krystian10 05.11.08, 15:41 Dlaczego kasjerka z dworca PKP ma iść na wcześniejszą emeryturę i dlaczego ja mam za to zapłacić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ehehehe Re: Kto mi wytłumaczy ? 05.11.08, 15:47 krystian10 napisał: > Dlaczego kasjerka z dworca PKP ma iść na wcześniejszą emeryturę i dlaczego ja > mam za to zapłacić ? ona juz poniosła odpowiedzialnoś solidarną w odprowadzeniu składek za które ukończyłeś "podstawówkę za darmo" czas ci się wziąć za robote odpracować do systemu i zarobić na siebie Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Kto mi wytłumaczy ? 05.11.08, 15:48 Nawet na tak proste pytania nie potraficie odpowiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Kto mi wytłumaczy ? 05.11.08, 18:46 ehehehe napisał: > krystian10 napisał: > > > Dlaczego kasjerka z dworca PKP ma iść na wcześniejszą emeryturę i dlaczeg > o ja > > mam za to zapłacić ? > > ona juz poniosła odpowiedzialnoś solidarną w odprowadzeniu składek za które > ukończyłeś "podstawówkę za darmo" > > czas ci się wziąć za robote odpracować do systemu i zarobić na siebie Co za bełkot. Nie wiesz, to nie pleć głupstw. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Kto mi wytłumaczy ? 05.11.08, 18:48 wikul napisał: > ehehehe napisał: > > > krystian10 napisał: > > > > > Dlaczego kasjerka z dworca PKP ma iść na wcześniejszą emeryturę > i dlaczeg > > o ja > > > mam za to zapłacić ? > > > > ona juz poniosła odpowiedzialnoś solidarną w odprowadzeniu składek > za które > > ukończyłeś "podstawówkę za darmo" > > > > czas ci się wziąć za robote odpracować do systemu i zarobić na > siebie > > > Co za bełkot. Nie wiesz, to nie pleć głupstw. Nawet nie próbuję z nim dyskutować bo nie ma o czym. Jest tak samo durny jak post, który napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Bo ta biedna kasjerka musi o bsługiwać motłoch 05.11.08, 15:48 i przez to jest ciągle wkur...na!! A do tego, taką ma durną robotę, że nie może się w niej w ogóle wykazać swoimi nieograniczonymi możliwościami. I przez to jeszcze bardziej jest wkur...na!! To jej bardzo nie służy. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Bo ta biedna kasjerka musi o bsługiwać motłoc 05.11.08, 15:49 No to może ona niech prace sobie zmieni ? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Ona nie może zmienić pracy, 05.11.08, 15:58 bo na kolei ma wcześniejszą emeryturę i inne świadczenia! Kiedyś, przy wyborze zawodu, to kolejarze (w poznańskim) mówili dzieciom tak: - Kto ma w głowie oli (olej), ten idzie na koli (kolej)!! - Bo na kolei jest fest - masz deputat, szwele i służbę w niedzielę! I to się wszystko kasjerce też należy - deputat (węglowy), szwele (podkłady) i niedzielna służba (przynajmniej jest wymówka, żeby nie iść do kościoła)!! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Ona nie może zmienić pracy, 05.11.08, 16:00 Ale dlaczego ja mam za to płacić, może związki zrezygnują z cześci składek i będą im fundować te emerytury ? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Krystianie! Na to też znajdzie się rada! :)))) 05.11.08, 16:09 Wstąp do związku "Solidarność", opowiedz o swoim problemie przewodniczącemu Śniadkowi, a on wtedy zorganizuje demonstrację protestującą przeciw rządowi, który nie rozwiązuje problemu niesłusznego i niesprawiedliwego płacenia przez ciebie na wcześniejsze emerytury darmozjadów. To się załaaaaaatwi! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Krystianie! Na to też znajdzie się rada! :))) 05.11.08, 16:13 Boje się że raczej ludzie zaczną się wstydzić, że należeli do Solidarności, tak jak się wstydzą, ze należeli do PZPR. Jeszcze kilka takich akcji i się okaże, ze żaden rozsądny inwestor nie zainwestuje w Polsce ani złotówki bo się będzie obawiał związków :) Tym nie mniej dziękuję za radę :) Jak do tej pory żaden PiS-dak nie napisał nic co mogło by tłumaczyć tą zadymę pod sejmem :) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Krystianie! Na to też znajdzie się rada! :))) 05.11.08, 18:53 krystian10 napisał: > Boje się że raczej ludzie zaczną się wstydzić, że należeli do Solidarności, tak > jak się wstydzą, ze należeli do PZPR. Jeszcze kilka takich akcji i się okaże, z > e > żaden rozsądny inwestor nie zainwestuje w Polsce ani złotówki bo się będzie > obawiał związków :) > Tym nie mniej dziękuję za radę :) > Jak do tej pory żaden PiS-dak nie napisał nic co mogło by tłumaczyć tą zadymę > pod sejmem :) Nie wstydzę sie pierwszej Solidarności. Jestem z niej dumny. Ale ta sniadkowa to antysolidarność, tej sie wstydzę. Nic dziwnego że ma coraz mniej czonków. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Krystianie! Na to też znajdzie się rada! :))) 05.11.08, 18:55 wikul napisał: > Nie wstydzę sie pierwszej Solidarności. Jestem z niej dumny. > Ale ta sniadkowa to antysolidarność, tej sie wstydzę. Nic dziwnego > że ma coraz mniej czonków. Też należałem do Solidarności i to od początku jej istnienia, ale to była inna organizacja... Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Bo ta biedna kasjerka musi o bsługiwać motłoc 05.11.08, 18:49 krystian10 napisał: > No to może ona niech prace sobie zmieni ? Pracę to powinien zapewnic jej rząd. I godziwe zarobki, nie mniejsze niż... Tak uważają "zwiazkowcy" a lewicowa opozycyjna koalicja PiS/SLD, ich popiera. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Bo ta biedna kasjerka musi o bsługiwać motłoc 05.11.08, 18:52 No to może ona sama powinna sobie zarobić więcej, na przykład po godzinach myć wagony bo jeździć się nimi nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzolysapala Re: Kto mi wytłumaczy ? 05.11.08, 15:50 Zostań kasjerką to się dowiesz. Tylu debili dziennie, dzień w dzień to nawet w amerykańskich filmach nie ma. Prostytutki też powinny robić do 70 -ciu. A politycy, wielu z nich odchodzi po 4rech Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Kto mi wytłumaczy ? 05.11.08, 15:52 No to może wszyscy w Polsce powinni iść na wcześniejszą emeryturę ? A moze w ogóle nie powinniśmy pracować? Dalej żaden z pisuarów mi nie odpowiedział na proste dość pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Kto mi wytłumaczy ? 05.11.08, 15:54 Prawie wszystcy.Wedlug propzycji wszystcy ci ktorzy pracuja na swiezym powietrzu.Lacznie z rolnikami. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Najpierw trzeba zadaszyć areał rolny. Potem 05.11.08, 17:16 x2468 napisał: > Prawie wszystcy.Wedlug propzycji wszystcy ci ktorzy pracuja na swiezym > powietrzu.Lacznie z rolnikami. przeprowadzić prace melioracyjne, żeby pod te dachy doprowadzić wodę. A jak już się będzie kopać, to i elektryczność i zamontować jupitery, bo roślinność ponoć światło musi mieć. Pozostaje pytanie, czy zadaszać także pastwiska ? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Kto mi wytłumaczy ? 05.11.08, 18:56 krystian10 napisał: > No to może wszyscy w Polsce powinni iść na wcześniejszą emeryturę ? A moze w > ogóle nie powinniśmy pracować? > Dalej żaden z pisuarów mi nie odpowiedział na proste dość pytanie. Fewrdynand Kiepski uważa że nie powinnismy w ogóle pracować. Myslę że ma w tej sprawie poparcie Sierpnia'80. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Kto mi wytłumaczy ? 05.11.08, 18:58 Tak ja też chcę, chyba będę strajkował razem z nimi z tym postulatem :) Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Kto mi wytłumaczy ? 05.11.08, 15:54 Jest jeszcze jeden mechanizm pomostowy, co prawda zamierający, bo i firm państwowych coraz mniej. Otóż pracownik z 25 letnim stażem idzie na wcześniejszą emeryturę, a jego firma zatrudnia go na pół etatu czy nawet więcej na rok, dwa, pięć przy mniejszych obciążeniach. A z tego co kojarzę pomostówki miały wpuścić w to miejsce młodych? A tak w ogóle to niestety kolejny awantura polityczna, a sprawa wymaga precyzji i jako takiego porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Kto mi wytłumaczy ? 05.11.08, 15:55 Ale przecież kolega Śniadek coś mówił o rzeczowych argumentach, a jak na razie na proste pytanie nikt nie potrafi rzeczowo odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek O nie! Ja uważam, że odpowiedziałem rzeczowo!! 05.11.08, 16:02 Nawet bardzo rzeczowo! Wyżej! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: O nie! Ja uważam, że odpowiedziałem rzeczowo! 05.11.08, 16:05 Odpowiedziałeś najbardziej rzeczowo, ale i tak nie za bardzo wiem, dlaczego mam niby za to płacić ? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: O nie! Ja uważam, że odpowiedziałem rzeczowo! 05.11.08, 16:12 Dlatego ze Kaczynski chce byc premierem. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Na tym polega socjalidarność społeczna. n/t 05.11.08, 17:20 Na czym ? Że kasjerce na dworcu się pracować nie chce? Mi też się nie chce, może i ja na wcześniejszą emeryturę sobie pójdę ? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Na tym polega socjalidarność społeczna. n/t 05.11.08, 17:28 Tu nie chodzi o dobro kasjerek czy innych rolnikow.To chodzi o elektorat ktory pozniej sie oleje. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Achaaaa!! No ty Boguś, to dopiero umiesz wyjaśnić! 05.11.08, 17:26 Wow!! Czyli solidarność, to jest to, że ja teraz poprę biketerkę, a potem, jak ja zacznę protestować, że muszę na nią płacić, to ona poprze mnie? To jest genialne!! Śniadek ci podpowiedział, czy sam na to wpadłeś??! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Na tym polega socjalidarność społeczna 05.11.08, 19:00 Na tym że biedni i słabo "uzwiązkowieni" muszą płacic na rzeszę cwaniaków, majacych poparcie mafii związkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen01 jesli kasjerka ma 55 lat + 35 lat stażu pracy 05.11.08, 17:50 na zmiany to dlaczego ma nie iśc? Bo 55+35 = 90 Kto dozyje takiego wieku? A dlaczego nie pytasz o KRUS? Tam dopiero dzieją się cuda na wierzbie.Sa nietykalni? Odpowiedz Link Zgłoś
pit_44 Re: jesli kasjerka ma 55 lat + 35 lat stażu pracy 05.11.08, 18:09 goldenwomen01 napisała: Bo 55+35 = 90 Kto dozyje takiego wieku? Ty goldzia jak coś palniesz, to aż echo niesie. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen01 Re: jesli kasjerka ma 55 lat + 35 lat stażu pracy 05.11.08, 18:11 pit_44 napisał: > goldenwomen01 napisała: > Bo 55+35 = 90 Kto dozyje takiego wieku? > > Ty goldzia jak coś palniesz, to aż echo niesie. Jesli w wieku 55 lat pojdzie na emeryture to przez kolejne 35 lat ma odłożona kase. stąd 55+35 = 90 kumasz? PO 90-tece chocby potop. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: jesli kasjerka ma 55 lat + 35 lat stażu pracy 05.11.08, 18:13 goldenwomen01 napisała: > pit_44 napisał: > > > goldenwomen01 napisała: > > Bo 55+35 = 90 Kto dozyje takiego wieku? > > > > Ty goldzia jak coś palniesz, to aż echo niesie. > > Jesli w wieku 55 lat pojdzie na emeryture to przez kolejne 35 lat ma > odłożona kase. stąd 55+35 = 90 kumasz? PO 90-tece chocby potop. To dlaczego ja nie mogę iść w tym wieku na emeryturę tylko musze na nią pracować ? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: jesli kasjerka ma 55 lat + 35 lat stażu pracy 05.11.08, 18:15 Bo ty nie jesteś kasjerką PKP :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: jesli kasjerka ma 55 lat + 35 lat stażu pracy 05.11.08, 18:16 No tak, to jest dobre wytłumaczenie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen01 trza było zostac "mundurowym" :))))))))))) 05.11.08, 19:26 krystian10 napisał: > goldenwomen01 napisała: > > > pit_44 napisał: > > > > > goldenwomen01 napisała: > > > Bo 55+35 = 90 Kto dozyje takiego wieku? > > > > > > Ty goldzia jak coś palniesz, to aż echo niesie. > > > > Jesli w wieku 55 lat pojdzie na emeryture to przez kolejne 35 lat ma > > odłożona kase. stąd 55+35 = 90 kumasz? PO 90-tece chocby potop. > > To dlaczego ja nie mogę iść w tym wieku na emeryturę tylko musze na nią pracowa > ć ? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: trza było zostac "mundurowym" :))))))))))) 05.11.08, 19:27 Tak jak ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
pit_44 Re: jesli kasjerka ma 55 lat + 35 lat stażu pracy 05.11.08, 18:32 goldenwomen01 napisała: > Jesli w wieku 55 lat pojdzie na emeryture to przez kolejne 35 lat ma > odłożona kase. stąd 55+35 = 90 kumasz? PO 90-tece chocby potop. Jaką kasę? Te 250 zł składki, którą kasjerce potrącano na emeryturę, i której połowa szła na opłacenie extra przywilejów innych grup? I kto ci obiecuje, że emerytura ma trwać tyle, ile praca zawodowa? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: jesli kasjerka ma 55 lat + 35 lat stażu pracy 05.11.08, 19:09 goldenwomen01 napisała: > pit_44 napisał: > > > goldenwomen01 napisała: > > Bo 55+35 = 90 Kto dozyje takiego wieku? > > > > Ty goldzia jak coś palniesz, to aż echo niesie. > > Jesli w wieku 55 lat pojdzie na emeryture to przez kolejne 35 lat ma > odłożona kase. stąd 55+35 = 90 kumasz? PO 90-tece chocby potop. Kto ci tak powiedział ? To jak mężczyzna przejdzie na emeryturę w wieku 65 lat, po 45 latach stażu, to ma odłożona kasę do 110 Lat ! Genialne ! Idź na doradcę ekonomicznego do prezydenta. Podobie myślicie. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: jesli kasjerka ma 55 lat + 35 lat stażu pracy 05.11.08, 18:12 Popraw ją zamiast się wyśmiewać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: jesli kasjerka ma 55 lat + 35 lat stażu pracy 05.11.08, 19:13 woda.woda napisała: > Popraw ją zamiast się wyśmiewać :))) Kto kogo ma poprawiać ? Wyszukiwarki internetowej nie ma ? Niech czegoś sie sama dowie, znim zacznie pisać bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: jesli kasjerka ma 55 lat + 35 lat stażu pracy 05.11.08, 19:05 goldenwomen01 napisała: > na zmiany to dlaczego ma nie iśc? Bo 55+35 = 90 Kto dozyje takiego > wieku? > A dlaczego nie pytasz o KRUS? Tam dopiero dzieją się cuda na > wierzbie.Sa nietykalni? Jak nie wiesz o co chodzi to sie nie odzywaj. Jak mężczyźni ida na emeryturę w wieku 65 lat po 45 latach stażu, to jak liczysz ? Odpowiedz Link Zgłoś
narzedziowiecc Re: jesli kasjerka ma 55 lat + 35 lat stażu pracy 05.11.08, 19:11 wikul napisał: > goldenwomen01 napisała: > > > na zmiany to dlaczego ma nie iśc? Bo 55+35 = 90 Kto dozyje takiego > > wieku? > > A dlaczego nie pytasz o KRUS? Tam dopiero dzieją się cuda na > > wierzbie.Sa nietykalni? > > > Jak nie wiesz o co chodzi to sie nie odzywaj. Jak mężczyźni ida na > emeryturę w wieku 65 lat po 45 latach stażu, to jak liczysz ? A jak ja pójdę wieku 65 lat to będę miał 51 lat stażu pracy. Wielu z was nie dożyje nawet lat mojego stażu pracy, więc przestańcie pieprzyć o wcześniejszych emeryturach. Fakt jest taki że grup zawodowych które powinny przechodzić na wcześniejsze emerytury jest tylko kilka i są to zawody, których wykonywanie zagraża zdrowiu i życiu, ale nie nauczyciele, wojskowi, policja, kasjerki i hgw kto jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: jesli kasjerka ma 55 lat + 35 lat stażu pracy 05.11.08, 19:25 narzedziowiecc napisał: > A jak ja pójdę wieku 65 lat to będę miał 51 lat stażu pracy. Wielu z was nie > dożyje nawet lat mojego stażu pracy, więc przestańcie pieprzyć o wcześniejszych > emeryturach. Fakt jest taki że grup zawodowych które powinny przechodzić na > wcześniejsze emerytury jest tylko kilka i są to zawody, których wykonywanie > zagraża zdrowiu i życiu, ale nie nauczyciele, wojskowi, policja, kasjerki i hgw > kto jeszcze. Masz rację, w pełni sie z tym zgadzam. Chciałem tylko osmieszyć ignorancję spisiałej Goldzi. Można jeszcze dodać że już raz TK stwierdził ze róznicowanie wieku wg płci, przy przechodzeniu na emeryturę, jest bezprawne i sprzeczne z poczuciem sparawiedliwości społecznej. Sądy będą miały kupę roboty gdy takie zróżnicowanie wejdzie w życie. Odpowiedz Link Zgłoś
pit_44 Re: Kto mi wytłumaczy ? 05.11.08, 18:12 krystian10 napisał: > Dlaczego kasjerka z dworca PKP ma iść na wcześniejszą emeryturę i dlaczego ja mam za to zapłacić ? Inne pytanie. Skoro kasjerka PKP może iść na wcześniejszą emeryturę, to dlaczego kasjerka z supermarketu nie może? Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Kto mi wytłumaczy ? 05.11.08, 18:25 a jakbyś był kasjerką z dworca PKP nie chciałbyś iść na wcześniejszą emeryture? No chyba chciałbyś chociaż czujesz że to trochę kulawo. I jak teraz Rząd to chce ukrócić to w większości właśnie takie "kasjerki z PKP" drą ryje i pod wodzą Śniadka "IQ66" palą opony pod Sejmem. A kto mi wytłumaczy dlaczego np każy górnik idzie na emeryture w 50 roku życia? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Kto mi wytłumaczy ? 05.11.08, 18:28 Tylko dlaczego mamy za to płacić my ? Tylko dlatego, ze im się pracować nie chce ? To trochę mało jako argument :) Wszyscy by chcieli iść na wcześniejszą emeryturę :)Kto będzie na nich płacił? Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Kto mi wytłumaczy ? 05.11.08, 18:35 a kogóż to z nich obchodzi? Tu chodzi o zadyme, o przeszkadzanie w dochodzeniu do normalności. A głównodowodząy zaszyty w willi w Klarysewie udając że coś pisze, jakiś statut czy cuś, dyryguje i oficjalnie go nie widać więc wydaje mu się że nie będzie przez nikogo podejrzany. Dziwnym trafem kilka miesięcy temu Kurski przewidywał niepokoje społeczne na jesieni. Wszystko zgodnie z planem prezesa się rozwija. A wierny pies łańcuchowy Śniadek na barykadzie z płonącymi oponami Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Kto mi wytłumaczy ? 05.11.08, 18:39 Na takie sprawy to przecież sa chyba paragrafy ? Ja rozumiem jak są strajki Które na prawdę bronią słusznych spraw, ale akurat teraz w czasie kryzysu robienie zadymy dla kasjerek to przesada, żeby tylko się nie skończyło dla kraju jak dla tych biednych ludzi w Elblagu Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Kto mi wytłumaczy ? 