Dodaj do ulubionych

Co się dzieje? Co jest grane? Adminie?

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 26.12.03, 23:50
Od dwóch tygodni mam prawie nie umożliwiony dostep do forum Kraj. Przypadek
wyjątkowy nie mający odzwierciedlenia w innych sytuacjach komunikacji
nternetowej. Mając doświadzcenia w kasowania postów na wstępie (m.in.
kataryna) chciałbym złożyć ukłony adminom portalu tyago kasującym rodzaju
wszelkiego moje watki (i nie tylko moje) a także posty już na wstępie, bez
wysiłku analizy ich treści z punktu widzenia niby obowiązującego ich
własnego regulaminu. Czyżby autorem hasła "co nie zabronione, to dozwolone"
byli także pracownicy gazety wyborczej? Odspowiedzią na to pytanie jest
wprowadzony system doraźnej cenzury uznaniowej portalu w zależności od osoby
dyżurującej. Powstrzymywałem się od krytyki właściciela tego portalu, wszak
on go uruchomił i finansje. Chwała jemu biorąc jego przeszłość. Czyżby wcale
ie pojedyńcze fakty miały świadczyć o właściwości jego "demokratycznego"
oblicza"?
Przykrość polega na tym, iż nie jeden artykuł ukazał się w gazecie w oparciu
o dyskusje trwające na forum.
Admini - gerymender właściciela czy nie umiejętność dobierania kadr jego
reprazentujących?

Dosiego roku!
Nie tylko adminom, le także wszelkiego rodzaju adwerszrzom.
Mam nadzieję, że inni zrozumią wprost.

O ile ten wątek rzejdzie?, w następnym poście postaram sie umieścić krótki
felietonik obyczajowy.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • homosovieticus Re: Co się dzieje? Co jest grane? Adminie? 27.12.03, 00:10
      Czekam z niecierpliwością wielką nawet i na długi feljetonik obyczajowy Twego
      pióra.
    • Gość: jan Re: Co się dzieje? Co jest grane? Adminie? IP: *.multicon.pl 28.12.03, 17:16
      Ed ! Zacząłeś pewnie i ty krytykować katarynę choćby i półsłówkami a to
      niedopuszczalne na tym forum jest. No i podpadłeś pewnie przez to cenzorom.
      Zapomniałeś Ed o 11 przykazaniu :

" Czcij admina swego i nie rzucaj słowa złego na Katarynę nadaremno ". :)
      • Gość: Szczery Re: Co się dzieje? Co jest grane? Adminie? IP: *.chello.pl 28.12.03, 17:22
        Każda niezbyt pochlebna uwaga o Katarynie to godzenie w nasz byt narodowy,
        sojusze i święte prawa koncernu AGORA.

Taka zbrodnicza dłoń powinna zostać obcięta !!!
      • kataryna.kataryna Re: Co się dzieje? Co jest grane? Adminie? 28.12.03, 23:33
        Gość portalu: jan napisał(a):

> Ed ! Zacząłeś pewnie i ty krytykować katarynę choćby i półsłówkami a to
        > niedopuszczalne na tym forum jest. No i podpadłeś pewnie przez to cenzorom.
        > Zapomniałeś Ed o 11 przykazaniu :
        >
        > " Czcij admina swego i nie rzucaj słowa złego na Katarynę nadaremno ". :)

