golldzia 12.08.09, 14:40 www.hotmoney.pl/artykul/puls-biznesu-bagsik-polskim-madoffem-2-9010 Czemu nie jestem tym zdziwiona? Polacy zapomnieli o ART-B i znów dali sie nabrać? czy działał pod skomplikowana nazwa swej firmy dla zmylenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilk_z_wolfow Re: Bagsik polskim Madoffem 12.08.09, 14:43 kiedys znajomy panarezydenta naturalnie z Gasiorowskim . I z tej kasy utrzymywano PC . Gasiorowski dzieki internetowi o tym byl laskawie poinformowac . golldzia napisała: > www.hotmoney.pl/artykul/puls-biznesu-bagsik-polskim-madoffem-2-9010 > > > > Czemu nie jestem tym zdziwiona? Polacy zapomnieli o ART-B i znów > dali sie nabrać? czy działał pod skomplikowana nazwa swej firmy dla > zmylenia? Odpowiedz Link Zgłoś
golldzia Re: Bagsik polskim Madoffem 12.08.09, 14:46 znajomy nie znajomy ale OSZUST:)jesli znajomy tym bardziej trzeba było patrzec na łapska :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Bagsik polskim Madoffem 12.08.09, 14:54 golldzia napisała: > znajomy nie znajomy ale OSZUST:)jesli znajomy tym bardziej trzeba > było patrzec na łapska :)))))))))))) Ale z tego PC korzystal , wiec o co chodzi ? Bagsik i Gasiorowski dopoki nie przestali placic na PC ,to byli dla Kaczynskich o.k. Jak przestali , to napuscili na nich wszystkie mozliwe sluzby . Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Byłem dzieckiem w pierwszej połowie lat 12.08.09, 14:49 90-tych, ale nawet i ja z tego wszystkiego zapamiętałem że Bagsik to złodziej i aferzysta. Jeżeli zatem jacykolwiek ludzie, byli na tyle głupi, że powierzyli mu spore pieniądze, jest to kolejny dowód na tezę, że można być bogatym, z jednocześnie głupim jak trep z lewej nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek11 DS,to spółka brytyjska a on mógł ukryć siebie 12.08.09, 15:06 l.o.r.t.e.a napisał: Jeżeli zatem jacykolwiek ludzie, byli na tyle głupi, że powierzyli mu spore pieniądze, jest to kolejny dowód na tezę, że można być bogatym, z jednocześnie głupim jak trep z lewej nogi. ---> ... jako głównego właściciela. Czyli tam też jest prawo chroniące wizerunek ... aferzystów. Odpowiedz Link Zgłoś