sebj.1 07.10.08, 16:32 Ciekawe czym będzie straszył, prywatyzacją szpitali? A może wezwie Polaków żeby podjeli natychmiast pieniądze z banków i wreszcie ten oczekiwany i upragniony kryzys się zacznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etta2 Re: Dziś orędzie Irasiada. 07.10.08, 16:36 A mnie ciekawi kto zapłaci za jego referendum? Pewnie każe sobie dołożyć do wydatków kancelarii, choć już puchnie od tych wydatków coraz bardziej. A że będzie straszył, to oczywista oczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
zygopetalum Re: Dziś orędzie Irasiada. 07.10.08, 16:38 Nie chce podjąć decyzji w sprawie reformy służby zdrowia, to podsuneli mu pomysl - zwalic na naród, aby sie wypowiedział w referendum. Odpowiedz Link Zgłoś
crotalus1 Re: Dziś orędzie Irasiada. 07.10.08, 16:40 Nie tylko kartofle czekają na kryzys, LSD też na to liczy. To ich zbliża... Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Dziś orędzie Irasiada. 07.10.08, 16:41 a ja jestem ciekaw podkładu muzycznego i kto mu nakręci teledysk Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Dziś orędzie Irasiada. 07.10.08, 16:43 Bedzie,dla odmiany, hetero slub? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Dziś orędzie Irasiada. 07.10.08, 16:45 Prezydent Lech Kaczyński chce, by o prywatyzacji szpitali zadecydowało referendum. Poinformuje o tym w specjalnym orędziu, które zostanie wyemitowane wieczorem - potwierdza szef Kancelarii Prezydenta Piotr Kownacki Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki to on, zamiast Polskę objeżdżać..... 07.10.08, 17:39 pogaduchy uskutecznia? Odpowiedz Link Zgłoś
prskchx Re: Dziś orędzie Irasiada. 07.10.08, 17:41 Jak zwykle pierdu pierdu i nic więcej. A my za to płacimy, bo PiS tak chce. Odpowiedz Link Zgłoś
v.t.s Re: Dziś orędzie Irasiada. 07.10.08, 20:33 prskchx napisał: > Jak zwykle pierdu pierdu i nic więcej. A my za to płacimy, bo PiS tak chce. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Irasiad się wstrzelił... 07.10.08, 17:44 ...w nastroje Polaków. Dziki kapitalizm nie ma tu poparcia. PiS ma największą szansę od 2007 roku. Oczywiście zawsze może ją spieprzyć. Odpowiedz Link Zgłoś