zdrajcy_po_ojczyzny_zaplaca 20.08.09, 18:38 to znaczy że sie rozwijamy, czy zwijamy? Pewnie POtrafimy to wytłumaczyć ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdrajcy_po_ojczyzny_zaplaca no co! kawa,ryj,etta,i inne szajsowisko, śpicie=? 20.08.09, 19:12 zdrajcy_po_ojczyzny_zaplaca napisał: > > to znaczy że sie rozwijamy, czy zwijamy? > Pewnie POtrafimy to wytłumaczyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa22 Re: na kolejne lata na rolnictwo 30% środków mnie 20.08.09, 19:17 Jakich środków? Ochrony roślin? Odpowiedz Link Zgłoś
zdrajcy_po_ojczyzny_zaplaca ochrony od zajścia w ciążę, dla ubogich! 20.08.09, 20:01 porannakawa22 napisała: > Jakich środków? > Ochrony roślin? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: ochrony od zajścia w ciążę, dla ubogich! 20.08.09, 20:02 Sponsorujesz prezerwatywy z tych swoich 7 ha:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zdrajcy_po_ojczyzny_zaplaca sponsoruję idiotówdlatuska, bo ma deficyt......... 20.08.09, 20:05 m.c.hrabia napisał: > Sponsorujesz prezerwatywy z tych swoich 7 ha:))) dla ciebie też coś się znajdzie...he, he, he,... Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa22 Re: ochrony od zajścia w ciążę, dla ubogich! 20.08.09, 20:57 Z tym zapotrzebowaniem to do Kancelarii Prezydenta RP. Prezerwatywy smakowe, testy ciążowe, wiagra. Ci z CBA agenci w sprawie rozkochania pani Beaty to też stamtąd prezerwatywy służbowe? Adres znasz? Zgłosisz siem to i może pamiontkowy dugopis dostaniesz a i może małpkom poczenstujom lub ponczkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: na kolejne lata na rolnictwo 30% środków mnie 20.08.09, 20:04 Rolnictwo to stocznie? Tez trzeba dotować? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: na kolejne lata na rolnictwo 30% środków mnie 20.08.09, 20:08 A z jakiego źródła prawdy pochodzi ta informacja? I jeżeli o 30% mniej to dlaczego. Czy autor powyższego postu mógłby wyjaśnić? Odpowiedz Link Zgłoś
zdrajcy_po_ojczyzny_zaplaca zakwestionuj, a potem napisz że kłamstwo... 20.08.09, 20:24 tyle, bez większych komentarzy, duduś sam nie dasz rady sprawdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Duduś...;))) 20.08.09, 20:27 Wiedziałem, że trafiłem na betonowy umysł, który nie potrafi uzasadnić własnej tezy. Nie zarzuciłem Ci kłamstwa a jedynie proszę o to abyś podał skąd pochodzą przytoczone przez Ciebie informacje. Przeciez nie z Twoich własnych wyliczeń... Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Duduś...;))) 20.08.09, 20:40 to troll ,szkoda słów opissować :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Duduś...;))) 20.08.09, 20:54 Si, to rasowy troll z stajni ojca dyrektora. Ale kułak... jak kaczyński wróci do władzy to będzie takich rozkułaczał....:P Odpowiedz Link Zgłoś