tepetoja 08.09.08, 11:32 a nelli znów pierdzieli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jwojnar Re: Nelli Rokita: Jak mnie zaproszą, to pójdę do 08.09.08, 11:35 Pewne jest, że jeszcze dzisiaj, góra jutro rano, najpocieszniejsza kobieta IV RP spróbuje wszystko inteligentnie odkręcić i z nowu wyjdzie, jak zawsze. Czekam z niecierpliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
farriza Re: Nelli Rokita: Jak mnie zaproszą, to pójdę do 08.09.08, 11:39 Mój prywatny apel do TVN: Proszę! Błagam! Nie zapraszajcie jej do żadnego programu! Jest to osoba, która pokazuje jak bardzo ułomną ordynację wyborczą mamy! Gdy słucham jej pseudointeligentnych wywodów to ziemniaki mi w piwnicy gniją. Pozostaje mi tylko pogratulować Kaczyńskim, że wprowadzili takie zero do Sejmu! www.okiemnieuzbrojonym.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
b_j Re: Nelli Rokita: Jak mnie zaproszą, to pójdę do 08.09.08, 11:45 Błagam, niech media nie pokazują polityków PiS. Nie psujcie mi humoru pokazując te burackie twarze. Dość już wiele chamstwa w mediach, po co jeszcze pokazywać PiSuar. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Re: Nelli Rokita: Jak mnie zaproszą, to pójdę do 08.09.08, 11:47 Co ty wygadujesz, miotło ? Chcesz Jarka wnerwić ? Jarek się napuszy i puści gazy. Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianakonefka Re: Nelli Rokita: Jak mnie zaproszą, to pójdę do 08.09.08, 11:51 Raz byłem w tvn u Drzyzgi za kasę jako wypowiadająca sie publiczność . Były jajca bo goście (gwiazdy mediów) co innego mówili na wizji ( o rodzinach i jak to do domu zaraz po programie wrócą i się zajmą dziećmi. Taki wyciskacz łez) A jak już po programie kasę wypłacali to się do hotelu na wódę umówili. Ot i cała prawda z tvn. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Re: Nelli Rokita: Jak mnie zaproszą, to pójdę do 08.09.08, 11:59 do miedzianakonefka: sądzę, że to nie jest domena tvn a charakteru programu. idę o zakład, że podobne sytuacje zdarzają się po innych szmirach w innych stacjach. ot papka dla gawiedzi, która chce wierzyć w te brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
kokoten Re: Nelli Rokita: Jak mnie zaproszą, to pójdę do 08.09.08, 12:12 A pan Janek Rokita jest zachwycony swoją żoną w roli polityka i wszelkie jej bleblania uważa za wdzięczne, naturalne, potrzebne. Ależ Panie Janie, przecież do takiej roboty medialnej, jaką uprawia Pańska żona, to my mamy kabarety!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianakonefka Re: Nelli Rokita: Jak mnie zaproszą, to pójdę do 08.09.08, 12:21 Ja podejrzewam że większość z tego co w mediach to po prostu dorabianie własnej ideologi do zdarzenia. Coś typu że ktoś biegnie. Jeden dziennikarz stwierdzi że uciekał drugi napisze że gonił. Zależy na jaką opcję jest nastawiony. Obiektywizm leży i kwiczy. Jedyne co jest smutne to to że tzw "gawiedź" to większość w społeczeństwie która bez zastanowienia łyknie wszystko co sie leje z ekranu. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Nelli Rokita: Jak mnie zaproszą, to pójdę do 08.09.08, 12:21 mike-kret. Jestes beznadziejny w swoim sredniowiecznym poparciu dla Kaczynskich Skad sie wziales? Chyba z debu spadles. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Nelli Rokita: Jak mnie zaproszą, to pójdę do 08.09.08, 12:25 fazet podpisany mike-grat a zadawales takie pytania jak ten psychopata byl premierem? co kurdupel zdzialal?a zdzialal coskolwiek poza rozrobami i szkalowaniem ludzi przez tego przyglupa "zero"ziobro?! Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Nelli Rokita: Jak mnie zaproszą, to pójdę do 08.09.08, 12:39 Nelli daj sobie spokój,robisz tylko pośmiewisko z siebie,nie widzisz że ciągną z Ciebie łacha? Nelli Ty wyglądasz jak byś uciekła z Tworek,ten kapelusik te rękawiczki, istna klaunica. Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: Nelli Rokita: Jak mnie zaproszą, to pójdę do 08.09.08, 12:41 Strategiczne posunięcie ze strony Kaczyńskiego. Wystawia jedną z rozsądniejszych osób w swoim klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Nelli Rokita: Jak mnie zaproszą, to pójdę do 08.09.08, 13:02 liber444 napisał: > Strategiczne posunięcie ze strony Kaczyńskiego. Wystawia jedną z rozsądniejszyc > h osób w swoim klubie. pierwsze zdanie zgoda IMHO wystawia ja, bo tylko jej przejdzie zlamanie bojkotu tvn, kazdy ja ma za idiotke Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski2 Re: Nelli Rokita: Jak mnie zaproszą, to pójdę do 08.09.08, 12:51 Czekamy z utęsknieniem, bo lubimy, jak Nelli, głupstwa pierdzielli! Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Nelli Rokita: Jak mnie zaproszą, to pójdę do 08.09.08, 12:59 ja Nelli b.lubie bo przeszsmiesznie mowi po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: Nelli Rokita: Jak mnie zaproszą, to pójdę do 08.09.08, 13:04 Nelly, która o palmę, największej idiotki w Sejmie, walczy z Cipinską (bardzo skutecznie) tym razem, o dziwo, ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
sycophant Re: Nelli Rokita: Jak mnie zaproszą, to pójdę do 08.09.08, 13:13 Cóż, z wypowiedzi Suskiego płynie prosty wniosek dla posłów z list PiS będących aktualnie członkami tejże partii, którzy chcieliby występować w TVN - trzeba wypisać się z PiSu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Szymon Majewski pójdzie z torbami 08.09.08, 13:30 nikt nie wytrzyma takiej konkurencji Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Nelli Rokita: Jak mnie zaproszą, to pójdę do TVN 08.09.08, 13:39 Chyba zaprosi Majewski:) Odpowiedz Link Zgłoś
agata789 Re: Nelli Rokita: Jak mnie zaproszą, to pójdę do 08.09.08, 13:53 Ja chcę Nelly w "Tańcu z Gwiazdami"! Odpowiedz Link Zgłoś
stan16 Re: Nelli Rokita: Jak mnie zaproszą, to pójdę do 08.09.08, 14:01 Nelly już tak ma pod deklem współczuję Jej, tyko że to wina lezby Marii bo to on ma nasrane w tej chorej łysej łepetynie i tą swoją gadką Jej we łbie przewrócił. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrasekta Re: Nelli Rokita: Jak mnie zaproszą, to pójdę do 08.09.08, 14:06 Zaproście ją , ona zawsze swymi tekstami fajnie pogrąża pis'dy Odpowiedz Link Zgłoś
platformiarz Re: Nelli, już ciebie zaprosili? 08.09.08, 21:28 Tylko nie pleć głupot jak zwykle. (Nie słuchaj się Janka, bo wyjdziesz na przygodzie z posłowaniem jak Zabłocki na mydle) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Nelli Rokita: Jak mnie zaproszą, to pójdę do 08.09.08, 19:54 Biedne tuskomatołki nie mają okazji pluć na PiS w ,,obiektywnych''sondażach TVN ,w trakcie i po programie.Oglądalność spada Waltherom i Suboticzom ? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
platformiarz Nelli, to pomyłka Kaczora, wielkie nieporozumienie 08.09.08, 20:01 Przykro mi panowie ale Nelly to taki Bolek w spódnicy - też gada bez sensu. Jej gadki należy tłumaczyć na j. polski. Ta baba narobi jeszcze PiSowi kłopotu. Trzeba ją będzie pilnować. Jakiś kaganiec albo plaster na dziób. I na nic tłumaczenia Janka, że ona, to taka do bólu szczera. Ona do bólu głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka Re: Nelli Rokita: Jak mnie zaproszą, to pójdę do 09.09.08, 13:09 lubię jak nelly pierdzielly! :-D Odpowiedz Link Zgłoś