Dodaj do ulubionych

Strona odpicowana. Prawie jak u Obamy

• premier.z.krakowa Re: Strona odpicowana. Prawie jak u Obamy 27.07.09, 21:25
      GW prawie jak gazeta.
      Ten portalik robi się już nieświeży i mono-tematyczny.
      Czy ktoś z was spodziewał się innej czytaj rzetelnej recenzji?

"Sama biografia jest zresztą bardzo wygładzona.(...)Inni politycy mają na ten temat zupełnie odmienne zdanie. Takiej ukrytej propagandy jest zresztą więcej."

Za to w GW i innych prorządowych stronach reklamy nie uświadczysz :)
      Najlepiej jakby biografię napisał Palikot albo Niesiołowski redakcjo?
      A może propagandowy sztab zatrudniony przez Premiera?
      Nie już wiem. Prezydent powinien wam dać do napisania biografię albo lepiej, całą stronę do zrobienia.
      Zapewne obiektywizm, rzetelność i uczciwość byłyby mocną strona waszego dzieła ;-)
    • ya3qubibniskander Re: Strona odpicowana. Prawie jak u Obamy 27.07.09, 21:43
      nie rozumiem dlaczego gazeta czepia się obecności youtube... Nawet strona www brytyjskiej monarchii www.royal.gov.uk/ ma youtube. A oni stanowią klasę samą w sobie, idą z duchem czasu itd
    • reniaczek1980 Re: Strona odpicowana. Prawie jak u Obamy 27.07.09, 22:15
      Zgadzam sie jak rzadko. I pisze to jako informatyk.
    • milhouse Re: Strona odpicowana. Prawie jak u Obamy 27.07.09, 22:31
      Strona się nie podoba czy podoba, mało ważne, ale ten kryptofaszytowski prymityw prezydent ze swoim duce bliźniakiem mi się nie podobają, kartofle 3,14erdolone.....
    • oora_boora Re: Strona odpicowana. Prawie jak u Obamy 27.07.09, 23:19
      Najbardziej podoba mi sie adres strony. beta.prezydent.pl
    • arabuza Re: Strona odpicowana. Prawie jak u Obamy 27.07.09, 23:57
      Dzień bez propagandy Agory to dzień stracony. Wszystkie lemingi powtarzać te brednie!
    • cziken20 Re: Strona odpicowana. Prawie jak u Obamy 28.07.09, 00:12
      Ale cena trochę przesadzona - my w naszej firmie robimy podobne z a kilka - kilkanaście tysięcy....
    • cziken20 Re: Strona odpicowana. Prawie jak u Obamy 28.07.09, 00:13
      Jakby ktoś był chętny to piszcie na cziken20 na poczcie gazety - podam namiary.
    • part_of_the_game Re: Strona odpicowana. Prawie jak u Obamy 28.07.09, 01:04
      Strona na Wordpressie za 360.000, nieźle się ktoś ustawił :)))
    • artremi Re: Strona odpicowana. Prawie jak u Obamy 28.07.09, 04:30
      Dla oora_boora: "beta" bo jeszcze nie jest to oficjalna wersja.

A tak naprawde, to wszystko na polskim internecie jest kopiowane z Ameryki, lacznie z tlumaczonymi tekstami na gazeta.pl

------
      27.07.09, 23:19
      oora_boora napisal:
      Najbardziej podoba mi sie adres strony. beta.prezydent.pl
    • yeti362 Re: Strona odpicowana. Prawie jak u Obamy 28.07.09, 11:29
      Brakuje mi infa o stanie zdrowia, tego aspektu zdrowia poruszanego ostatnio przez RPO - zwłaszcza. No i nie ma linka do jedynej i nieomylnej partii. No i o drzewie genealogicznym nic nie ma - że tata z AK, a mama z tamtąd. No! trzeba poprawić i już.
    • pawelwitecki Re: Strona odpicowana. Prawie jak u Obamy 31.07.09, 14:49
      A ktoś z Was zajrzał na angielską wersję? Wg. niej prof. Stelmachowski, jeden z doradców Prezydenta, jeszcze żyje.
    • pies_na_czarnych.o Prawie jak u Obamy to jest cena tej strony. :o(( 31.07.09, 14:54
      Prawie jak u Obamy to jest cena tej strony. :o((
    • human77 Re: Strona odpicowana. Prawie jak u Obamy 10.08.09, 17:44
      Prawie robi wielką różnicę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka