doc.na 13.01.09, 15:42 wiekszości obywateli Rzeczypospolitej Polski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.c.hrabia Re: Dlaczego Prezydent Kaczyński nie respektuje w 13.01.09, 15:44 bo on jest królik. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: Dlaczego Prezydent Kaczyński nie respektuje w 13.01.09, 15:46 doc.na napisał: > wiekszości obywateli Rzeczypospolitej Polski? > > musi to co brat karze Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Dlaczego Prezydent Kaczyński nie respektuje w 13.01.09, 16:03 Bo, to obywatele RP mają słuchać woli Jk!! LK, to zwykłe medium:(( Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Was,UWoli,POwoli większość obywateli RP POgoni 13.01.09, 16:17 doc.na napisał: Dlaczego Prezydent Kaczyński nie respektuje woli wiekszości obywateli Rzeczypospolitej Polski? ---> tam skąd przypełzliście. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 [...] 13.01.09, 16:52 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.na Chamstwo sie uczyło chamstwa od Gęsickiej! 13.01.09, 18:16 1normalnyczlowiek napisał: > doc.na napisał: Dlaczego Prezydent Kaczyński nie respektuje woli > wiekszości obywateli Rzeczypospolitej Polski? > > ---> tam skąd przypełzliście. > Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Czego łzesz jak Czuchnowski ?... 13.01.09, 17:01 Przecież został prezydemtem z WOLI WIĘKSZOŚCI OBYWATELI RP. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.na Dalczego PiSowe smiecie kłamie i mnie obraża? 13.01.09, 18:15 > Przecież został prezydemtem z WOLI WIĘKSZOŚCI OBYWATELI RP. G***! prawda żałosny kłamco! Po pierwsze "prezydemtem" to on wogóle nie został. Zdobył nieco ponad 54% głosów przy prawie 51% frekwencji. Tym samem został prezydentem z WOLI NIECO PONAD 26% OBYWATELI. A wógóle to nie pisałem z woli ilu procent dostal się na stołek. Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Ty to Czuchnowski ?... ;))) 13.01.09, 18:38 doc.na napisał: > Zdobył nieco ponad 54% głosów przy prawie 51% frekwencji. > Tym samem został prezydentem z WOLI NIECO PONAD 26% OBYWATELI. Takie są zasady demokracji - czyżbyś je podważał ?... I sugerujesz, że WSZYSCY, którzy nie poszli na wybory byli przeciw ???... A tak w ogóle, to skąd znasz wolę większości obywateli RP ???... Odpowiedz Link Zgłoś
doc.na Nie. Ty Idiota (Dostjewskiego - dla Giwi) 13.01.09, 18:45 barnacle.bill.the.sailor napisał: > doc.na napisał: > > > Zdobył nieco ponad 54% głosów przy prawie 51% frekwencji. > > Tym samem został prezydentem z WOLI NIECO PONAD 26% OBYWATELI. > > Takie są zasady demokracji - czyżbyś je podważał ?... Więc dlaczego nałgałeś PiSowy oszuscie został prezydentem z woli większoiści, skoro zosgtał z woli 26% narodu! A włsciwie nie musisz odpowiadać. Wy w PiSe znacie tylko 3 argumenty w dyskusji: ŁGARSTWO ŁGARSTWO i jeszcze raz ŁGARSTWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Re: Nie. Ty Idiota (Dostjewskiego - dla Giwi) 13.01.09, 18:49 doc.na napisał: > Więc dlaczego nałgałeś PiSowy oszuscie został prezydentem > z woli większoiści, skoro zosgtał z woli 26% narodu! Nu inteleg... Pisz po polsku... > > A włsciwie nie musisz odpowiadać. Za to ja z chęcią poznam odpowiedź na zadane wcześniej pytania, a zwłaszcza jak poznałeś wolę większości obywateli RP... Odpowiedz Link Zgłoś
doc.na Re: Nie. Ty Idiota (Dostjewskiego - dla Giwi) 13.01.09, 18:54 > Nu inteleg... Pisz po polsku... Tak - "prezydemt" > > > > A włsciwie nie musisz odpowiadać. > > Za to ja z chęcią poznam odpowiedź Najpierw przeproś mnie i czytelników za swje łgarstwa. "z takimi osobnikami" nie mam zamiaru dyskutowac Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Re: Nie. Ty Idiota (Dostjewskiego - dla Giwi) 13.01.09, 19:02 doc.na napisał: > Tak - "prezydemt" Nieumiejętność rozrózniania pomiędzy literówkami, a błędami gramatycznymi sugeruje, że j. polski jest dla ciebie j. obcym... ? ;-P > Najpierw przeproś mnie i czytelników za swje łgarstwa. > "z takimi osobnikami" nie mam zamiaru dyskutowac Nie chcesz odpowiedzieć z obawy, że okażesz się większym łgarzem ?... Odpowiedz Link Zgłoś
