strajker 18.10.03, 23:43 Być może był odrobinę lepszy, ale w takich walkach zwycięstwo przyznaje się aktualnemu mistrzowi; Michalczewski żeby zostać mistrzem musiał znokautować; Gonsralez wygrał dzięki swoim sędziom; obrzydliwe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataryna.kataryna Re: Gonzralez 18.10.03, 23:46 strajker napisał: > Być może był odrobinę lepszy, ale w takich walkach zwycięstwo przyznaje się > aktualnemu mistrzowi; Michalczewski żeby zostać mistrzem musiał znokautować; > Gonsralez wygrał dzięki swoim sędziom; obrzydliwe A jak było z ostatnią walką Michalczewskiego? Może w tej los mu odebrał to, co w poprzedniej podarował? Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Gonzralez 18.10.03, 23:53 Zaraz zaraz- z kim to było? z Hallem czy...- nie ważne!; moim zdaniem żeby zostać mistrzem trzeba albo znokautować albo sprawić żeby mistrz był liczony chociaż raz; oglądałem mnóstwo walk Polaków na przykład na wyspach, gdzie byli dużo dużo lepsi od swoich przwciwników niż dziś był Gonsralez od Tygrysa (jeśli był) a mistrzami nie zostawali; tak jest na całym świecie- żeby zostać mistrzem musisz znokautować Odpowiedz Link Zgłoś
matt23 Gonzalez vs. Michalczewski 2-1 19.10.03, 00:00 Gonzales walczyl nieefektownie ale caly czas punktowal. Werdykt niestety sluszny. Szkoda, ze rekord nie zostal pobity. Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Gonzralez 19.10.03, 00:02 To było od początku ustawione- on jest chyba Meksykaninem tak? Czy to przypadek, że walkę sędziowali: Niemiec, Amerykanin i Kanadyjczyk? ... żałosne; równie dobrze w komisji mógłby zasiadać Ziobro, Błochowiak i Lewandowski, ciekawe co zostałoby wyjaśnione! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayran Re: Gonzalez IP: *.acn.pl 19.10.03, 11:03 strajker napisał: > To było od początku ustawione- on jest chyba Meksykaninem tak? Czy to > przypadek, że walkę sędziowali: Niemiec, Amerykanin i Kanadyjczyk? > ... żałosne; równie dobrze w komisji mógłby zasiadać Ziobro, Błochowiak > i Lewandowski, ciekawe co zostałoby wyjaśnione! I tym oto sposobem udało się powrócic do głownego nurtu forum Kraj. Ay. Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 sztuka boksu 19.10.03, 13:42 Gość portalu: Ayran napisał(a): > strajker napisał: > > > To było od początku ustawione- on jest chyba > Meksykaninem tak? Czy to > > przypadek, że walkę sędziowali: Niemiec, Amerykanin i > Kanadyjczyk? > > ... żałosne; równie dobrze w komisji mógłby zasiadać > Ziobro, Błochowiak > > i Lewandowski, ciekawe co zostałoby wyjaśnione! > > I tym oto sposobem udało się powrócic do głownego nurtu > forum Kraj. Ja tam myśle, że nie trzeba nokautu, zeby byc lepszym. trzeba byc lepszym i tyle, zadać wiecej ciosow, bo ja wiem? Rozwalic przeciwnikowi gebę nie raz, a piec razy. Połamać więcej żeber może. Ale żeby od razu nokautować? > Ay, jesteś pewien? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek o pewnej starości IP: *.biaman.pl 19.10.03, 14:06 Cholera, zbliża się starość. Wkleiło mi się w nie tej kolejności co trzeba. Miało być tak: > > I tym oto sposobem udało się powrócic do głownego nurtu > > forum Kraj. Ay, jesteś pewien? :) Ja tam myśle, że nie trzeba nokautu, zeby byc lepszym. trzeba byc lepszym i tyle, zadać wiecej ciosow, bo ja wiem? Rozwalic przeciwnikowi gebę nie raz, a pięć razy. Połamać więcej żeber może. Ale żeby od razu nokautować? Odpowiedz Link Zgłoś