Gość: AleG IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.12.04, 20:28 Gdzie w Warszawie i za ile można kupić jaskrawożółtą taśmę odblaskową samoprzylepną? Chcę sobie nakleić na rower, by być lepiej widocznym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AF Re: Odblaski IP: 166.114.30.* 02.12.04, 04:05 A gdzie mozna kupic kamizelki odblaskowe, a'la policja ? Odpowiedz Link Zgłoś
olecky Re: Odblaski 02.12.04, 12:46 najtaniej - na masie krytycznej. Poza tym w sklepach BHP, ale tam jest ok. 2x drozej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k100r Re: Odblaski IP: 83.2.1.* 02.12.04, 09:01 Wydaje mi sie ze widzialem taka tasme w Go-sporcie. Tym w WolaParku, ale chyba w kazdym innym tez powinna byc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Odblaski IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 02.12.04, 11:22 Firma Gramex na ul. Potockich ma w sprzedaży folie odblaskowe jak i taśmę jaskrawo żółtą z paskiem odblaskowym z której można zrobić sobie szelki ( z tym że to firma zaopatrująca zakłady poligraficzne i pewnie sprzedaje całe arkusze), szelki i kamizelki widziałem w Arkadi w markecie budowlanym ale ich wygląd był taki sobie. KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AleG Re: Odblaski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.12.04, 12:47 Dzięki. Muszę się jeszcze rozejrzeć. Chcę sobie kilka nakleić na rower, żeby w nocy świecił jak żarówa. Nie dla festynu, lecz dla bezpieczeństwa oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Odblaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 22:45 produkowalem do niedawna takie rzeczy dla rowerzystow, dzieci i doroslych - tasmy, opaski, znaczki odblaskowe typu "buttons" - z nadrukami reklamowymi transparentnymi (farba transparentana nie ograniczajaca pola odblasku). Zainteresowanie znikome. Wiec pomyslalem, niech dalej gina ludzie na drogach a ja poczekam. A samoprzylepne tasmy odblaskowe pryzmatyczne (profesjonalnej jakosci a nie jakies azjatyckie gowno) pewnie dostaniesz w firmie 3M za darmo - jako, ze to dla nich swietna reklama. Na swiecie robia to tylko dwie firmy 3M i Reflexite - obie amerykanskie i chinczycy podrabiaja ale nieudolnie. jacek0312@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuchciara Re: Odblaski IP: *.isp.tvkg.net 27.07.17, 18:11 Bardzo duży wybór odblasków możecie zakupić w sklepie Euroblask euroblask.pl zawieszki, opaski, kamizelki, odblaski i elementy do miasteczka ruchu drogowego Odpowiedz Link Zgłoś