05.11.08, 18:43 26 razy Boni spotykał się ze związkami. Ze 120tys podniesiono, do 240tys listę osób które podlegają pod nową ustawe. No i co? No i goowno! Pan Śniadek jakby pierwsze widzę drugie słysze bełkocze od początku. Przypomina mi to wartownika ze Szwejka. Zaraz znajde i wkleje Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Kto mi wytłumaczy ? 05.11.08, 18:45 zoro_wieczorowo_poro napisał: > 26 razy Boni spotykał się ze związkami. Ze 120tys podniesiono, do 240tys listę > osób które podlegają pod nową ustawe. No i co? No i goowno! Pan Śniadek jakby > pierwsze widzę drugie słysze bełkocze od początku. Przypomina mi to wartownika > ze Szwejka. Zaraz znajde i wkleje Przecież koronnym argumentem tego Śniadka jest, ze nikt nie chce z nim rozmawiać :) Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Kto mi wytłumaczy ? 05.11.08, 18:50 "Eskortujacy w ogóle nie byli zbyt weseli. Wegier rozmawiał z Niemcem w sposób wysoce oryginalny, bo z jezyka niemieckiego znał tylko dwa słowa: „jawohl” i „was”. Gdy Niemiec mówił mu o czyms, to Madziar kiwał głowa i mówił: „Jawohl”. A gdy Niemiec milkł, to Madziar przerywał mu pytaniem: „Was?” I wtedy Niemiec zaczynał opowiadanie na nowo." czy nie jest to identyczne z Bonim i Śniadkiem? Śniadek nawet wąsa ma jak Madziar i tyle samo rozumie z tego co mu Boni mówi :D Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Kto mi wytłumaczy ? 05.11.08, 18:53 zoro_wieczorowo_poro napisał: > czy nie jest to identyczne z Bonim i Śniadkiem? Śniadek nawet wąsa ma jak > Madziar i tyle samo rozumie z tego co mu Boni mówi :D To jest oczywiście wersja optymistyczna, bo ja wątpię czy chociaż tyle rozumie :) Odpowiedz Link Zgłoś
narzedziowiecc Re: Kto mi wytłumaczy ? 05.11.08, 18:39 Jak najniższy zarobek wyniesie równowartość 1000 litrów paliwa to nikt o wcześniejszej emeryturze nie pomyśli. Proste jak świński ogon. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Kto mi wytłumaczy ? 05.11.08, 18:44 To znaczy, że jak oni prostytuują się pod sejmem to wszyscy będziemy więcej zarabiać ? Odpowiedz Link Zgłoś
narzedziowiecc Re: Kto mi wytłumaczy ? 05.11.08, 18:55 krystian10 napisał: > To znaczy, że jak oni prostytuują się pod sejmem to wszyscy będziemy więcej > zarabiać ? Czytaj ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Kto mi wytłumaczy ? 05.11.08, 18:58 narzedziowiecc napisał: > Czytaj ze zrozumieniem. A czego nie zrozumiałem ? Co z tą kasjerką i dlaczego ja mam za nią płacić? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj kasjerka jak kasjeraka, ale dziadek klozetowy 05.11.08, 19:01 krystian10 napisał: > Dlaczego kasjerka z dworca PKP ma iść na wcześniejszą emeryturę i dlaczego ja > mam za to zapłacić ? z dworca? O przepraszam, On akurat naprawdę powinien. Nawet jak był babcią. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Krystek 05.11.08, 19:02 szwendasz sie gdzies na zachodzie i uczys sie durne pytania zadawac:) Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Krystek 05.11.08, 19:47 polski_francuz napisał: > szwendasz sie gdzies na zachodzie i uczys sie durne pytania zadawac:) > > Pozdro > > PF Myślę, ze pytanie jest dość zasadne :) Wzajem :) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: czemu nie pytacie o mundurowych tylko o kasje 05.11.08, 19:34 Nie kompromituj się już bardziej. Nie widzisz różnicy w zatrudnieniu, odpowiedzialnosci i ryzyku, miedzy tymi zawodami ? Boże, co za ciemnota. Odpowiedz Link Zgłoś