boy26 30.03.07, 23:25 ostatnio znalazłem ten link w necie ... serwis powstał dość niedawno ale widać, że na bieżąco wrzucane są informacje co się dzieje w Serocku i okolicy ... osobiście polecam www.forum-serock.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
machiavelli2 Re: info z Serocka i okolic 31.03.07, 21:57 Dobrze, że powstał. Niesmak pozostawia sposób zaproszenia - nieszczera autoreklama. Choć moge sie mylić. Tak czy siak - będę zaglądał pozdrawiam M. Odpowiedz Link
boy26 Re: info z Serocka i okolic 04.04.07, 23:53 machiavelli2 napisał: Niesmak pozostawia sposób zaproszenia - nieszczera autoreklama. Przepraszam ale nie należę do osób, które tworzą ten portal informacyjny i moja wcześniejsza wypowiedz nie była autoreklamą. Po prostu portal ten dotyczy Serocka i okolic więc pomyślałem że można podać tu linka aby i inni też mogli zajrzeć, być może ich też coś tam zaciekawi. Odpowiedz Link
machiavelli2 Re: info z Serocka i okolic 05.04.07, 17:13 A to najmocniej przepraszam. Nie ma ludzi nieomylnych. Pomyślałem i powiedziałem. Staram się mówić co myślę (choć nie zawsze wychodzi). pozdr. M. Odpowiedz Link
boy26 Re: info z Serocka i okolic 05.04.07, 22:31 ludzką rzeczą jest mylić się i wybaczać więc wybaczam i się nie gniewam ... pozdrawiam Odpowiedz Link
sokoleoko75 Re: info z Serocka i okolic 05.04.07, 23:42 boy26 napisał: > ludzką rzeczą jest mylić się i wybaczać więc wybaczam i się nie gniewam ... > pozdrawiam Witaj Kolego mam nadzieję, że tak zawsze myslisz, i nie ma tu nic do rzeczy atmosfera zbliżających się Świąt i Wielkiego Tygodnia w jakim teraz jesteśmy. To wielka rzecz umieć wybaczać... Odpowiedz Link