bebe3 22.09.08, 20:26 Przypomnijcie mi, czy aby nie Gosiewski?:) Mamusia nie mówiła mu nie pij, nie pal, nie ćpaj, bo nie urośniesz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariner4 Źle mu mówiła! 22.09.08, 20:29 Widocznie niedokładnie, bo akurat tułów mu urósł normalnie. Trochę się porobiło z kończynami, ale widać nie słuchał dokładnie. M. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Źle mu mówiła! 22.09.08, 20:34 To już widocznie pojedyncze przypadki osobnicze:) Wiesz jak jest? jednemu "wchodzi" w nogi, innemu w głowę Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Tylko z kończynami? 23.09.08, 08:13 To dlaczego logopeda miałby w tym przypadku huk roboty. A specjaliści od rozumu? A to muszą być specjaliści wysokiej klasy bo to rozum wicepremiera. Wprawdzie bywszego ale zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: A kto "polecił" Netzla? Kurski?... 22.09.08, 20:50 Pamiętam sytuac ję z sejmu, jak jakieś nazwisko na karteczce przekazywał tokującemu akurat Jarkaczowi... Operator robił zbliżenie na kartkę i chyba "Netzel" tam widniał właśnie Ktoś pamięta?... Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki Re: A kto "polecił" Netzla? 22.09.08, 20:54 bebe3 napisała: > Przypomnijcie mi, czy aby nie Gosiewski?:) Gosiewski ??? Gosiewski ma za krótkie nóżki. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: A kto "polecił" Netzla? 22.09.08, 20:58 www.rp.pl/artykul/107225.html Netzel, to człowiek Gosiewskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki Re: A kto "polecił" Netzla? 22.09.08, 21:08 A co Trybuna Ludu IV RP Pawełka Lisickiego miała napisać, że OJCEM „czołgu z podwójnym uzbrojeniem” jest sam ….. Aż strach pisać, mimo że IV RzeszaPospolita upadła … = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = „Opowieść zwolenników IV Rzeczypospolitej to polityczny thriller, w części już przetestowany za rządów Jana Olszewskiego. Może być kontynuowany, jeżeli jego konstruktorzy zdołają opanować język debaty publicznej, zburzyć dotychczasową hierarchię społecznych wartości, czyli znieść panowanie w sferze symbolicznej zwolenników III RP. Trzeba na to trochę czasu. Elity wyruszyły więc na wojnę.” - Prof. J.Raciborski (11.02.2005) Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: A kto "polecił" Netzla? 22.09.08, 21:12 Dziwny jest ten wątek a prochami,już jeden taki przypadek był...w pałacu Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki Re: A kto "polecił" Netzla? 22.09.08, 21:44 bebe3 napisała: > Dziwny ... taki przypadek był ...w pałacu Nie tylko pRezydent Populisty i Socjotechnika BEZ ZASAD, ale też pRezydent UKŁADU sopockiej Kancelarii Radców Prawnych i Adwokatów Głuchowski, Rodziewicz, Jedliński, Zwara i Partnerzy. ;-))) A o tej AFERZE j.n. he, he, he „wolne media” nadal milczą. Gdyby można było trafić Kwaśniewskiego, Milera, … czy cuś to „lodówki nie można by było otworzyć”. „SKOK na ustawę” (29 maja 2008) www.polityka.pl/skok-na-ustawe/Text01,933,256493,18/ Prezydent Kaczyński idzie na odsiecz grupie, która od lat rządzi systemem Spółdzielczych Kas Oszczędnościowo-Kredytowych. = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = „Opowieść zwolenników IV Rzeczypospolitej to polityczny thriller, w części już przetestowany za rządów Jana Olszewskiego. Może być kontynuowany, jeżeli jego konstruktorzy zdołają opanować język debaty publicznej, zburzyć dotychczasową hierarchię społecznych wartości, czyli znieść panowanie w sferze symbolicznej zwolenników III RP. Trzeba na to trochę czasu. Elity wyruszyły więc na wojnę.” - Prof. J.Raciborski (11.02.2005) Odpowiedz Link Zgłoś
300_pisowskich_srebrnikow Re: A kto "polecił" Netzla? 22.09.08, 21:01 Pewnie że go gosiu polecił. Zawsze się trzymali razem. Nawet ryje mają tak samo brzydkie. A co do picia i palenia gosia, to podobno jemu nie poszło we wzrost, rączki i nóżki, ale w pytonga... Odpowiedz Link Zgłoś
kacze_urojenia Re: A kto "polecił" Netzla? 22.09.08, 21:16 Czy nie Kurski który sam siebie uważa za najważniejszego w Trójmiescie i okolicach? Nowego prezesa PZU poznamy do końca tygodnia - mówił wczoraj do posłów na sejmowej komisji skarbu wiceminister skarbu Paweł Szałamacha. Tymczasem chwilę później z ławy podniósł się poseł PiS Jacek Kurski z komórką w ręce i zawołał: "A ja już wiem, kim jest nowy prezes PZU". Kurski zakomunikował, a ministerstwo później potwierdziło, że nowym szefem PZU będzie Jaromir Netzel, adwokat z Gdyni. Wybór Netzela na to stanowisko zaskoczył nawet posłów PiS. - Jestem zaskoczony i zaszokowany. Słyszałem o nim w Gdyni negatywne opinie - mówi jeden z parlamentarzystów PiS z Pomorza. gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33182,3404916.html "Negatywne opinie" a BMW pisiaki i tak poparły wybór kaczusiawodzusia bo to przecież on musial go wybrać i to on jest winien ze taki ktos jak Netzel został prezesem PZU Odpowiedz Link Zgłoś