Gość: Jolanta K. IP: 195.205.230.* 05.11.03, 17:41 Zapłaci tow. Kwiatkowski z waszego abonamentu, bo Agora ma węża w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: Kupię szpital bez barier, wymalowany baśniowo IP: *.acn.pl 05.11.03, 17:42 Cwaniaro,sprzedaj te latyfundia,co masz wokół całej Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Jola Re: Kupię szpital bez barier, wymalowany baśniowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 17:59 Gość portalu: anka napisał(a): > Cwaniaro,sprzedaj te latyfundia,co masz wokół całej Warszawy. Pani Anno, dlaczego jest Pani niemiła? Może Panią moja aureola razi? Wiem, wiem, za mocno świeci, ale co ja poradzę? Jestem jaka jestem, jak pan Wiśniewski Michał (mój Boże, żeby on tylko nie zechciał startować bo z nim mogłabym nie wygrać). A na poprawę humoru, Pani Anno, polecam futerko ze źrebaków, mówię Pani - cudeńko. Dobrze, że małżonek lądowisko dla helikopterów koło pałacu robi bo jak zostanę prezydentem będę miała więcej spotkań wagi państwowej (rozumie Pani - fryzjer, stylistka, pedikiur) a przecież po tych ulicach się nie da jeździć. Niestety, na nasyzm lądowisku jest jakiś plac zabaw czy przedszkole a wie Pani, że z bachorami jak z karaluchami - strasznie trudno się pozbyć. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Kupię szpital bez barier, wymalowany baśniowo 05.11.03, 18:07 Gość portalu: Pani Jola napisał(a): > Gość portalu: anka napisał(a): > > > Cwaniaro,sprzedaj te latyfundia,co masz wokół całej Warszawy. > > > > Pani Anno, dlaczego jest Pani niemiła? Może Panią moja aureola razi? Wiem, > wiem, za mocno świeci, ale co ja poradzę? Jestem jaka jestem, jak pan > Wiśniewski Michał (mój Boże, żeby on tylko nie zechciał startować bo z nim > mogłabym nie wygrać). > > A na poprawę humoru, Pani Anno, polecam futerko ze źrebaków, mówię Pani - > cudeńko. Dobrze, że małżonek lądowisko dla helikopterów koło pałacu robi bo jak > > zostanę prezydentem będę miała więcej spotkań wagi państwowej (rozumie Pani - > fryzjer, stylistka, pedikiur) a przecież po tych ulicach się nie da jeździć. > Niestety, na nasyzm lądowisku jest jakiś plac zabaw czy przedszkole a wie Pani, że z bachorami jak z karaluchami - strasznie trudno się pozbyć. Pani Jolu,zycze wielu sukcesow i jesli juz Pani zostanie prezydentem,to chcialbym przypomniec,ze ja Pani GLUPIA GESIA nie nazwalem. MACIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Kupię szpital bez barier, wymalowany baśniowo 05.11.03, 18:13 maksimum napisał: > Gość portalu: Pani Jola napisał(a): > > > Gość portalu: anka napisał(a): > > > > > Cwaniaro,sprzedaj te latyfundia,co masz wokół całej Warszawy. > > > > > > > > Pani Anno, dlaczego jest Pani niemiła? Może Panią moja aureola razi? Wiem, > > > wiem, za mocno świeci, ale co ja poradzę? Jestem jaka jestem, jak pan > > Wiśniewski Michał (mój Boże, żeby on tylko nie zechciał startować bo z nim > > > mogłabym nie wygrać). > > > > A na poprawę humoru, Pani Anno, polecam futerko ze źrebaków, mówię Pani - > > cudeńko. Dobrze, że małżonek lądowisko dla helikopterów koło pałacu robi b > o jak > > > > zostanę prezydentem będę miała więcej spotkań wagi państwowej (rozumie Pan > i - > > fryzjer, stylistka, pedikiur) a przecież po tych ulicach się nie da jeździ > ć. > > Niestety, na nasyzm lądowisku jest jakiś plac zabaw czy przedszkole a wie > Pani, że z bachorami jak z karaluchami - strasznie trudno się pozbyć. > > Pani Jolu,zycze wielu sukcesow i jesli juz Pani zostanie prezydentem,to > chcialbym przypomniec,ze ja Pani GLUPIA GESIA nie nazwalem. > > MACIEJ Dziękuję, Panie Macieju, być może znajdę dla Pana jakieś stanowisko w mojej kancelarii. Zatrudniłam już byłą naczelną Twojego Stylu (małżonek mi zawsze mówił, że prezydent musi mieć jakiegoś wpływowego naczelnego na podorędziu) ale myślę o nowych etatach, bo jak tu prowadzić kancelarię za głupie 400 tysięcy dziennie? Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Kupię szpital bez barier, wymalowany baśniowo 05.11.03, 18:26 kataryna.kataryna napisała: > maksimum napisał: > > > Gość portalu: Pani Jola napisał(a): > > > > > Gość portalu: anka napisał(a): > > > > > > > Cwaniaro,sprzedaj te latyfundia,co masz wokół całej Warszawy. > > > > > > > > > > > > Pani Anno, dlaczego jest Pani niemiła? Może Panią moja aureola razi? > Wiem, > > > > > wiem, za mocno świeci, ale co ja poradzę? Jestem jaka jestem, jak pan > > > > Wiśniewski Michał (mój Boże, żeby on tylko nie zechciał startować bo > z nim > > > > > mogłabym nie wygrać). > > > > > > A na poprawę humoru, Pani Anno, polecam futerko ze źrebaków, mówię Pa > ni - > > > cudeńko. Dobrze, że małżonek lądowisko dla helikopterów koło pałacu r > obi b > > o jak > > > > > > zostanę prezydentem będę miała więcej spotkań wagi państwowej (rozumi > e Pan > > i - > > > fryzjer, stylistka, pedikiur) a przecież po tych ulicach się nie da j > eździ > > ć. > > > Niestety, na nasyzm lądowisku jest jakiś plac zabaw czy przedszkole a > wie > > Pani, że z bachorami jak z karaluchami - strasznie trudno się pozbyć. > > > > Pani Jolu,zycze wielu sukcesow i jesli juz Pani zostanie prezydentem,to > > chcialbym przypomniec,ze ja Pani GLUPIA GESIA nie nazwalem. > > > > MACIEJ > > > > Dziękuję, Panie Macieju, być może znajdę dla Pana jakieś stanowisko w mojej > kancelarii. Zatrudniłam już byłą naczelną Twojego Stylu Niezmiernie mnie milo Pani Jolu,ze mnie Pani Tyka juz przy pierwszej rozmowie. Chcialbym przy okazji wspomniec,ze imie Pani nosze w sercu moim juz od lat. Nie smiem nawet Pani Jolu zapytac,co znaczy Mojego Stylu,ale domyslam sie,ze chodzilo Pani o same superlatywy. > (małżonek mi zawsze > mówił, że prezydent musi mieć jakiegoś wpływowego naczelnego na podorędziu) ale > myślę o nowych etatach, bo jak tu prowadzić kancelarię za głupie 400 tysięcy > dziennie? Juz za kilka tygodni bede w Warszawie i bedziemy mogli osobiscie na te tematy porozmawiac Droga Pani Jolu. Serdecznie pozdrawiam MACIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum WRACAJAC DO MOJEGO STYLU PANI JOLANTO 05.11.03, 19:11 kataryna.kataryna napisała: > maksimum napisał: > > > Gość portalu: Pani Jola napisał(a): > > > > > Gość portalu: anka napisał(a): > > > > > > > Cwaniaro,sprzedaj te latyfundia,co masz wokół całej Warszawy. > > > > > > > > > > > > Pani Anno, dlaczego jest Pani niemiła? Może Panią moja aureola razi? > Wiem, > > > > > wiem, za mocno świeci, ale co ja poradzę? Jestem jaka jestem, jak pan > > > > Wiśniewski Michał (mój Boże, żeby on tylko nie zechciał startować bo > z nim > > > > > mogłabym nie wygrać). > > > > > > A na poprawę humoru, Pani Anno, polecam futerko ze źrebaków, mówię Pa > ni - > > > cudeńko. Dobrze, że małżonek lądowisko dla helikopterów koło pałacu r > obi b > > o jak > > > > > > zostanę prezydentem będę miała więcej spotkań wagi państwowej (rozumi > e Pan > > i - > > > fryzjer, stylistka, pedikiur) a przecież po tych ulicach się nie da j > eździ > > ć. > > > Niestety, na nasyzm lądowisku jest jakiś plac zabaw czy przedszkole a > wie > > Pani, że z bachorami jak z karaluchami - strasznie trudno się pozbyć. > > > > Pani Jolu,zycze wielu sukcesow i jesli juz Pani zostanie prezydentem,to > > chcialbym przypomniec,ze ja Pani GLUPIA GESIA nie nazwalem. > > > > MACIEJ > > > > Dziękuję, Panie Macieju, być może znajdę dla Pana jakieś stanowisko w mojej > kancelarii. Zatrudniłam już byłą naczelną Twojego Stylu (małżonek mi zawsze > mówił, że prezydent musi mieć jakiegoś wpływowego naczelnego na podorędziu) ale > myślę o nowych etatach, bo jak tu prowadzić kancelarię za głupie 400 tysięcy > dziennie? Ludzie z Moim Stylem Pani Jolanto wyjezdzaja tam,gdzie mozna Ten Styl prawidlowo zaprezentowac,czyli TYLKO w USA. Ludzie o kiepskim stylu ,pisza duzo i bez sensu i tylko w chwilach niewyobrazalnej odwagi pozwalaja sobie na krotki wyjazd za granice,zeby sobie tego specyficznego polskiego STYLU nie popsuc. Pozdrawia MACIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Jola Re: WRACAJAC DO MOJEGO STYLU PANI JOLANTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 19:16 maksimum napisał: > > Dziękuję, Panie Macieju, być może znajdę dla Pana jakieś stanowisko w moje > j > > kancelarii. Zatrudniłam już byłą naczelną Twojego Stylu (małżonek mi zawsz > e > > mówił, że prezydent musi mieć jakiegoś wpływowego naczelnego na podorędziu > ) ale > > myślę o nowych etatach, bo jak tu prowadzić kancelarię za głupie 400 tysię > cy > > dziennie? > > Ludzie z Moim Stylem Pani Jolanto wyjezdzaja tam,gdzie mozna Ten Styl prawidlow > o > zaprezentowac,czyli TYLKO w USA. > Ludzie o kiepskim stylu ,pisza duzo i bez sensu i tylko w chwilach > niewyobrazalnej odwagi pozwalaja sobie na krotki wyjazd za granice,zeby sobie > tego specyficznego polskiego STYLU nie popsuc. > > Pozdrawia MACIEJ Przepraszam, jakisz babsztyl się pod moim pismem podpisał, pewnie znowu Jakubowska, to w jej stylu. Jeśli zaś chodzi o mój styl, to jak Pan zapewne wie, dużo podróżuję z małzonkiem więc po ośmiu latach mam już chyba styl kosmopolityczny. PS. A Twój Styl to bardzo opiniotwórczy miesięcznik, to dzięki niemu w zeszłym roku zmieniłam tę cyklamenową pomadkę, wcześniej nawet nie wiedziałam, że mi do cery nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum I WUZ SCREWED PANI JOLANTO 05.11.03, 19:38 Gość portalu: Pani Jola napisał(a): > maksimum napisał: > > > > Dziękuję, Panie Macieju, być może znajdę dla Pana jakieś stanowisko w > moje > > j > > > kancelarii. Zatrudniłam już byłą naczelną Twojego Stylu (małżonek mi > zawsz > > e > > > mówił, że prezydent musi mieć jakiegoś wpływowego naczelnego na podor > ędziu > > ) ale > > > myślę o nowych etatach, bo jak tu prowadzić kancelarię za głupie 400 > tysię > > cy > > > dziennie? > > > > Ludzie z Moim Stylem Pani Jolanto wyjezdzaja tam,gdzie mozna Ten Styl > prawidlow > > o > > zaprezentowac,czyli TYLKO w USA. > > Ludzie o kiepskim stylu ,pisza duzo i bez sensu i tylko w chwilach > > niewyobrazalnej odwagi pozwalaja sobie na krotki wyjazd za granice,zeby so > bie > > tego specyficznego polskiego STYLU nie popsuc. > > > > Pozdrawia MACIEJ > > > > Przepraszam, jakisz babsztyl się pod moim pismem podpisał, Ten babsztyl Droga Pani Jolanto zauroczyl mnie plynnoscia swojej wypowiedzi do tego stopnia,ze glowe stracilem nie na zarty. Tak to niestety tragicznie bywa,jak czlowiek kieruje sie tym co slyszy,a nie tym co widzi. I WUZ SCREWED Pani Jolanto i ten caly gimmick skonfudiowal mnie ogromnie. > pewnie znowu > Jakubowska, to w jej stylu. Jeśli zaś chodzi o mój styl, to jak Pan zapewne > wie, dużo podróżuję z małzonkiem więc po ośmiu latach mam już chyba styl > kosmopolityczny. A w Vegas Pani byla, Pani Jolanto? Ze sie tak skromnie zapytam. > PS. A Twój Styl to bardzo opiniotwórczy miesięcznik, to dzięki niemu w zeszłym > roku zmieniłam tę cyklamenową pomadkę, wcześniej nawet nie wiedziałam, że mi do cery nie pasuje. Jak ja Pani zastosuje specjalny treatment na cere,to z kazda pomadka,albo i bez zadnej bedzie Pani lepiej wygladala niz ryba z wody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Jola Re: I WUZ SCREWED PANI JOLANTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 19:45 maksimum napisał: > Gość portalu: Pani Jola napisał(a): > > > maksimum napisał: > > > > > > Dziękuję, Panie Macieju, być może znajdę dla Pana jakieś stanowi > sko w > > moje > > > j > > > > kancelarii. Zatrudniłam już byłą naczelną Twojego Stylu (małżone > k mi > > zawsz > > > e > > > > mówił, że prezydent musi mieć jakiegoś wpływowego naczelnego na > podor > > ędziu > > > ) ale > > > > myślę o nowych etatach, bo jak tu prowadzić kancelarię za głupie > 400 > > tysię > > > cy > > > > dziennie? > > > > > > Ludzie z Moim Stylem Pani Jolanto wyjezdzaja tam,gdzie mozna Ten Styl > > > prawidlow > > > o > > > zaprezentowac,czyli TYLKO w USA. > > > Ludzie o kiepskim stylu ,pisza duzo i bez sensu i tylko w chwilach > > > niewyobrazalnej odwagi pozwalaja sobie na krotki wyjazd za granice,ze > by so > > bie > > > tego specyficznego polskiego STYLU nie popsuc. > > > > > > Pozdrawia MACIEJ > > > > > > > > Przepraszam, jakisz babsztyl się pod moim pismem podpisał, > > Ten babsztyl Droga Pani Jolanto zauroczyl mnie plynnoscia swojej wypowiedzi do > tego stopnia,ze glowe stracilem nie na zarty. > Tak to niestety tragicznie bywa,jak czlowiek kieruje sie tym co slyszy,a nie ty > m > co widzi. > I WUZ SCREWED Pani Jolanto i ten caly gimmick skonfudiowal mnie ogromnie. Doskonale Pana rozumiem, mnie też mój małżonek potrafi skonfundować płynnością wypowiedzi, zwłaszcza jak przesadzi z płynami. W nocy go zazwyczaj za rękę trzymam, żeby do barku nie polazł bo potem z rana na kacu jest bardzo nie w formie. Kiedyś na przykład, uważa pan, po większym piciu w Sopocie niejaki Rywin dał mu list a mój Olek nieprzytomny dopiero jak mu Leszek o niej przypomniał, kartkę w marynarce odnalazł. > > pewnie znowu > > Jakubowska, to w jej stylu. Jeśli zaś chodzi o mój styl, to jak Pan zapewn > e > > wie, dużo podróżuję z małzonkiem więc po ośmiu latach mam już chyba styl > > kosmopolityczny. > > A w Vegas Pani byla, Pani Jolanto? > Ze sie tak skromnie zapytam. Nie byłam, żałuję. > > PS. A Twój Styl to bardzo opiniotwórczy miesięcznik, to dzięki niemu w zes > złym > > roku zmieniłam tę cyklamenową pomadkę, wcześniej nawet nie wiedziałam, że > mi > do cery nie pasuje. > > Jak ja Pani zastosuje specjalny treatment na cere,to z kazda pomadka,albo i bez > zadnej bedzie Pani lepiej wygladala niz ryba z wody. Wybaczy Pan, ale w tych sprawach ufam tylko swojej kosmetyczce. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum I WUZ SCREWED PANI JOLANTO-BODY FLUIDS 05.11.03, 20:24 Gość portalu: Pani Jola napisał(a): > maksimum napisał: > > > Gość portalu: Pani Jola napisał(a): > > > > > maksimum napisał: > > > > > > > > Dziękuję, Panie Macieju, być może znajdę dla Pana jakieś st > anowi > > sko w > > > moje > > > > j > > > > > kancelarii. Zatrudniłam już byłą naczelną Twojego Stylu (ma > łżone > > k mi > > > zawsz > > > > e > > > > > mówił, że prezydent musi mieć jakiegoś wpływowego naczelneg > o na > > podor > > > ędziu > > > > ) ale > > > > > myślę o nowych etatach, bo jak tu prowadzić kancelarię za g > łupie > > 400 > > > tysię > > > > cy > > > > > dziennie? > > > > > > > > Ludzie z Moim Stylem Pani Jolanto wyjezdzaja tam,gdzie mozna Ten > Styl > > > > > prawidlow > > > > o > > > > zaprezentowac,czyli TYLKO w USA. > > > > Ludzie o kiepskim stylu ,pisza duzo i bez sensu i tylko w chwila > ch > > > > niewyobrazalnej odwagi pozwalaja sobie na krotki wyjazd za grani > ce,ze > > by so > > > bie > > > > tego specyficznego polskiego STYLU nie popsuc. > > > > > > > > Pozdrawia MACIEJ > > > > > > > > > > > > Przepraszam, jakisz babsztyl się pod moim pismem podpisał, > > > > Ten babsztyl Droga Pani Jolanto zauroczyl mnie plynnoscia swojej wypowiedz > i do > > tego stopnia,ze glowe stracilem nie na zarty. > > Tak to niestety tragicznie bywa,jak czlowiek kieruje sie tym co slyszy,a n > ie > ty > > m > > co widzi. > > I WUZ SCREWED Pani Jolanto i ten caly gimmick skonfudiowal mnie ogromnie. > > > > Doskonale Pana rozumiem, mnie też mój małżonek potrafi skonfundować płynnością > wypowiedzi, zwłaszcza jak przesadzi z płynami. W nocy go zazwyczaj za rękę > trzymam, żeby do barku nie polazł bo potem z rana na kacu jest bardzo nie w > formie. Ze sie przy tych plynach zatrzymam Pani Jolanto> Czyzby chodzilo Pani o wymiane body fluids,bo to nie jest takie zle,jak sie w Polsce powszechnie uwaza. > Kiedyś na przykład, uważa pan, po większym piciu w Sopocie niejaki > Rywin dał mu list a mój Olek nieprzytomny dopiero jak mu Leszek o niej > przypomniał, kartkę w marynarce odnalazł. Na takim stanowisku oczywiscie trzeba miec kieszenie pozaszywane. > > > pewnie znowu > > > Jakubowska, to w jej stylu. Jeśli zaś chodzi o mój styl, to jak Pan z > apewn > > e > > > wie, dużo podróżuję z małzonkiem więc po ośmiu latach mam już chyba s > tyl > > > kosmopolityczny. > > > > A w Vegas Pani byla, Pani Jolanto? > > Ze sie tak skromnie zapytam. > > > Nie byłam, żałuję. Wiedzialem,ze ciagaja Was po jakichs nudnych przyjatkach,gdzie nawet rozebrac sie nie mozna. > > > PS. A Twój Styl to bardzo opiniotwórczy miesięcznik, to dzięki niemu > w zes > > złym > > > roku zmieniłam tę cyklamenową pomadkę, wcześniej nawet nie wiedziałam > , że > > mi > > do cery nie pasuje. > > > > Jak ja Pani zastosuje specjalny treatment na cere,to z kazda pomadka,albo > i > bez > > zadnej bedzie Pani lepiej wygladala niz ryba z wody. > > > > Wybaczy Pan, ale w tych sprawach ufam tylko swojej kosmetyczce. A ta kosmetycznka,ze sie odwaze zapytac,ma cala mature,czy tylko kursa niektore? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Kupię szpital bez barier, wymalowany baśniowo IP: 195.205.230.* 16.11.03, 13:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Czarzasty Re: Kupię szpital bez barier, wymalowany baśniowo IP: *.acn.waw.pl 05.11.03, 18:01 Będę ordynatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Kupię szpital bez barier, wymalowany baśniowo IP: *.acn.pl 05.11.03, 18:24 Zrób se operację plastyczną,bo ci boki zaczynają wisieć. I będziesz jak waniek wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Czarzasty Re: Kupię szpital bez barier, wymalowany baśniowo IP: *.acn.waw.pl 05.11.03, 18:33 Gość portalu: anka napisał(a): > Zrób se operację plastyczną,bo ci boki zaczynają wisieć. > I będziesz jak waniek wyglądać. Jako ordnator będę miał prawo do bezpłatnego zabiegu. Dostanę też przydział na pewne pastylki-wiszą mi juz nie tylko boki. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Kupię szpital bez barier, wymalowany baśniowo 05.11.03, 22:36 Gość portalu: tow. Czarzasty napisał(a): > Gość portalu: anka napisał(a): > > > Zrób se operację plastyczną,bo ci boki zaczynają wisieć. > > I będziesz jak waniek wyglądać. > > > Jako ordnator będę miał prawo do bezpłatnego zabiegu. Dostanę też przydział na > pewne pastylki-wiszą mi juz nie tylko boki. Nie wiem Drogi ADMINIE czy ze wzgledu na takie wlasnie posty nie powinienes zlikwidowac calego watka? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Ja w imieniu rodziny Kulczykow 16.11.03, 13:39 Domagam sie by szpital ten nazwac imieniem tej rodziny slynnej z filantropii i zaslug dla rozwoju Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum CHCIALBYM PRZYPOMNIEC PANI,PANI JOLU 16.11.03, 18:46 Ze ja zawsze stalem przy Pani jak wierny pies i zeby Pani nie zapomniala o mnie po nastepnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolanta K Przeniesiemy magistrat do Pałacu Kultury IP: 195.205.230.* 16.11.03, 18:53 W obecnym już nie możemy się pomieścić. Proszę mi wtedy przypomnieć o pańskim zaangażowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Wiśniewski Re: Przeniesiemy magistrat do Pałacu Kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 19:07 Gość portalu: Jolanta K napisał(a): > W obecnym już nie możemy się pomieścić. Proszę mi wtedy przypomnieć o pańskim > zaangażowaniu. Pani Jolu. Proszę się przygotować na ostrą rywalizację, ja też zamierzam kandydować, moja kariera sceniczna niepotrwa długo a trzeba mieć jakiś pomysł na przyszłość. A skoro to plebiscyt na kolorowogazetową popularność, to myślę, że odpada pani w przedbiegach, to ja jestem królem okładek. Zechce pani rzucić okiem na mój plakat wyborczy: www.glosszczecinski.pl/apps/pbcsi.dll/bilde? Site=GS&Date=20031115&Category=MAIN&ArtNo=311150050&Ref=AR&MaxW=580&title=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksander K. Re: Przeniesiemy magistrat do Pałacu Kultury IP: 217.98.232.* 16.11.03, 19:24 Panie Michale, nie chciałbym, aby pan się załamał w czasie wieczoru wyborczego, bo przecież wszyscy wiemy, że jest pan wrażliwym człowiekiem, dlatego radziłbym porzucić ten pomysł. Moja małżonka to kobieta o wielu talentach, a i różne kolczyki mogą się pojawić w czasie kampanii wyborczej, jeżeli taka będzie potrzeba chwili. Jeżeli to nie wystarczy, to i ja nie okolczykuję (będzie to przy okazji swego rodzaju szerzenie wiedzy o kolczykowaniu krów dla polskich rolników). Nawet flagę Polski jestem gotów sobie wytatuować na całym ciele, coby przy okazji uwieczniało moje najlepsze momenty z przeszłości. Nie ma pan szans. Ale żeby panu zrekompensować rezygnację z ubiegania się o prezydenturę, moja żona będzie gotowa zaproponować panu stanowisko w swojej przyszłej kancelarii prezydenckiej. Niech pan to przemyśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksander K. Re: Przeniesiemy magistrat do Pałacu Kultury IP: 217.98.232.* 16.11.03, 19:44 Przepraszam bardzo. Miało być: "to i ja się okolczykuję". Najwyraźniej jeszcze nie doszedłem do siebie po urodzinach. Całe szczęście, że Darek ma mocny łeb i wypadł świetnie u pani Moniki dzisiaj rano. Jak zawsze zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Czarzasty Re: Kupię szpital bez barier, wymalowany baśniowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 19:16 maksimum napisał: > Gość portalu: tow. Czarzasty napisał(a): > > > Gość portalu: anka napisał(a): > > > > > Zrób se operację plastyczną,bo ci boki zaczynają wisieć. > > > I będziesz jak waniek wyglądać. > > > > > > Jako ordnator będę miał prawo do bezpłatnego zabiegu. Dostanę też przydzia > ł na > > pewne pastylki-wiszą mi juz nie tylko boki. > > Nie wiem Drogi ADMINIE czy ze wzgledu na takie wlasnie posty nie powinienes > zlikwidowac calego watka? Wykluczone! Barcikowski już tropi autora a ja pozew szykuję, ten wątek musi zostać jako dowód w sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum MOWI SIE ANIU "LOVE HANDLE" 16.11.03, 19:29 Gość portalu: tow. Czarzasty napisał(a): > maksimum napisał: > > > Gość portalu: tow. Czarzasty napisał(a): > > > > > Gość portalu: anka napisał(a): > > > > > > > Zrób se operację plastyczną,bo ci boki zaczynają wisieć. > > > > I będziesz jak waniek wyglądać. Nie mowi sie Aniu boki wisza,tylko "love handle". > > > Jako ordnator będę miał prawo do bezpłatnego zabiegu. Dostanę też prz > ydzia > > ł na > > > pewne pastylki-wiszą mi juz nie tylko boki. > > > > Nie wiem Drogi ADMINIE czy ze wzgledu na takie wlasnie posty nie powiniene > s > > zlikwidowac calego watka? > > > > Wykluczone! Barcikowski już tropi autora a ja pozew szykuję, ten wątek musi > zostać jako dowód w sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: MOWI SIE ANIU 'LOVE HANDLE' IP: *.acn.pl 16.11.03, 23:09 Ale ja mówiłam o bokach pani Joli. A na to się wciął tow.Czarzasty,że ja niby o jego bokach. Czy takie boki to też love handle?Że niby można za poliki potarmosić? ps.Widziałm ją na okładce w sklepie.W Vivie-siedzi na dywanie z nie powiem czym wypiętym. Mało to estetyczne. W końcu babcią mogłaby już być. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: MOWI SIE ANIU 'LOVE HANDLE' 16.11.03, 23:50 Gość portalu: anka napisał(a): > Ale ja mówiłam o bokach pani Joli. > A na to się wciął tow.Czarzasty,że ja niby o jego bokach. > > Czy takie boki to też love handle?Że niby można za poliki potarmosić? > > > ps.Widziałm ją na okładce w sklepie.W Vivie-siedzi na dywanie z nie powiem czym > > wypiętym. > Mało to estetyczne. > W końcu babcią mogłaby już być. I prośmy Boga, żeby nią w miarę szybko została, może jej wyparują z utapirowanej głowy idiotyczne pomysły. Jedyna nadzieja w młodej Olce, niech zajdzie w ciążę, może pani Majestatowa zajmie się wnuczkiem i zrezygnuje z uszczęśliwiania nas. A tu jest ta okładka z Jolką na podłodze: www.viva.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: MOWI SIE ANIU 'LOVE HANDLE' 17.11.03, 02:48 Gość portalu: anka napisał(a): > Ale ja mówiłam o bokach pani Joli. Pani Jola ma boki ksztaltniejsze niz pan Olek. > A na to się wciął tow.Czarzasty,że ja niby o jego bokach. > > Czy takie boki to też love handle?Że niby można za poliki potarmosić? A od kiedy sie na pupe poliki mowi? > ps.Widziałm ją na okładce w sklepie.W Vivie-siedzi na dywanie z nie powiem czym wypiętym. Ja tam widze,ze buzke,ostro zreszta tapetowana ma wypieta do kamery. Poza tym pozycje przyjela baletnicy,nozki w kostkach wyprostowane i pupcia lekko uniesiona,co ma znamionowac lekkosc i zwiewnosc,ze nie wali sie cala d... na podloge. Krotko mowiac zdjecie retro,ktorego zrobienia ja bym sie wstydzil. > Mało to estetyczne. Tylko dlatego,ze ja tego zdjecia nie robilem. Pani Jolu mam przy okazji prosbe.Nastepnym razem jak bedzie Pani chciala dobre zdjecie,to prosze do mnie przedryndac,OK? > W końcu babcią mogłaby już być. Jej corka chyba jeszcze studiuje i ten jej amant jakis taki lalus,ze Pani Jolanta moze jeszcze na wnuczke dluuuuugo poczekac. Odpowiedz Link Zgłoś