elfhelm 26.04.09, 00:20 gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,6539062,Hiszpania_na_bezrobociu.html Lewicowy rząd Zapatero chyba nie radzi sobie z kryzysem. Ciekawe będą wyniki wyborów do PE w Hiszpanii w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haen1950 Beznadziejny przygłup 26.04.09, 07:48 Nie rozumie, że się skończył, kiedy polazł sam do pałacu i podpity dzielił się z Kaczorami telewizją. Rozmówka: "Rozmowa odbyła się 20 marca 2009 roku w Warszawie Czy już pan wie, że nie jest wielkim przywódcą? – Jaka wnikliwa ocena albo pytanie sugerujące odpowiedź... Nie wiem. Ma pan wrażenie, że tam się jeszcze gdzieś w środku czai wielki przywódca? – Mam. Gdybym tak nie myślał, nie startowałbym na przewodniczącego SLD. Jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Mógł pan startować na to stanowisko, bo taki był układ sił, potrzeba chwili. Wielki przywódca to jest zupełnie co innego. – Poproszę o definicję. Ma wizję, pomysł, narzuca je innym, nie zawiera kompromisów, które go obezwładniają, i albo przegrywa, albo wygrywa. – Jeśli tak, to powiem szczerze: jestem wielkim przywódcą. Och! – Nie zawieram kompromisów, które mnie ubezwłasnowolnią, mam wizję i konsek-wentnie ją realizuję, i po trzecie... Wizję władzy czy czegoś jeszcze? – Wizję tego, co robię ja i moja formacja. I po trzecie, jak przegram, to przegram, a jak wygram, to wygram." Na dodatek jeszcze nie wytrzeźwiał. Odpowiedz Link Zgłoś
who.is.who Re: Upadek guru/bufona Napieralskiego ;-) 26.04.09, 08:43 Typowy terenowy aparatczyk z epoki minionej! Skąd się tacy "młodzi" wciąż biorą? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś