haen1950 23.07.09, 18:11 Jest pewien gatunek ludzi publicznych, którego brak nikt nie zauważa. Należą do nich niewątliwie bliźniacy Karnowscy, zapotrzebowanie na produkowaną przez nich wazelinę zmalało do zera. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
u-kikoo Re: Gdzie zniknęli Karnowscy? 23.07.09, 18:12 wolisz wazelinę made in żakowski i wołek-ciołek? Odpowiedz Link Zgłoś
u-kiko Re: Gdzie zniknęli Karnowscy? 24.07.09, 16:08 a Karnowscy po prostu na urlopie Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Gdzie zniknęli Karnowscy? 24.07.09, 16:16 Na urlopie? Chyba bezpłatnym. Od dawna tych dwóch ciot nie widziano, nie słyszano, nie czytano. Odpowiedz Link Zgłoś
u-kikoo Re: Najważniesze, że WRÓCĄ!!!!!!!! ;))) 24.07.09, 16:35 Nie lubicie przyzwoitych ludzi i dziennikarzy, coo??? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Kiko, nie rozśmieszaj mnie ;))) 24.07.09, 16:40 Te dwa "podnóżki" nazywasz "dziennikarzami"? Dziennikarz ci u nas jak na lekarstwo > zostali PiSmacy (i to niezależnie od "opcji", jaka reprezentują). ps. Udanego ŁYKendu nie tylko przy KOMPUTERZE. Nara!;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
u-kikoo Re: Kiko, nie rozśmieszaj mnie ;))) 24.07.09, 16:42 Wzajemnie, ale pozostaję przy swoim :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Kiko, nie rozśmieszaj mnie ;))) 24.07.09, 17:13 Dobrze, że masz swoje, kikuś... Przy czym byś bowiem została, gdybyś swojego nie miała?? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Kiko, nie rozśmieszaj mnie ;))) 24.07.09, 16:46 Słusznie, Ave. Tak ciężko dzisiaj o obiektywny tekst dziennikarski jak to tylko za komuny bywało. Cała masa poje.bców została wykształcona w szacownych murach katolickich uczelni. Wszystko w zaparte idzie aby tylko za wierszówkę wziąć parę groszy. Czy to komuch, czy to dewot - byle płatnik się nie obraził. Odpowiedz Link Zgłoś
u-kikoo Re: Kiko, nie rozśmieszaj mnie ;))) 24.07.09, 17:05 wielbiciele żakowskiego i wołka-ciołka??? Odpowiedz Link Zgłoś