anwad 17.10.08, 10:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onselo Re: Partacz Tygodnia: Lech Kaczyński 17.10.08, 14:11 Tytuł partacza powinien również otrzymać Premier,na równi z Kaczyńskim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Re: Partacz Tygodnia: Lech Kaczyński 17.10.08, 14:14 Tak, tak, Pan Prezydent nie był na szczycie ani potrzebny, ani pożądany, no chyba ... że podpisałby tam demonstracyjnie Protokół Lizboński!!! Jeszcze raz ujawnił się też jego egotyzm, a z drugiej strony jakieś takie braki samodzielności: po cóż ganiałby tam w przeciwnym razie ciurkiem do tych swoich doradców? Odpowiedz Link Zgłoś
dzika.logika niczego nie spartaczył! 17.10.08, 14:15 zrobił dokładnie to, czego się po nim spodziewałam. mógł jeszcze głośno rechotać na sali obrad, a tego nie zrobił i to jest jego plus u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Partacz Tygodnia: Lech Kaczyński 17.10.08, 14:15 Podsyłaj nam anwad więcej linków to dzięki tobie będziemy mogli poznać więcej propagandzistów Rzepy albo niezaleznej.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
acc4 Re: Partacz Tygodnia: Lech Kaczyński 17.10.08, 17:21 Kaczyński małym pancernikiem, wg Rokity. Zgadzam się, bardzo małym, takim tyci, tyci, który sobie wypił, podjadł, pośmiał się trochę do kamer i zameldował wykonanie zadania na dywaniku u brata. Ciekawe jak poradziłby sobie w analogicznej sytuacji niedoszły premier z Krakowa, gdyby jemu wtryniał się ten pancerniczek? Zawiść pana zżera, panie Janku. Ot co. I nie potrafi pan tego ukryć. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Partacz, ale jeden wielki sukces miał 17.10.08, 17:22 Załatwił sobie wejściówkę, o! Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Partacz Tygodnia: Lech Kaczyński 17.10.08, 20:37 nic nie poniży Urzędu Prezydenta ani samego lokatora pałacu Namiestnikowskiego. pl.youtube.com/watch?v=vjlluR_DsDw Odpowiedz Link Zgłoś
vdrapatz Partacz Tygodnia: Lech Kaczyński 18.10.08, 13:28 Moi drodzy, internauci jak tak dalej pójdzie ten rozgardiasz między Prezydentem a Premierem, widoku na unormowanie wzajemnych stosunków nie widać, wtedy można by tu przypomnieć to słynne po-wiedzenie Kanclerza Bismarcka na ówczesne czasy ?wenn Polens vernichten willst, dann last den allein regieren?, które absolutnie nie jest adekwatne do współczesnych realiów w Europie! Ocena Palikota, którą wysłuchałen z video jest absolutnie prawidłowa! Jeśli na zakończenie wy-powiedzi Palikot stwierdził, że w kręgu doradców Premiera istnieje przekonanie Rejwach Prezydent Premier grozi kryzysem Konstytucyjnym,to już poważna sprawa! Nie łudźmy się, nie będzie lepiej, tylko gorzej! Obaj bracia nie potrafią nic innego ją-trzyć, niszczyć, podsycać, a celuje w tym Prezes PiS Jaruś, który nie umie sklecić kilku zdań, żeby kogoś nie urazić, obrazić. Widać, że od niedawna Lech przeją tą samą metodę co Jarek! Prezydent po prostu nie potrafi panować nad sobą i choćby nie wiem jak przybierał w słowach to zawsze wyjdzie z niego pogarda dla drugiego człowieka, zawiść i podejrzliwość, uprzedzenie do rozmówcy. Przypomnę tu tylko wywiad w Cieszynie w TVN 24 w audycji ?Kawę na ławę?, gdzie mimo usilnych starań moderatora, Prezydent odstawił najlepszą satyrę, co byłoby nawet pochlebne za jego zdolności pod warunkiem, że nie jest się Głową Państwa, o czym bez przerwy przypominał redaktorowi, jeżeli nie był w stanie rzeczowo odpowiedzieć na zadane pytania. Lech, swoimi nieobliczalnymi tyradami antyrosyjskimi i antyeuropejskimi, przeraża nie tylko polaków, ale nie liczy się w ogóle całej UE., jednak przeraza polityków zachodnich za wyjątkiem Busha, a jego buta, idąca w parze z indolencją, naiwnością i pospolitą głupotą dyplomatyczną pogarsza oblicze Polski w UE.! To niebezpieczna mieszanka dla Polski, nie będzie lepiej, tylko gorzej!! Trzeba tu wykazać z całą konsekwencją, że bracia K&K, gdzie tylko publicznie wypowiadają się, jest wydźwiękiem konfrontacji zamiast kooperacji w Europie, co na dalszą metę jest nie do przyjęcia, i