doc.na Re: Nie. Ty Idiota (Dostjewskiego - dla Giwi) 13.01.09, 19:06 > Nie chcesz odpowiedzieć z obawy, że okażesz się większym łgarzem ?... Zatem przyznakesz śmieciu że ŁŻESZ! Bezczelnośc tyc PiSowskich oszustów przekrsacza wszelkie granice! Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Jeszcze nic nie przyznaję... 13.01.09, 19:09 więc nie krzycz, tylko odpowiedz na pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
doc.na Re: Jeszcze nic nie przyznaję... 13.01.09, 19:13 barnacle.bill.the.sailor napisał: > więc nie krzycz, tylko odpowiedz na pytanie... Spadaj oszuscuie. Idź se dyskutowac Gęsicka - jak oszust z oszustem. Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Tak łatwo się mnie nie pozbędziesz... ;-P 13.01.09, 19:16 No to jak z tą wolą większości ?... Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Nie. Ty Idiota (Dostjewskiego - dla Giwi) 13.01.09, 19:01 Chłopie (ewentualnie babo) nie kompromituj się. Co kogo obchodzi frekwencja? Ileś procent nie poszło na wybory dlatego członek im w odbyt. Większość która poszła wybrała jak wybrała. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.na Re: Nie. Ty Idiota (Dostjewskiego - dla Giwi) 13.01.09, 19:12 kubala11 napisał: > Chłopie (ewentualnie babo) nie kompromituj się. Co kogo obchodzi frekwencja? > Ileś procent nie poszło na wybory dlatego członek im w odbyt. Większość która > poszła wybrała jak wybrała. Tyle. Dlaczego robisz idiotów ze swoich czytelników i bronisz obrzydliwego klamcę? Po co ten oszust nakłamał że Kaczyński zdobył poparcie wiekszości Narodu, skoro zdobył poparcie większowsci głosujących? Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Bo w demokracji, nieuku, przyjmuje się, 13.01.09, 19:14 że wola głosujących odzwierciedla wolę całego społeczeństwa. Ponawiam pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Nie. Ty Idiota (Dostjewskiego - dla Giwi) 13.01.09, 19:18 Bo zdobył. Nie jest wina sailora, że ileś procent nie poszło do wyborów. Nie dorosli - ich problem. Taka jest demokracja. Nie wiedziałeś o tym? Dziwne, przecież to ty jesteś ten "młody, wyksztalcony, z wielkiego miasta"....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Po tym mozna odróżnić wykształciucha od 13.01.09, 19:22 wykształconego... :) Odpowiedz Link Zgłoś
doc.na Re: Nie. Ty Idiota (Dostjewskiego - dla Giwi) 13.01.09, 19:32 kubala11 napisał: > Bo zdobył. NIE ZDOBYŁ. 26% nie to nie połowa. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.na Re: Nie. Ty Idiota (Dostjewskiego - dla Giwi) 13.01.09, 19:34 doc.na napisał: > kubala11 napisał: > > > Bo zdobył. > NIE ZDOBYŁ. 26% nie to nie połowa. Zdobył większość głosów, a NIE POPARCIE WIEKSZOŚCI SPOłECZEŃSTWA. Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Zgodnie z zasadami demokracji, 13.01.09, 20:01 to to samo... Zatem poza pytaniem o źródło znajomości woli większości społeczeństwa dołączam następne: czy kwestionujesz zasady demokracji ?... Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Zgodnie z zasadami demokracji, 13.01.09, 20:06 Sailor, nie wysilaj się. To beznadziejny przypadek. Moja rada-olać. Zasługuje. PS To chyba nawet nie wykształciuch. Tamtem choc dyplomem sie szczyci bo inteligencją nie jest w stanie. Typowy bezmózg.:) Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor No i łgarz zmył się jak niepyszny... 13.01.09, 20:24 ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Dlaczego Prezydent Kaczyński nie respektuje w 13.01.09, 18:19 Jarosław Kaczyński mógłby zaapelować do prezydenta o inicjatywę w sprawie referendum na temat tarczy antyrakietowej. Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Dlaczego Prezydent Kaczyński nie respektuje w 13.01.09, 19:29 Bo on jest Prezydentem Rzeczpospolitej Wolskiej :] Odpowiedz Link Zgłoś