rolotomasi Re: Miler.Miler 05.12.03, 19:09 ' Bo dobry Bóg zrobił co mógł teraz trzeba zawołać fachowca ' Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Miler.Miler 05.12.03, 19:30 Jakieś propozycje ? Cholera znowu będę sam robił ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etbl Re: Miler.Miler IP: *.240.81.adsl.skynet.be 05.12.03, 19:41 Na razie Miller i spolka staraja sie plynac jak najdluuuzej na fali wspolczucia. Wagner udziela szerokich wywiadow o - cytuje: "premierze w spitalu" ("s" z kreska). Afera lapowkowa Jaskierni przycichla. Nadzieja jest, ze media nie zapomna tej afery. I ze SLD ma teraz wyjatkowo tylko chwile wytchnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Miler.Miler 05.12.03, 20:10 Mają szansę zrobić to humanitarnie i z troską o Polskę . Jest prawdziwa okazja. Byłby-> I wilk syty i owca cała. (no prawie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoNickRollo Miler.Miler IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.03, 20:30 Co ci jest, ze sie tak masturbujesz, zeby watek stal non stop na czubku listy? Mnie zadowala samo Miler.Miler - a jesli nikt nie kuma, to sie nie martw, bo tu malo kto kuma takie finezyjki. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Miler.Miler 05.12.03, 21:12 Cholera - od tego Millera Przyjąłem - wątek zamknąłem Odpowiedz Link Zgłoś