onselo 19.11.08, 19:12 A tego nie rozumiem. Mularczykowi chodziło o odebranie wiarygodności Lepperowi??? Bez jaj,PRZECIEŻ LEPPER TEJ WIARYGODNOŚCI NIE MIAŁ,NIE MA I NIGDY NIE BĘDZIE MIAŁ!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agaj.agaj Re: Magia pięciu telefonów Leppera 19.11.08, 19:43 Zrozumial bym gdyby ten glupawy kawalek o telefonach i odbieraniu wiarygodnosci Leppera napisal dziennikarz GW. Nie mam o nich zbyt wysokiego zdania. Ale pracownik naukowy, trener komunikacji interpersonalnej i specjalista w dziedzinie retoryki i erystyki??? Jeszcze jeden przyklad na upadek nauki w Polsce. Tekst rownie glupawy co tytuly pana Garpiela. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Magia pięciu telefonów Leppera 19.11.08, 19:50 "Zrozumial bym gdyby ten glupawy kawalek o telefonach i odbieraniu wiarygodnosci Leppera napisal dziennikarz GW. Nie mam o nich zbyt wysokiego zdania. Ale pracownik naukowy, trener komunikacji interpersonalnej i specjalista w dziedzinie retoryki i erystyki??? Jeszcze jeden przyklad na upadek nauki w Polsce. Tekst rownie glupawy co tytuly pana Garpiela." A może tak uzasadnienie twojej tezy? Czy posiadanie 5 telefonów faktycznie "odbiera wiarygodność"? W jakim innym celu jak nie aby "odebrać wiarygodność" Mularczyk o tym mówił? Zresztą chyba sam stwierdził że 5 telefonów "pokazuje czy Lepper jest osobą wuarygodną". No agaj.agaj - udowodnij że masz rację, a nie zajmujesz się dokładnie tym samym co Mularczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Magia pięciu telefonów Leppera 19.11.08, 19:54 Mularczyk mogl lepiej przypomniec, ze Lepper byl czlonkiem PZPR :)) Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Magia pięciu telefonów Leppera 19.11.08, 20:11 niesamowicie mądre rzeczy opowiada ten facet i kogoś takiego jak ten socjolog GW nazywa "ekspertem"... Końca cudów nie widać :-) . Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Pięć telefonów Leppera 19.11.08, 20:19 Czym się tu chwalić? Zastanawia tylko, gdzie je wszystkie nosił. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 A co to ma do rzeczy? 19.11.08, 20:21 Ja, emerytka mam od lat 2 telefony komorkowe i oba na karte. I niby o czym mam to świadczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
agaj.agaj Re: Magia pięciu telefonów Leppera 19.11.08, 20:50 Do maaac. Moja "teza" - jak to ladnie ujmujesz - jest taka, ze poziom tej pseudoanalizy jest tak zalosny jak tytuly autora. Jako dowod tej "tezy" mozesz przeczytac jeszcze raz te wypociny pana Garpiela, pracownika naukowego z zakresu komunikacji interpersonalnej, retoryki i erystyki. Jezeli jednak dbasz o swoj intelekt to polecam raczej jakas inna lekture. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_bono Re: Magia pięciu telefonów Leppera 19.11.08, 22:18 Agaj.agaj - nadal nie widzę uzasadnienia twoich ataków personalnych. Bo tez to ja już w ogóle nie widzę. Wiemy tylko że widzisz upadek nauki i głupawe tytuły pana Garpiela, o cokolwiek Ci chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Magia pięciu telefonów Leppera 19.11.08, 23:06 Do agaj.agaj: Ano jak stwierdził czarny_bono faktycznie nic nie udowodniłeś. Nie przepraszam jednak coś udowodniłeś. Szanując swój intelekt powinienem zrezygnować nie z "wypocin" pana Garpiela, który jednak "coś" próbował mi przekazać, a z czytania Twoich tekstów. Niestety widać, że jak Mularczyk nie potrafisz wyjść poza ataki personalne niczym nie uzasadniane. Odpowiedz Link Zgłoś