IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.12.04, 20:28
Gdzie w Warszawie i za ile można kupić jaskrawożółtą taśmę odblaskową
samoprzylepną? Chcę sobie nakleić na rower, by być lepiej widocznym
Obserwuj wątek
    • Gość: AF Re: Odblaski IP: 166.114.30.* 02.12.04, 04:05
      A gdzie mozna kupic kamizelki odblaskowe, a'la policja ?
      • olecky Re: Odblaski 02.12.04, 12:46
        najtaniej - na masie krytycznej. Poza tym w sklepach BHP, ale tam jest ok. 2x
        drozej.
    • Gość: k100r Re: Odblaski IP: 83.2.1.* 02.12.04, 09:01
      Wydaje mi sie ze widzialem taka tasme w Go-sporcie. Tym w WolaParku, ale chyba w
      kazdym innym tez powinna byc...
      • Gość: KA Re: Odblaski IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 02.12.04, 11:22
        Firma Gramex na ul. Potockich ma w sprzedaży folie odblaskowe jak i taśmę
        jaskrawo żółtą z paskiem odblaskowym z której można zrobić sobie szelki ( z tym
        że to firma zaopatrująca zakłady poligraficzne i pewnie sprzedaje całe
        arkusze), szelki i kamizelki widziałem w Arkadi w markecie budowlanym ale ich
        wygląd był taki sobie.
        KA
        • Gość: AleG Re: Odblaski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.12.04, 12:47
          Dzięki. Muszę się jeszcze rozejrzeć. Chcę sobie kilka nakleić na rower, żeby w
          nocy świecił jak żarówa. Nie dla festynu, lecz dla bezpieczeństwa oczywiście.
          • Gość: jacek Re: Odblaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 22:45
            produkowalem do niedawna takie rzeczy dla rowerzystow, dzieci i doroslych -
            tasmy, opaski, znaczki odblaskowe typu "buttons" - z nadrukami reklamowymi
            transparentnymi (farba transparentana nie ograniczajaca pola odblasku).
            Zainteresowanie znikome. Wiec pomyslalem, niech dalej gina ludzie na drogach a
            ja poczekam.
            A samoprzylepne tasmy odblaskowe pryzmatyczne (profesjonalnej jakosci a nie
            jakies azjatyckie gowno) pewnie dostaniesz w firmie 3M za darmo - jako, ze to
            dla nich swietna reklama. Na swiecie robia to tylko dwie firmy 3M i Reflexite -
            obie amerykanskie i chinczycy podrabiaja ale nieudolnie.

jacek0312@gazeta.pl
    • Gość: kuchciara Re: Odblaski IP: *.isp.tvkg.net 27.07.17, 18:11
      Bardzo duży wybór odblasków możecie zakupić w sklepie Euroblask euroblask.pl zawieszki, opaski, kamizelki, odblaski i elementy do miasteczka ruchu drogowego

Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka