wkkr 02.08.09, 20:48 nitraz zasłużył na tytuł durnia roku za to co zrobił i za to w jak idiotyczny sposob się tłumaczy! wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,6885417,Nitras_sie_przyznaje__to_ja_cofalem_na_autostradzie.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
porannakawa22 [...] 02.08.09, 20:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Coffea 02.08.09, 21:07 Jeśli mam wybór pomiedzy partią psychopatow a partią cwaniaczków, to logiczne, że wybieram cwaniaczków. Lecz czynię to z obrzydzeniem! ================================== PO killer pilnie poszukiwany! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj_23456789_12345 jak zawsze 03.08.09, 15:46 masz rację - jak zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa22 Re: Czyż !!! !!! :-( 02.08.09, 21:02 To nie czyż - to Szczygło kupował te komputery! Trzymał w magazynach. Kaczyński jako wódz najwyższy tolerował. Nie Czyż! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Dureń! Dureń z PO! 02.08.09, 21:02 Nitras rozwalil kiedys sluzbowy samochod Urzedu Marszalkowskiego w Szczecinie, ktorym ze swoim partyjnym kolega Luczakiem jechal na partyjne spotkanie z Rokita do Gdanska. Luczaka ostatnio zlapano z amfa i jaraniem;) Odpowiedz Link Zgłoś
durenhab [...] 02.08.09, 21:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mondry-tusek Re: Dureń? zwyczajny głupek 02.08.09, 21:14 I to ma być wizytówka PO? Kompromituje czubek Polaków i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa22 Re: Dureń? zwyczajny głupek 02.08.09, 21:16 mondry-tusek napisała: Kompromituje czubek Polaków i tyle. Gdzie tkniesz jakie gooowno to okazuje się, że tam już od Kaczyńskich wcześniej unurzani siedzą. I pałają oburzeniem, że inni to samo! Choć nie Meleksem lecz Audi. Ty też pałasz oburzeniem? Hłe, hłe! Kaczyńska żenua! Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Dureń? zwyczajny głupek 02.08.09, 21:25 mondry-tusek napisała: > I to ma być wizytówka PO? Kompromituje czubek Polaków i tyle. A ty się codziennie tu kompromitujesz i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa22 Re: Dureń? zwyczajny głupek 02.08.09, 21:36 boblebowsky napisał: > mondry-tusek napisała: > > > I to ma być wizytówka PO? Kompromituje czubek Polaków i tyle. > > A ty się codziennie tu kompromitujesz i co z tego? Daj jej spokój. Ona to dla pieniędzy robi. Wystarczy, że o tym wiemy. Po prostu tolerujmy. Jak Kaczyńskiego na wystempach zagranicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
ajr-on Re: Dureń? zwyczajny głupek 02.08.09, 23:20 porannakawa22 napisała: > boblebowsky napisał: Ta parka obsraną laskę zrobiłaby Platfusom i mówiła, że smacznego loda liżą.. Jak można być tak nieobiektywnym i kłamliwym. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Dureń! Dureń z PO! 02.08.09, 23:24 Głosy potepienia,święte oburzenie to chyba ci co prawa jazdy nie mają.:-)Chcialbym spotkac takiego kierowce, któremu sie nigdy nie zdarzyło, cofac na ulicy jednokierunkowej ,bo do tego to sie sporowadza. Odpowiedz Link Zgłoś
ajr-on Re: Dureń! Dureń z PO! 02.08.09, 23:29 etwas-geheimnis napisał: > Głosy potepienia,święte oburzenie to chyba ci co prawa jazdy nie > mają.:-)Chcialbym spotkac takiego kierowce, któremu sie nigdy nie zdarzyło, cofac na ulicy jednokierunkowej ,bo do tego to sie sporowadza. Przypomnij sobie platfusi skowyt w obronie pełowskich fotoradarów i protesty przeciwko szybkiej jeżdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Dureń! Dureń z PO! 02.08.09, 23:49 Nie słyszałem takiego skowytu ,raczej sie nasmiewano.Natomiast pamietam ze 700 radarów zamówiono jeszcze za Jaro i tu pada pytanie co bylo z tym zrobic? Złozyc w magazynach ? To dopiero bylby skowyt o marnotrawstwie.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Dureń! Dureń z PO! 02.08.09, 23:44 > Głosy potepienia,święte oburzenie to chyba ci co prawa jazdy nie > mają.:-)Chcialbym spotkac takiego kierowce, któremu sie nigdy nie zdarzyło, > cofac na ulicy jednokierunkowej ,bo do tego to sie sporowadza. I tak na prawdę do wykroczenia drogowego to się sprowadza, ale dla niektórych przygłupów to oznacza znacznie więcej: "Autor: silesiusmonachijski10bis 02.08.09, 21:26 Kolejny raz ten cpun ze Szczecina dal "pokaz" swojej glupoty i chamstwa; i tylko Polski zal, ze ma takich cwokow za europ-oslow" albo inny przygłup: Autor: ajr-on "Nitras nie ma nic na swoje usprawiedliwienie, przykro, że tacy ludzie rządzą Polską." Takie na pozór irracjonalne oceny to frustracja i bezsilność. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Dureń! Dureń z PO! 03.08.09, 08:00 etwas-geheimnis napisał: > Głosy potepienia,święte oburzenie to chyba ci co prawa jazdy nie > mają.:-)Chcialbym spotkac takiego kierowce, któremu sie nigdy nie zdarzyło, > cofac na ulicy jednokierunkowej ,bo do tego to sie sporowadza. ================= Ja mam prawojazdy i w przeciwieństwie do ciebie widzę róznicę pomiedzy cofaniem na ulicy jednokierunkowej w mieście a takim samym manewrem na autostradzie. W mieście co najwyzej może dojść do stłuczki. Na autostradzie grozi to śmiercią nie tylko cofającemu (jego bym nie żałował - NIE GINIE!) ale także zupełnie niewinnym ludziom , którzy takiego durnia mieliby nieszczęście na swojej drodze spotkać! PS Jakiś czas temu równie inteligentny Polak w Angli, w podobnej sytuacji zawrócił na autostradzie - jechał pod prąd. Doszło do wypadku, w którym zginęło kilka niewinnych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
insula.incognita Re: Dureń! Dureń z PO! 02.08.09, 23:54 Każdy, kto jedzie autostradą cofając jest durniem albo ignorantem albo nieczytatym, albo prawo jazdy kupił na bazarze. Bowiem co do zachowania się na autostradzie przepisy stanowią jasno. I we wszystkich krajach - to samo. Nie trzeba posiadać nadzwyczajnych zdolności intelektualnych aby to przeczytać, zrozumieć, i stosować się do przyswojonych treści. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Dureń! Dureń z PO! 02.08.09, 23:58 A u niemca to podobno prawko na rok za taki wyskok zabierają i konfiskatę samochodu stosują. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Dureń! Dureń z PO! 03.08.09, 00:03 Gdyby nie błysnął policajowi dyplomatycznym białkiem to kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Dureń! Dureń z PO! 03.08.09, 00:08 zoil44elwer napisał: > Gdyby nie błysnął policajowi dyplomatycznym białkiem to kto wie? Jasne, pewnie jak Rokicina noc w areszcie by spędził, no o mały włos:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Dureń! Dureń z PO! 03.08.09, 08:04 boblebowsky napisał: > A u niemca to podobno prawko na rok za taki wyskok zabierają i konfiskatę > samochodu stosują. ========================== Nie dziwię się, bo taki numer jest bardzo niebezpieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Dureń! Dureń z PO! 03.08.09, 12:02 > Nie dziwię się, bo taki numer jest bardzo niebezpieczny. A ja się dziwię żeś dureń, którego w dodatku tak łatwo podpuścić:) Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Dureń! Dureń z PO! 03.08.09, 00:16 To samo dotyczy przejachania na czerwonym świetle,nie zatrzymania sie przed pasami,jazda w miescie wiecej niz 50km/godz i wiele innych.Takis praworzadny? Nic co powyżej ci sie nie zdarzyło? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Dureń! Dureń z PO! 03.08.09, 00:21 Chyba jesteś po spożyciu że tak usprawiedliwiasz dyplomatoła Nutrasa.No i te jego durne tłumaczenie się w TVN24,żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Dureń! Dureń z PO! 03.08.09, 00:24 Nie usprawiedliwiam .Złamal przepis drogowy i co z tego? Nie zapłacil mandatu, to tez mi powiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
mondry-tusek Re: Dureń! Dureń z PO! 03.08.09, 07:22 Co za kretyni. Takie bzdury wypisywać. Nienawiść to jak z tą kiłą nie można jej zupełnie wyleczyć. Ślady pozostają. Nitras to dureń jakich mało. Kompromituje Polskę i platfusów. Nie pierwszy raz zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Dureń! Dureń z PO! 03.08.09, 11:36 Platfusy kompromitują Polska w powietrzu(Rokita w Lufthansie),na lądzie(Nitras na autostradzie)i na wodzie(leją woda-szcz..do wody) Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Dureń! Dureń z PO! 03.08.09, 08:07 etwas-geheimnis napisał: > To samo dotyczy przejachania na czerwonym świetle,nie zatrzymania sie przed > pasami,jazda w miescie wiecej niz 50km/godz i wiele innych.Takis praworzadny? ================== Najwyraźniej nigdy nie miałeś okazji jedzić autostradami z prawdziwego zdarzenia. PS Z tego co napisałeś jedynie nieprzepuszczenie pieszego będącego na pasach jest równie skandalicznym i groźnym zachowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Dureń! Dureń z PO! 03.08.09, 13:24 Ty wiesz lepiej:-) Ale na zdjeciach widziałem pas awaryjny na autostradach i nim sie cofnal ten wieki przestepca drogowy kilkadziesi.at metrów.Wielki brak wyobraźni,przecież tym pasem, w tym korku mógł jechac rozpędzony tir i go staranować.Zamknać przestępcę.:-)Śmieszne są te głosy oburzenia ...innych przestepców drogowych:-) Odpowiedz Link Zgłoś
insula.incognita Re: Dureń! Dureń z PO! 03.08.09, 17:11 etwas-geheimnis napisał: > To samo dotyczy przejachania na czerwonym świetle,nie zatrzymania sie przed > pasami,jazda w miescie wiecej niz 50km/godz i wiele innych.Takis praworzadny? > Nic co powyżej ci sie nie zdarzyło? Zdarzyło, owszem. Jazde powyże dozwolonej prędkości w mieśćie na trzypasmówce gdzie ograniczenie jest do 70, w nocy, lub wieczorem, lub w porze słabszego ruchu. Natomiast podwojne pasy, wyprzedzanie na trzeciego, lub pod gorkę lub na zakręcie, jazda na czerwonym swietle lub nie ustąpienie pieszym - jest dla mnie obce. Dzieki temu nie płacę mandatów (raz - za przekroczenie złapali na fotoradar poza miastem, oraz kilka za złeparkowanie), żyję i też nikogo życia nie pozbawiłam ani nie przyprawiłam o kalectwo czy uszkodzenie czyjegoś pojazdu. I muszę powiedzieć, ze bardzo sie z tego cieszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Brak wyobraźni! 03.08.09, 08:03 Bo dziedzko chcialo siusi więc kretyn naraził je na utratę życia!\ Qrwa! I taki imbecyl jest europosłem! Gdyby miał honor to by zrzekł się mandatu! No ale jak znam życie koledzy partyjni będą matoła bronić! Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Brak wyobraźni! 03.08.09, 11:56 Olej partię PO(Rokitów,Nitrasów,Gowinów,Misiakó,Niesiołowskich,Tusków,-głosuj na partię szachów,partię piwa,partię tenisa,partię bezpartyjnych... Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr PO killer pilnie poszukiwany! 03.08.09, 18:01 Potrzebna jest alternatywa dla PO. Wybór pomiędzy PiS a PO to żaden wybór. Tak tak jakby wybierać pomiędzy kiłą a syfilisem (nie przypadkowo napisałem tak a nie inaczej). Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: PO killer pilnie poszukiwany! 03.08.09, 18:06 Chociaż Pawlak to nie Witos po co sie o alternatywy pytos?Alternatywą jest PSL:Żywiom y broniom! Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Żywią się i się bronią. 03.08.09, 18:32 Ty sie nie żywisz i nie bronisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 A skąd wziąć alternatywę? 03.08.09, 18:21 To jest problem poziomu cywilizacyjnego Polaków. Niby w jaki sposób w społeczeństwie cwaniaczków, pijaczków i krętaczy ma powstać uczciwa reprezentacja? Czy w Polsce potępia się tych co np idą na lewe zwolnienia lekarskie. Albo czy spotyka się ze społecznym potępieniem wyłudzanie nienależnych rent? Czy też kupowanie jakiegoś ugoru, aby płacić KRUS jak np dziennikarz-katon Ziemkiewicz? Polska definicja złodzieja: "Złodziej to ten, co ukradł więcej od nas". Długo jeszcze będziemy skazani na takich polityków. M. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Dureń! Dureń z PO! 03.08.09, 18:50 Nitrasowa alternatywa:Zapłacić 500 euro mandatu czy je zaoszczędzić sprzedając Niemcom wizerunek polskiego parlamentarzysty?Wybrał(zaoszczędził)500 euro! Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Dureń! Może mieć każdą legitymację! Nie wiem jaką 03.08.09, 07:51 miał ten którego spotkałem - nie nie spotkałem - na którego natknąłem się wczoraj - 2 sierpnia - na obwodnicy Trójmiasta. Sytuacja: zjazd z obwodnicy na kierunek - port Lotniczy. Na środku jezdni rozkraczony nad swoim motocyklem ubrany w skóry prowokacyjnie STOI łysy ABS i rozmawia przez komórkę. Qrva człowieku wisi mi jaką on ma legitymację - marzy mi się w tym momencie rozpędzony TIR z zerwanymi hamulcami. Kretynów trzeba zakopywać 2 metry pod ziemią. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Zgoda! 03.08.09, 08:10 Ale partia, która tego typu durniów w swoim składzie toleruje nie zasługuje na mój głos! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj_23456789_12345 Re: Zgoda! 03.08.09, 08:15 wkkr napisał: > Ale partia, która tego typu durniów w swoim składzie toleruje nie > zasługuje na mój głos! To zagłosuj na partię która ma takich durnów za przywódców: www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=lc2pYkoD_9I Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt nie zasługuje na mój głos! Czyli 03.08.09, 08:32 na zawsze rezygnujesz z udziału w wyborach. Bo nie znajdziesz partii, która nie miałaby durniów w swoich szeregach. Dla mnie niech sobie ma. Tylko mam jedno ale. Chcę mieć taką ordynację wyborczą, która mi umożliwi nie dopuszczenie durniów do opanowania przez nich organów władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: nie zasługuje na mój głos! Czyli 03.08.09, 09:43 prawieemeryt napisał: > na zawsze rezygnujesz z udziału w wyborach. Bo nie znajdziesz > partii, która nie miałaby durniów w swoich szeregach. Dla mnie niech > sobie ma. Tylko mam jedno ale. Chcę mieć taką ordynację wyborczą, > która mi umożliwi nie dopuszczenie durniów do opanowania przez nich > organów władzy. ===================== To nie jest kwestia posiadania durniów w swoich szeragach, ale postępowania z nimi gdy ich duractwo się ujawni! Nitras powinien z PO wylecieć za to co zrobił i jak się potem tłumaczył. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Nitras powinien z PO wylecieć 03.08.09, 11:31 Może i powinien. Ale przede wszystkim PiS ale i inne partie powinny już nie istnieć z powodu "wylatania" swoich członków z takich powodów. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt A przede wszystkim 03.08.09, 11:33 żaden poseł nie pownien miec prawa posługiwania się immunitetem w sprawach prywatnych i osobistych. A ta była jak najbardziej osobista. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: A przede wszystkim 03.08.09, 17:36 Drzewiecki w Sylwestra(florydzkiego)też posłużył się tym żelaznym glejtem paszportu dyplomatycznego.A Bartoszewski nawijał o PiSowych dyplomatołach. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj_23456789_12345 Fakt facet zachował sie jak idiota, ale przynajmni 03.08.09, 08:13 ej przyznał się do tego bez żadnych wykrętów tupu, ze byłch chory jadł antybiotyki, miał s_raczką czy , ze zjadł skrzynkę jabłek jak to mają w zwyczaju członkowie Partii inaczej Sprawnych. No i to w końcu tylko wykroczenie drogowe. A ja sobie tak wyobraziłem jak by jeżdził ten co się mocował ze słuchawkOM jak by miał prawo jazdy? Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Qrwa! 03.08.09, 08:17 Co z tego że się przyznał skodo poniesc konsekwencji swojego idiotycznego zachowania nie potrafi! Dlaczego zasłonił się immunitetem!? Dlaczego dobrowolnie nie poddał sie karze, w wymiarze stosownym do wykroczenia!? Cóż to za odwaga przyznać się nie ponosząc żadnych konsekwencji!? ======= WSTYD I HAŃBA a nie godna podziwu odwaga cywilna. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj_23456789_12345 Re: Qrwa! 03.08.09, 08:19 wkkr napisał: > Co z tego że się przyznał skodo poniesc konsekwencji swojego > idiotycznego zachowania nie potrafi! > Dlaczego zasłonił się immunitetem!? > Dlaczego dobrowolnie nie poddał sie karze, w wymiarze stosownym do > wykroczenia!? > Cóż to za odwaga przyznać się nie ponosząc żadnych konsekwencji!? > ======= > WSTYD I HAŃBA a nie godna podziwu odwaga cywilna. lepiej po PiS-dacku się nie przyznać i ...też nie ponieść konsekwecjii Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Najlepiej porównywać się z pisem 03.08.09, 08:23 wtedy każde świństwo będzie wygladało cacy! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj_23456789_12345 Re: Najlepiej porównywać się z pisem 03.08.09, 08:27 wkkr napisał: > wtedy każde świństwo będzie wygladało cacy! Dokładnie!!! Trafiłeś w sedno, PiS obniżył standardy i zostało to nawet uhonowiwane tytułem wice udioty roku dla pani minister PiS. Moczymordyzm, kretyńskie tłumaczenia , matactwo, robienie z siebie idioty,kaleczenie języka polskiego - to tylko nieliczne przywary tej partrii Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Co chcial ukryc Nitras zaslaniajac sie paszportem 03.08.09, 11:51 Wiadomo ze ma problemy z alkoholem, sam sie do tego przyznal. Jego przyjaciel z PO ktoremu Nitras rozbil sdamochod ma klopoty z narkotykami. Schowanie sie za paszportem dyplomatycznym w tak blahej sprawie musi rodzic podejrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Co chcial ukryc Nitras zaslaniajac sie paszpo 03.08.09, 11:59 Na Florydzie po rozróbie Drzewiecki też legitymował się paszportem dyplomatycznym.W tej PO same Dyplomatoły? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Najlepiej porównywać się z pisem 03.08.09, 13:29 A tak personalnie.Gowin w swej dewocji nie przebije Jurka i Marka,Niesił nie POkona Kur(ew)skiego w nienawiści,Nitras na niemieckiej autostradzie nie prześcignie Gosiewskiego na trasie kolejowej do Włoszczowy,HGW nie dorasta do teletubisiowej minister,rzeczniku praw dziecka Sowińskiej.Od razu widać że PO ma wyższe standardy,nie tylko od PiS ale i PSL także. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Najlepiej porównywać się z pisem 03.08.09, 13:31 Zauważasz to? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Qrwa! 03.08.09, 12:14 Patriotyczny(?)Polak,gdy popełni za granicą coś niestosownego(np wykroczenie)nie macha przed policją polskim paszportem,tym bardziej "dyplomatycznym:.W tej PO są same patrioty:Rokita-Maria i Nelly w Monachium(w LUFThansie),,Drzewiecki z żoną na Florydzie(za Wielką Wodą),Nitras na autostradzie(na lądzie)Dyplomatoły z PO opanowały Powietrze,Ląd i Wodę? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Fakt facet zachował sie jak idiota, ale przyn 03.08.09, 11:50 Rokita(PO-lider ideologiczny) ma nawet licencję pilota a jak zachowywał się na pokładzie samolotu Lufthansy?Jednak z małych ludzi władza robi(uderza do łeba) wielkich idiotów Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Fakt facet zachował sie jak idiota, ale przyn 03.08.09, 13:34 Chyba sie mylisz ,to raczej zapominanie, że od znanych polityków wymaga sie więcej, niz od szarych ludzików.I to co szaremu uchodzi na sucho ,politykowi bedzie wypominane i robienie z kazdego błedu wielkie hallo. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 A prezydent, który myśłał sobie 03.08.09, 18:12 że może wydawać rozkazy kapitanowi samolotu rządowego, Też ta sama megalomania. Zresztą u Nitrasa mogło być to tanie cwaniactwo. A ile takich spraw nie wychodzi na światło dzienne? M. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Nitras w Bawarii 03.08.09, 19:18 mariner4 napisał: > że może wydawać rozkazy kapitanowi samolotu rządowego, > Też ta sama megalomania. Zresztą u Nitrasa mogło być to tanie cwaniactwo. > A ile takich spraw nie wychodzi na światło dzienne? > M. Politycy sa ponoc przedstawicielami spoleczenstwa , jakie spoleczenswto tacy politycy , nic nowego nie odkrylem , tylko ze wlasnie przez to ze sa na swieczniku musza porzadnie sie zachowywac bo ludzie patrza na nich . Nitras zachowal sie jak prawdziwy bezmyslny baran i nie ma usprawiedliwienia . Przykre to ze to do tego prawica . Drugi cymbal z prawicy powiedzial :" to nasz Nitras ", owszem wasz Nitras w Niemczech , dokladniej w Bawarii a Bawarczycy to najwieksi wrogowie , nie dla mnie ale dla prawiczkow . Jak Nitras przyzna sie itd. znaczy PO padlo na kolana przed Niemcami . Ale to jeszcze nic w porownaniu co mi sie przydazylo na A4 przed Wrockiem : jechalem wypozyczonym samochodem z Niemiec na niemieckich tablicach ,prawdziwie wypozyczonym ,moj samochod zostal powaznie poturbowany na szczescie nie z mojej winy . Przede mna jakies 60-50 metrow jechalo "cos" z niezabiezpieczonymi plastikowymi beczkami , jedna z nich spadla na jezdnie odbila sie od niej i przeleciala niska nad samochodem ktorym kierowalem ( w tym momencie zajmowalem kierownicze stanowisko) , a za mna tir , ktory zdmuchnal beczke z jezdni i wtem , nie wiem skad pojawil sie patrol policji i zatrzymali , nie to "cos" ale mnie . Na moje protesty , ze to nie ja wiozlem beczki , przeciez musieli to widziec ,reagowali podwyzszajac mi mandat o 20 zlociszy . Panowie kraweznicy , sorry ,asfaltownicy widzieli niemieckie rejestracje i z milosci do naszych rodzimych "kierownikow" , ktorzy tak dbaja o przestrzeganie przepisow drogowych jak Jacek Kurski prawdy , wlepili mi solidny mandat . Na tym dlugim papierku wyszczegolniono m.in. jazde z niedozwolona predkoscia , nie zachowania odleglosci od pojazdu poprzedzajacego itd. Samochod oddalem w serwisie na lotnisku w Pyrzowicach , bez uszczerbku na lakierze . Teraz przemieszczam sie po miescie rowerem , jak musze opuscic miasto jade niestety samochodem , a zagranice latam samolotami , nie jako pilot , ale jako pasazer i powiem szczerze jest dla mnie duzo taniej , nawet jak latam znienawidzona przez JMR Lufthansa , czy mniej znienawidzonym Air France/KLM . Odpowiedz Link Zgłoś