borubar_pereiro 22.01.09, 23:10 będzie to obok prawniczej miernoty Ziobry najmniej kompetentna osoba na stanowisku ministra sprawiedliwości spośród wszystkich po 1989 r. Czy tak trudno było znaleźć jakiegoś fachowca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzymilionowy.post Wątpię żeby było tak jak napisałeś 22.01.09, 23:13 ale on i tak będzie twarzą ministerstwa, a robotę będą wykonywać współpracownicy czyli tak jak w wielu ministerstwach jest. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Czuma to prawnicza miernota 22.01.09, 23:13 A kto mówił że to wybitny prawnik, bo chyba przeoczyłem? Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Czuma to prawnicza miernota 22.01.09, 23:25 A ty się na tym znasz, ciapku? Ocena ministra, jeszcze przed jego oficjalna nominacją, to tylko dla idiotow.....Daleko ci do "wiem, że nic nie wiem" i to twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Czuma to prawnicza miernota 23.01.09, 00:00 borubar_pereiro napisał: > będzie to obok prawniczej miernoty Ziobry najmniej kompetentna osoba na> stanowisku ministra sprawiedliwości spośród wszystkich po 1989 r. Czy tak> trudno było znaleźć jakiegoś fachowca? Piszesz o Lechu Kaczyńskim? Specjalisty od socjalistycznych stosunków w pracy? Prawnik? Lenin, wiodąca rola klasy robotniczej? Specjalista? Hłe, hłe! Miałeś lekarza na stanowisku ministra u Kaczyniaków. A tam nie trzeba było lekarza. Wystarczyłby menago. Podobnie jak z Czumą. Czy menago może prowadzić szpital? Czy menago może prowadzić ministerstwo? Odpowiedz Link Zgłoś