Jan, na twoim miejscu bym się na mój temat nie wypowiadała, już kilka razy
        zrobiłeś z siebie idiotę dowodząc, że jestem Strajkerem albo Śledzińską-
        Katarasińską, dziwię się, że ci się jeszcze chce otwierać buzię na mój temat.
        Chociaż w sumie to dość sprytne zagranie, powtórzycie kilka razy wystarczająco
        głośno, że jesteście moimi ofiarami i już możecie sobie martyrologię dorabiać.
        Zawsze się znajdą tacy co uwierzą, że nie mam nic lepszego do roboty tylko
        przejmować się garstką oszołomów.
    • Gość: wklej Re: Co się dzieje? Co jest grane? Adminie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 17:35
      www.radiozet.com.pl/konkurs_ab.html?POD=13
      • rolotomasi Re: Co się dzieje? Plebiscyt 25 pięknych Polek 28.12.03, 18:42
        Zgłaszam się na dopisanie do listy. Nie jestem Ci ja kobitą ale urodę mam.
        Gdzieś tak pomiędzy Agatą Buzek a Justysią Steczkowską. Pierś moja męska i
        prężna, tłuszczem nie obłożona. Włos krótki, niegęsty, ale głowa za to jaka !
        kształtna
        • Gość: Śmiewca Wie ktoś, która z Nich to "kataryna" IP: *.acn.waw.pl 28.12.03, 18:48
          rozumiem admina....
    • oszolom.z.radia.maryja Twój zoologicz. antykatolicyzm spowodował twą banę 28.12.03, 20:21
      opluwałeś wiarę i nawet katolewaków więc się doigrałeś
    • kataryna.kataryna Re: Co się dzieje? Co jest grane? Adminie? 28.12.03, 23:28
      Gość portalu: Ed napisał(a):

> Od dwóch tygodni mam prawie nie umożliwiony dostep do forum Kraj. Przypadek
      > wyjątkowy nie mający odzwierciedlenia w innych sytuacjach komunikacji
      > nternetowej. Mając doświadzcenia w kasowania postów na wstępie (m.in.
      > kataryna) chciałbym złożyć ukłony adminom portalu tyago kasującym rodzaju
      > wszelkiego moje watki (i nie tylko moje) a także posty już na wstępie, bez
      > wysiłku analizy ich treści z punktu widzenia niby obowiązującego ich
      > własnego regulaminu. Czyżby autorem hasła "co nie zabronione, to dozwolone"
      > byli także pracownicy gazety wyborczej? Odspowiedzią na to pytanie jest
      > wprowadzony system doraźnej cenzury uznaniowej portalu w zależności od osoby
      > dyżurującej. Powstrzymywałem się od krytyki właściciela tego portalu, wszak
      > on go uruchomił i finansje. Chwała jemu biorąc jego przeszłość. Czyżby wcale
      > ie pojedyńcze fakty miały świadczyć o właściwości jego "demokratycznego"
      > oblicza"?
      > Przykrość polega na tym, iż nie jeden artykuł ukazał się w gazecie w oparciu
      > o dyskusje trwające na forum.
      > Admini - gerymender właściciela czy nie umiejętność dobierania kadr jego
      > reprazentujących?
      >
      > Dosiego roku!
      > Nie tylko adminom, le także wszelkiego rodzaju adwerszrzom.
      > Mam nadzieję, że inni zrozumią wprost.
      >
      > O ile ten wątek rzejdzie?, w następnym poście postaram sie umieścić krótki
      > felietonik obyczajowy.
      >
      > Pozdrawiam

Ciebie też biedaku wycinam? Dołącz do kolegów, jest już was spora grupa takich
      co to sobie uroili, że ich kataryna wycina, a być może nawet urok na nich rzuca
      czy cóś.
    • Gość: brat Muchomor Re: Co się dzieje? Co jest grane? Adminie? IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.03, 20:04
      TAK TAK!
      Mamy na forum cenzure!
      Informacji sie nie chce dopuszczac, tak?
      Pewnie i to zostanie wyciete, ale i tak podam watki,ktore zostaly usuniete przez moderatora czemu? nie mam zielonego pojecia!
      1. Artykuł z "NIE" o Pinoczecie
      2. Artykul z ww gazety o Caritasie
      3. I to juz kuriozalne, watek zatytułowany "Sukcesy i porazki pontyfikatu JP2" o tresci "Prosze o opinie".
      Wiec po co to cenzurowanie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka