Dodaj do ulubionych

Magia pięciu telefonów Leppera

19.11.08, 19:12
A tego nie rozumiem. Mularczykowi chodziło o odebranie wiarygodności Lepperowi??? Bez jaj,PRZECIEŻ LEPPER TEJ WIARYGODNOŚCI NIE MIAŁ,NIE MA I NIGDY NIE BĘDZIE MIAŁ!!
Obserwuj wątek
    • agaj.agaj Re: Magia pięciu telefonów Leppera 19.11.08, 19:43
      Zrozumial bym gdyby ten glupawy kawalek o telefonach i odbieraniu wiarygodnosci Leppera napisal dziennikarz GW. Nie mam o nich zbyt wysokiego zdania. Ale pracownik naukowy, trener komunikacji interpersonalnej i specjalista w dziedzinie retoryki i erystyki??? Jeszcze jeden przyklad na upadek nauki w Polsce. Tekst rownie glupawy co tytuly pana Garpiela.
    • maaac Re: Magia pięciu telefonów Leppera 19.11.08, 19:50
      "Zrozumial bym gdyby ten glupawy kawalek o telefonach i odbieraniu wiarygodnosci Leppera napisal dziennikarz GW. Nie mam o nich zbyt wysokiego zdania. Ale pracownik naukowy, trener komunikacji interpersonalnej i specjalista w dziedzinie retoryki i erystyki??? Jeszcze jeden przyklad na upadek nauki w Polsce. Tekst rownie glupawy co tytuly pana Garpiela."

A może tak uzasadnienie twojej tezy? Czy posiadanie 5 telefonów faktycznie "odbiera wiarygodność"? W jakim innym celu jak nie aby "odebrać wiarygodność" Mularczyk o tym mówił? Zresztą chyba sam stwierdził że 5 telefonów "pokazuje czy Lepper jest osobą wuarygodną".

No agaj.agaj - udowodnij że masz rację, a nie zajmujesz się dokładnie tym samym co Mularczyk.
      • pies_na_czarnych Re: Magia pięciu telefonów Leppera 19.11.08, 19:54
        Mularczyk mogl lepiej przypomniec, ze Lepper byl czlonkiem PZPR :))
    • swan_ganz Re: Magia pięciu telefonów Leppera 19.11.08, 20:11
      niesamowicie mądre rzeczy opowiada ten facet i kogoś takiego jak ten socjolog GW nazywa "ekspertem"... Końca cudów nie widać :-)
      .
    • przyladek.dobrej.nadziei Pięć telefonów Leppera 19.11.08, 20:19
      Czym się tu chwalić? Zastanawia tylko, gdzie je wszystkie nosił.
    • wanda43 A co to ma do rzeczy? 19.11.08, 20:21
      Ja, emerytka mam od lat 2 telefony komorkowe i oba na karte. I niby o czym mam
      to świadczyc?
    • agaj.agaj Re: Magia pięciu telefonów Leppera 19.11.08, 20:50
      Do maaac. Moja "teza" - jak to ladnie ujmujesz - jest taka, ze poziom tej pseudoanalizy jest tak zalosny jak tytuly autora. Jako dowod tej "tezy" mozesz przeczytac jeszcze raz te wypociny pana Garpiela, pracownika naukowego z zakresu komunikacji interpersonalnej, retoryki i erystyki. Jezeli jednak dbasz o swoj intelekt to polecam raczej jakas inna lekture.
    • czarny_bono Re: Magia pięciu telefonów Leppera 19.11.08, 22:18
      Agaj.agaj - nadal nie widzę uzasadnienia twoich ataków personalnych. Bo tez to ja już w ogóle nie widzę. Wiemy tylko że widzisz upadek nauki i głupawe tytuły pana Garpiela, o cokolwiek Ci chodziło.
    • maaac Re: Magia pięciu telefonów Leppera 19.11.08, 23:06
      Do agaj.agaj:
      Ano jak stwierdził czarny_bono faktycznie nic nie udowodniłeś. Nie przepraszam jednak coś udowodniłeś. Szanując swój intelekt powinienem zrezygnować nie z "wypocin" pana Garpiela, który jednak "coś" próbował mi przekazać, a z czytania Twoich tekstów. Niestety widać, że jak Mularczyk nie potrafisz wyjść poza ataki personalne niczym nie uzasadniane.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka