróbli. Ale to już
        chyba temat dla innych specjalistów.
        • Gość: bratek Tak trzymać. IP: *.biaman.pl 03.10.03, 11:08
          Olineksy ma moc. Ale i Ty też - przepłoszyłeś potencjalnego pacjenta (choć
          lepiej byłoby go odstawić do tej południowoamerykańskiej placówki).
    • Gość: bratek Goniący Pielęgniarzu IP: *.biaman.pl 03.10.03, 09:36
      widzę, że znów próżnujesz, a pacjent sam się zgłasza.
      • Gość: jkmjkm Re: Goniący Pielęgniarzu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.03, 09:41
        Pielęgniarzu,daj spokój.Pacjent(Marcel) nie nadaje się już do leczenia-On się
        nadaje do Hospicjum.
    • Gość: t1s Re: Niesmak - impresja poetycka (wcale nie o Mich IP: *.acn.waw.pl 03.10.03, 11:17
      Gość portalu: bratek napisał(a):

> Piję sobie spokojnie poranną kawę, za oknem wróble zasuwają swoje trele -
      > jest dobrze, jest jak ma być. Nieopatrznie włączam radio i słyszę głos
      > Olineksego (nie wiem, o czym mówi, ale to nic nie szkodzi, bo ja nigdy nie
      > wiem, o czym on mówi).. Kawa przestaje mi smakować, wróble zamilkły. Dupa.

Ciesz się, że to był Oleksy. Bo gdyby Miller to...
      Telewizor by eksplodował, światło zgasło, żarcie w lodówce się zepsuło, liście
      z drzew pospadały (razem z wróblami oczywiście) a kawą byś się poparzył.
      • Gość: bratek Wykrywacz mullera IP: *.biaman.pl 03.10.03, 11:33
        No tak, zawsze może być jeszcze gorzej.. Ale nie u mnie: mój telewizor i radio
        mają wstawiony program, który na kilka sekund przed pojawieniem się
        mullerowskiego ryja tudzież jego głosu przestawia odbiornik na inny kanał.
        • Gość: jkmjkm Re: Wykrywacz mullera IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.03, 11:36
          Opatentuj to natychmiast,albo lepiej zróbmy to razem,będziemy bogaci!!!!!!!!
          • tony.soprano3 Żenada. nt 03.10.03, 12:24
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka