tnt51 05.05.04, 12:02 Czy to prawda że zamknięto dla rowerzystów "Drogę kolejową" biegnącą wzdłuż torów kolejowych równolegle do ul. Jagielońskiej za zabudowaniami fabryki na Żeraniu ?? Był to taki fajny skrót w jeździe do Zegrza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpf101 Re: Droga kolejowa. 05.05.04, 15:24 Droga jest zamknięta dla rowerzystów od dosyć dawna, ale przez jakiś czas puszczano nas za "cichym przyswoleniem". Ostatnio niestety zaczęto nas wypraszać i grozić sądami :( Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Nie lubię kolejarzy!!! 05.05.04, 15:50 Swoją drogą to chamstwo. Jak drogę otwierano dla rowerzystów, to była wielka pompa, atrykuł w Gazecie Stołecznej itd itp. A zamknęli po cichutku... Mam w związku z tym takie pytanie: czy choć przejezdny jest odcinek od Marywilskiej do Elektronowej? Odpowiedz Link Zgłoś
olecky Re: Droga kolejowa. 05.05.04, 16:49 SOK stwierdzil, ze znikaly telewizory i wegiel z wagonow na bocznicach fe, rowerzysci, fe... Odpowiedz Link Zgłoś
eles Re: Droga kolejowa. 05.05.04, 16:53 Aaaa.. a ja właśnie zastanawiałem się dlaczego po mieście jeździ tylu rowerzystów z telewizorami i węglem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś