grajfrutt
25.08.13, 00:48
Jeśli ktoś szuka opiekunki do dziecka, mogę polecić "moją" nianię. Synek poszedł do przedszkola w związku z czym zrezygnowaliśmy z niani. To naprawdę wspaniała osoba, dlatego teraz chcę pomóc jej znaleźć nowego podopiecznego (teraz opiekowała się jednym chłopcem ale wiem że znowu szuka pracy). Niania to pani w wieku 56 lat, nie pali, dyspozycyjna (naprawdę, bywało że przychodziła na 5 rano, lub zostawała do 19 wieczorem), ma samochód, no i najważniejsze, ma naprawdę super podejście do dzieci, synek ją uwielbia. Poza tym ma anielską cierpliwość, bardzo dużo rozmawia z dzieckiem, dużo spaceruje, czasem zabierała syna na wycieczki rowerowe (oczywiście za naszą zgodą), w zasadzie nie mam żadnych uwag do jej pracy. Nawet pomagała w domu (prasowanie, drobne porządki)mimo że uzgodniona była tylko opieka nad dzieckiem, ale jak synek spał to niania się nudziła i zawsze znalazła jakieś zajęcie. Moim synkiem zajmowała się od kiedy skończył 7 m-cy. Dobry kontakt mamy do dziś, odwiedzamy się dość często, Pani Tereska pamięta o urodzinach syna, zawsze jest wtedy z jakimś upominkiem, to samo w święta. Zżyła się z nami i z dzieckiem, traktowała go jak swojego wnuka, dlatego naprawdę gorąco polecam. Podaję nr do pani Tereski: 509348354, jeśli ktoś chce jeszcze o coś mnie zapytać, to proszę na maila: grajfrut@wp.pl.