grozi Polsce pobawienia sinej pozycji w EU, który obecny rząd już sobie wywalczył! Nie wiem, jakie jest wejście z sytuacji? Co ma do zaoferowania duet bliźniaków? Jarek poj-muje demokrację, jako wolność plucia na ludzi, zaś Prezydent do dziś nie nauczył się z nią ob-chodzić, łamiąc konstytucję reprezentując PiS i wykonując zlecenia swego braciszka. Czytam artykuły Polskiej Konstytucji, które dobitnie mówią, że strażnik prawa, jakim powinien być prezydent łamie go nieustannie, tzn. nie liczy się a nawet pogardza własnym narodem, choć powinien świecić przykładem. W sierpniu br. czytałem takie larum polarom Polityków PiS, że Platforma chce odstrzelić głowę państwa! Nie mogłem sobie wtedy wytłumaczyć, dlaczego politycy PiS straszą odwołaniem prezydenta Lecha Kaczyńskiego? Czy naprawdę Polacy nie macie tego dość? Ja mam tego dość. Podobnie moi krewni i znajomi w Polsce. Nawet ci, którzy należą do PiS i pełnią tam funkcje w samorządach buntują się, robiąc swoje! Nie wiem, co zrobić? Trudno mi tu dawać jakiekolwiek rady, bo najłatwiej radzić, lecz jest to bezskuteczne. Kolega ze studiów w Polsce napisał mi cytuję: Polska nie będzie normalnym krajem w Europie dopóki bracia Kaczyńscy mają tu cokolwiek do powiedzenia. Muszą zniknąć ze sceny poli-tycznej, na śmietnik historii. Polacy muszą się wreszcie pozbyć tych zawistnych kurdu-pli i wyczyścić wszystkie instytucje publiczne z ich pomagierów. Der Spuk muss weg! Walek Odpowiedz Link Zgłoś
tacx Re: Partacz Tygodnia: Lech Kaczyński 18.10.08, 14:59 > Moi drodzy, internauci jak tak dalej pójdzie ten rozgardiasz między Prezydentem > a Premierem, widoku na unormowanie wzajemnych stosunków nie widać, wtedy można > by tu przypomnieć to słynne po-wiedzenie Kanclerza Bismarcka na ówczesne czasy > ?wenn Polens vernichten willst, dann last den allein regieren?, które absolutn > ie nie jest adekwatne do współczesnych realiów w Europie! Dzięki za sensownego posta. ja sobie od czasu do czasu pisuję tu różne żarty i miotam przekleństwa ale sprawa wbrew pozorom jest poważna. Tak oglądam poczynania naszego prezydenta na przestrzeni kilku lat i coraz bardziej dochodze do wniosku ze on ma problemy z psychiką. nie jest może ułomny ale najwyraźniej problemy emocjonalne tego człowieka zaczynają sie odbijać na wizerunku Polski w świecie. Też mam tego dość ale co robić? ktos go wybrał w końcu. Konstytucja nie przewiduje impeachmentu, referendum w sprawie odwołania a kaczyński w jej świetle jest nietykalny bo postawienie prezydenta pod Trybunał w swietle wymogów konstytucji jest praktycznie niewykonalne. Ten człowiek slubował stać na straży prawa i konstytucji a łamie je w najbardziej elementarny sposób. najgorsze jest to ze robi z urzędu Prezydenta pośmiewisko. Ja rozumiem ze urząd PRezydenta należy szanowac ale co zrobić gdy ten urząd okupuje jednostka która absolutnie na krtynę szacunku nie zasługuje. Jeśłi ktoś kaja sie przed cudownymi obrazami, całuje biskupów po rękach, gębę ma pełną religijnych frazesów a następnego dnia wrzeszczy ze kogoś wykończy, nazywa od stokrotek (sic!) czy półgebkiem nazywa czerwoną małpą to myślę sobie że albo mam przed sobą człowieka chorego psychicznie albo człowieka cynicznego i obludnego. Nie wiem.. Dla mnie to tym człowiekiem powinien zajać się jakić psycholog bo na terapię to on kwalifikuje sie za całą pewnoscią. jeśłi ktoś do kogoś mówi Stokrotko Stokrotko to nawet jak ma na myśli agenturalny pseudonim to po prostu jest proawdopodobnie niespełna rozumu nie zdając sobie sprawy z komicznosci takich słów. krótkie listy, dziennikarz agent - stokrotka, wykończy ją. LoL... po prostu brak słów. Co sobie pomyśli ktoś w swiecie kiedy to preczyta i będzie musiał z kimś takim uzgadniać sprawy wagi miedzynarodowej? Już wie że jak coś wynegocjuje to potem nie chce tego podpisać ale teraz bedzie wiedział ze będzie miał w najlepszym wypadku do czynienia z błaznem. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
przejrzysty Partacz Tygodnia: Lech Kaczyński 18.10.08, 13:48 Jak to po co tam poleciał? Przywitał się przecież z Sarkozy'm, zajął krzesło (dzięki bogu, ze tylko na kilkanaście minut), i zjadł kolację. To spore osiągnięcia. A że podatnicy za wszystko zapłacili cwierć miliona bańki? A kogo to... Odpowiedz Link Zgłoś
blanzeflor Partacz Tygodnia: Lech Kaczyński 18.10.08, 13:54 a ja bym mu dala horowy tytul partacza stulecia, co sie bedziemy rozdrabniac partacz tygodnia uwlacza jego wielkosci Odpowiedz Link Zgłoś
henyk Partacz Tygodnia: Lech Kaczyński 18.10.08, 14:03 Kaczyński nie jest partaczem tygodnia tylko partaczem dotychczasowej kadencji. Jeszcze albo tylko 2 lata i po nim. Odpowiedz Link Zgłoś
szambolan_prezydenta Partacz Tygodnia: Lech Kaczyński 18.10.08, 14:12 Na portalu PiS dostałem bana. Napisałem: Mój pan jest tak zabiegany, że nie ma kiedy wykonać wyroku sądu (nakaz przeprosin). W Brukseli też był aż tak zabiegany, że nie zdążył na debatę o Gruzji!! Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
balajanek Partacz Tygodnia: Lech Kaczyński 18.10.08, 14:22 W okresie II wojny św.były pancerniki kieszonkowe i znowu powróciły mamy ORP Lech i ORP Jarosław.Ostatnio Lech strzela stokrotkami do Moniki Odpowiedz Link Zgłoś
red.kwasimodo Partacz Tygodnia: Lech Kaczyński 18.10.08, 14:44 Ciągle czytam o wzroście Braci. Nie o to chodzi. Trzeba mieć w sobie COŚ żeby ludzie chcieli słuchać, rozumieć i oceniać. W tej prezydenturze nie ma nic. Mądrości, swady, erudycji, która pozwala na prezentowanie odmiennych przekonań w sposób naprawdę kulturalny. Trudno dopatrzyć się charyzmy. Nawet Wałęsa raził prostą wymową. Polacy się się śmieli, ale umieli prawidłowo ocenić. Niestety sama nazwa partii Prawo i Sprawiedliwość oszukała ludzi. Nie wszystko złoto co się świeci. Była, Jest i Będzie w Polsce tzw 5 kolumna. Burząca siła. Byłych czerwonych, teraźniejszych czarnych i dorobkiewiczów nijakich. W sumie diabeł się w ornat ubrał i na mszę ogonem dzwoni. Odpowiedz Link Zgłoś
szambolan_prezydenta Partacz Tygodnia: Lech Kaczyński 18.10.08, 14:48 Krążowniki kieszonkowe zostały wodowane w PiSuarze. Jeden z nich jest teraz w bazie i kapitan szkoli dornowatego nawigatora. Drugi na manewrach strzela na oślep głupkowatymi uśmieszkami i poklepuje przeciwnika. Ostatnio użył tej tajnej broni o nazwie "stokrotka" Próba była wielce nieudana. Wymagała potem przeprosin. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Czego to dziennikarze nie wymysla ! 18.10.08, 15:15 Usiluja wcisnac odbiorcom, ze powinni sie wstydzic za kogos lub za cos. Tymczasem ich zagraniczni koledzy maja zupelnie inne problemy. W telewizji niemieckiej nie bylo nic o polskim sporze.Pokazala Tuska tylko 1x, jak z dosc tepym wzrokiem wsluchiwal sie w monolog jakiegos polityka. Prezydent byl czesciej pokazywany. Czyzby Tusk zle wykonywal swe zadania ? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Partacz Tygodnia: Lech Kaczyński 18.10.08, 17:57 Partaczem tygodnia jest Wyborcza i Michnik.Juz kolejny miesiac z rzedu.Trumna dla Wyborczej. www.bloguez.com/POLSKA/ Odpowiedz Link Zgłoś
krzakoterapia Partacz Tygodnia: Lech Kaczyński 18.10.08, 20:56 Kaczyński jest geniuszem dlatego go nienawidza Odpowiedz Link Zgłoś
krzakoterapia Partacz Tygodnia: Lech Kaczyński 18.10.08, 20:58 Kaczyński jest geniuszem dlatego go nienawidzą Odpowiedz Link Zgłoś
krzakoterapia Partacz Tygodnia: Lech Kaczyński 18.10.08, 21:02 dwie kaczki to jak jeden orzeł jeden kaczor donald na kompocie to zero Odpowiedz Link Zgłoś
ryslis Partacz Tygodnia: Lech Kaczyński 18.10.08, 21:06 Dwa lata to zbyt dlugo,moze by poszukac jakiegos przyspieszenia?Ten czlowieczek korzystajac z naszych podatkow na swoja kampanie wyda krocie po to aby dalej przynosic nam wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
taxal Partacz Tygodnia: Lech Kaczyński 18.10.08, 22:29 ewidentnie Tusk przegral, bo byl podwladnym na szczycie, tak samo jak zajecza warga , hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
cygnus11 Partacz Tygodnia: Lech Kaczyński 18.10.08, 22:56 gazecie gratulujemy czytelnikow Odpowiedz Link Zgłoś