wkkr 03.08.09, 08:22 Nitras, Kurski, Geremek, Dorn.... GW prowadzi akcję mającą na celu porawienie bezpieczeństwa nqa drogach. Może by tak zajęła się wyczynami naszych wybrańców? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wkkr Pierwotnie wymieniłem go na pierwszym miejscu 03.08.09, 15:10 ale jazda po pijaku wózkiem golfowym to jednak nie to samo co szarża na wstecznym po autostradzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Technicznie tak, ale jest to 03.08.09, 15:35 bardzo podobne zjawisko. M. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych.o Re: Pierwotnie wymieniłem go na pierwszym miejscu 03.08.09, 15:36 wkkr napisał: > ale jazda po pijaku wózkiem golfowym to jednak nie to samo co szarża > na wstecznym po autostradzie. z gromadka dzieci na tylnym siedzeniu :o((( Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj_23456789_12345 Re: Pierwotnie wymieniłem go na pierwszym miejscu 03.08.09, 15:50 pies_na_czarnych.o napisał: > wkkr napisał: > > > ale jazda po pijaku wózkiem golfowym to jednak nie to samo co > szarża > > na wstecznym po autostradzie. > > z gromadka dzieci na tylnym siedzeniu :o((( > > > Ale golfowym nie swoim i po antybiotykach było z próba wodowania Odpowiedz Link Zgłoś