Gość: Jaskier Garbarnia IP: *.biaman.pl 03.01.04, 18:49 ułatwienie: moje ulubione miejsca to Atlantic City, Las Vegas, Foxwoods i rzeka Mississippi. p.s. mam tylko jedną rękę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Camille~Pissarro Nowe zdobycze IP: *.chello.pl 03.01.04, 19:49 teraz nawet zanierzam podbic jeszcze jedno miejsce - tym razem w Europie i nie będzie to Monte Carlo... Czy już sie domyślamy gdzie będę przebywał ???? "Istnieją ekonomiczne bodźce seksualne"/S.J.Lec/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Nie mam pojęcia... IP: *.it-net.pl 03.01.04, 20:36 ... i "g" mnie to obchodzi (Wenus z Milo w każdym razie na pewno nie jesteś, bo ona nie ma ani jednej ręki)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaskier Garbarnia o wiedzy IP: *.biaman.pl 03.01.04, 21:56 A ja wiem, kim ty jesteś i "g" mnie to obchodzi. Jesteś nieroztropnym Tomkiem, który odzywa się, choć nie chce i nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Muchomor Ojciec Tadeusz Rydzyk? IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.04, 22:53 A druga raczka to pod sutanna harcuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JG Re: Ojciec Tadeusz Rydzyk? IP: *.biaman.pl 03.01.04, 22:56 Pudło, Camille był znacznie bliżej. Odpowiedz Link Zgłoś